καλησπερα σε ολους δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα μια και εχει να κανει με το demodex. το κουταβι μου ειχε χασει τριχωμα πανω απο το ματι και κατω χαμηλα στο ενα του ποδαρακι αρχισα να ανησυχω ομως οταν ειχε εντονη τριχοπτωση ετσι το πηγαμε στο γιατρο και του βρηκε την ασθνεια. μας εδωσε ενα σιροπι να του δινουμε λεγεται valaneq και ηδη παρουσιαζει σημαδια βελτιωσης αν και εκανε 2 φορες εμετο προχτες γιατι το σιροπι του επεσε λιγο βαρυ ..τον αφησαμε νηστικο και μετα κοτοπουλο ρυζακι και απο αυριο παλι το φαρμακο και κανονικα φαγητο. του δινω λαδακι μια μικρη κουταλια σε καθε γευμα και θα δοκιμασω και τα ωμα αυγα 2-3 τη βδομαδα μαζι με το τσοφλι.
τελος θελω να πω 2 πραγματα :
1) ενα μεγαλο τεραστιο ευχαριστω στην μια μοναδικη υπεροχη frenchiefan για την βοηθεια της και τις γνωσεις που μου παρεχει μεσω της εμπειριας της καθε μα καθε φορα που θελω να μαθω κατι δηλωνει παρον δηλωνω φαν της

2)θελω να πω οτι ειναι το πρωτο σκυλακι που αποκτω και δεν γνωριζα οσα επρεπε πριν κανω αυτην την κινηση ...πλεον καθημερινα καταλαβαινω οτι η αγορα απο εκτροφεα κρινεται απαραιτητη και αναγκαια.
ευχομαι να ειμαι τυχερος και να μη μου βγαλει σοβαρα προβληματα που θα ειναι καθοριστικα για ολη τη ζωη του .
τελος αν το σκυλακι που εχει demodex..ειναι θηλυκο χρειαζεται στειρωση