dexter κ εμεις

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Οχι...θα τον άφηνα να λέει, ότι έφερε καθαρόαιμο pitbull από Βουλγαρία [καλά...προφανώς είναι βορειοελλαδίτης ο Μιχάλης-ένα τσιγάρο δρόμο θα έκανε], με 100 ευρώ και κατακομμένα αφτιά, κρυμμένο στις βαλίτσες του, και άμα γουστάρει, να βγάλει και πλαστό pedigree, γιατί...μαγκιά του βρε παιδί μου, αφού γίνεται !!!

Sorry...αυτά πείτε τα εσείς. Εγώ...τσου :rolleyes:
Σε ολα ΝΑΙ @mareco, συμφωνω και εχεις δικιο...γιατι το ποστ θα το διαβασει και καποιος αλλος και θα πει...ααα,να ετσι γινεται η δουλεια κτλπ-κτλπ! Απλα ισως θελει να μην παιρνουμε τον καθενα απο τα μουτρα. Δεν λεω να του χαιδεψουμε και τα αυτια...απλα να μην φτανουμε εξαρχης στην αντιδραση με την μια. Δεν ξερω ισως να λεω και μπαρουφες και σε αυτα τα πραγματα να μην υπαρχει λεπτος/κομψος τροπος ....!

• Like
Reactions: mareco

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα... εγω δεν ειπα οτι δεχτηκε επιθεση απο σενα. μη δημιουργουμε εντυπωσεις.
Ξερεις τις αποψεις μου πανω σε αυτα τα θεματα και δεν διαφερουν καθολου απο τις δικες σου.
αλλα συμφωνω με τα ποπκορν.
υπαρχει και μεση λυση ουτε να χαιδεψεις τα αυτια ουτε να τον παρεις απο τα μουτρα

• Like
Reactions: mareco

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
11403001_1664463510451154_2439845773758537550_n.jpgοριστε αλλη μια φωτο μαζι μ τα σκυλακια μασ ο μεγαλοσ ειναι 12 μηνων ακριβωσ π τηα μ πει ο βλακασ αν εχω καθαρο σκυλι η οχι... μαθε με απο σκυλια εμαθεσ 2 πραγματα κ τα λεσ χωρισ να ζητησω τν γνωμη σ... μν απαντησετε αδικα δν θα ξανα μπω

• Like
Reactions: Kuzco

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Από ποιόν δέχτηκε επίθεση; Από εμένα;
Γιατί; Επειδή δεν του είπα ότι είναι όμορφος ο σκύλος του και τούμπανο και...wowwww!!!!

Οχι...θα τον άφηνα να λέει, ότι έφερε καθαρόαιμο pitbull από Βουλγαρία [καλά...προφανώς είναι βορειοελλαδίτης ο Μιχάλης-ένα τσιγάρο δρόμο θα έκανε], με 100 ευρώ και κατακομμένα αφτιά, κρυμμένο στις βαλίτσες του, και άμα γουστάρει, να βγάλει και πλαστό pedigree, γιατί...μαγκιά του βρε παιδί μου, αφού γίνεται !!!

Sorry...αυτά πείτε τα εσείς. Εγώ...τσου :rolleyes:
γτ νομιζεις οτι μονο στην ελλαδα εχει καθαροαιμα??? :cool:τ να πω εισαι απο αλλο πλανιτη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
γτ νομιζεις οτι μονο στην ελλαδα εχει καθαροαιμα??? :cool:τ να πω εισαι απο αλλο πλανιτη
Ναι είναι αρειανός, ζήτησε άσυλο στη γη γιατί τον κυνήγαγαν κάτι byb στον Άρη να τον λιντσάρουν και ήρθε κι έπεσε στα χειρότερα. Εσύ από που είσαι και τσακώθηκες με τα φωνήεντα;;

• Like
Reactions: mareco and kasi

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Mπα! Αλλά καταλαβαίνω καλά ότι μας έχεις γραμμένους όλους, «νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες»...
οχι κανεις πολυ μεγαλο λαθος απλα δεν μπορει να βγαινει ο καθενας κ να λεει τ μακρυ τ κ τ κοντο τ

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μιχάλη καλωσόρισες!
Τα pit bulls δεν αναγνωρίζονται απο την fci. Παρατηρώ ότι έχεις πολλά να μάθεις όπως είχα και εγώ όπως και πολλοί πολλοί από εδώ μέσα, οπότε μόνο οφέλη θα έχει η παραμονή σου στο φορουμ.
Είναι πολύ όμορφος ο σκύλος σου :)

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Μιχάλη καλωσόρισες!
Τα pit bulls δεν αναγνωρίζονται απο την fci. Παρατηρώ ότι έχεις πολλά να μάθεις όπως είχα και εγώ όπως και πολλοί πολλοί από εδώ μέσα, οπότε μόνο οφέλη θα έχει η παραμονή σου στο φορουμ.
Είναι πολύ όμορφος ο σκύλος σου :)
ευχαριστω πολυ ειμαι σιγουρος οτι θα μαθω πολλα απο εδω μεσα αλλα βλεπω οτι εχετε κ ελαχιστα ατομα π μονο να κραξουν θελουν

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Μιχάλη καταρχάς να τον χαίρεσαι και μπραβο που τον αγαπάς.Τα παιδια ισως με άκομψο τροπο θέλουν να σου πουν κάποια πραγματα που ειναι λαθος ώστε να μάθεις και εσυ και να αποφύγουν και άλλοι που διαβάζουν τα ιδια λαθη με εσενα.Αν μείνεις στο φόρουμ και διαβάσεις αυτα που γράφονται με ηρεμία και ανοιχτό μυαλο μονο κερδισμένος θα βγεις.Ουδεις αλάνθαστος...και παλι να χαίρεσαι τα σκυλακια σου.

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Μιχάλη καταρχάς να τον χαίρεσαι και μπραβο που τον αγαπάς.Τα παιδια ισως με άκομψο τροπο θέλουν να σου πουν κάποια πραγματα που ειναι λαθος ώστε να μάθεις και εσυ και να αποφύγουν και άλλοι που διαβάζουν τα ιδια λαθη με εσενα.Αν μείνεις στο φόρουμ και διαβάσεις αυτα που γράφονται με ηρεμία και ανοιχτό μυαλο μονο κερδισμένος θα βγεις.Ουδεις αλάνθαστος...και παλι να χαίρεσαι τα σκυλακια σου.
ευχαριστω πολυ! τ θεμα ειναι οτι ακομη δεν καταλαβα για ποιο λογο προσπαθει να μου την πει ο mareco

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Για πολλούς λόγους..δεν προσπαθεί να στην πει..έκανες απλα πολλα λαθη μαζεμένα.Καταρχας πήρες το κουτάβι απο που;Αυτος ο άνθρωπος που στο έδωσε εκτος του οτι δε σου έδωσε κάποιο χαρτι που να αποδυκνυει την καθαρόαιμια του(απλα στο πούλησε "ως" κάποια φυλη) στο έδωσε πολυ μικρο.Δεν πρεπει να αποκρύνεται το κουτάβι απο την τοκετομαδα του πριν γινει τουλαχιστον 60 ημερών για πολλούς λόγους.Πλεον υπαρχει νόμος στην Ελλαδα ώστε να μη δίνονται μικρότερα απο αυτη την ηλικια οπως εχει απαγορευτεί το κόψιμο αφτιών και ουράς.Εχει πολλα θέματα στο φόρουμ για να διαβάσεις ώστε να καταλάβεις τη διαφορά ενός που απλα ζευγαρωνει δυο σκυλια,ενός σωστού εκτροφεα και των puppy mills.Οπως καταλαβαίνεις εχεις πολλα να διαβάσεις για να καταλάβεις γιατι σου είπαν οτι είπαν...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.401
Ο mareco λοιπόν, σου λέει για άλλη μια φορά, σε τίτλους μόνο γιατί δεν υποχρεούται και για τίποτα άλλο. Τα λοιπά, ψάξτα μόνος σου. Οτι:

- Ο σκύλος σου δεν είναι καθαρόαιμος.
Κάτι που ουδόλως θα μας απασχολούσε, αν εσύ δεν διατυμπάνιζες πως είναι.
Και δεν είναι καθαρόαιμος, γιατί: α) Δεν υπάρχουν καθαρόαιμα pitbull. Δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή βου) Αν ήταν αναγνωρισμένη φυλή και αν ήταν καθαρόαιμο, θα είχες original pedigree (μάθε και τι είναι, καλό θα σου κάνει) και γου) κανένας καθαρόαιμος σκύλος, δεν κοστίζει 100 ευρώ. Ούτε καν 500. Από κει και πάνω, κάπως το συζητάμε.

Αρα λοιπόν, δεν μπορείς να μπαίνεις σε σκυλοφόρουμ, και να θέλεις να πείσεις εμάς, όπως έπεισες τον εαυτό σου, ότι ο σκύλος σου είναι καθαρόαιμος.

- Ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο από pet shop και από πηγές, όπως αυτή που πήγες εσύ. Byb λέγονται. Back Yard Breeders. Οτι χειρότερο για την φιλοζωία. Αν αγαπάς λοιπόν τα ζώα γενικώς, και τους σκύλους ειδικώς, δεν πας ποτέ σε τέτοιον, να τον πληρώσεις κιόλας. Ποτέ. Πόσο μάλλον, όταν στο δίνει σε τέτοια ηλικία! και πετσοκομμένο! Τζίζους δηλαδή!!!

- Η Ελλάδα, είναι γεμάτη παρατημένα pitboulάκια κάθε είδους. Αν αγαπάς την φυλή, οφείλεις να προσπαθήσεις να σώσεις ένα τέτοιο. Οχι να εισαγάγεις παράνομα, ένα άρτι γεννημένο, υπό τις χειρότερες συνθήκες.

Οι αλήθειες δεν υπάρχει ποτέ, κομψός τρόπος για να ειπωθούν. Οποιος δεν θέλει να ακούει αλήθειες, μπορεί απλώς να καμαρώνει στο fb ή στις πλατείες της γειτονιάς του, για τον σούπερ σκύλο του και να κάνει συλλογή, σχολίων θαυμασμού. Εδώ, θα ακούσει διαφορετικά πράγματα. Αν θέλει ας τα καταλάβει. Αν όχι, δεν πειράζει ;)

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
για τα αυτια τ γνωριζω απο αυτον π πηρα τ κουταβι εχει 6 πιτ μπουλ κ το ενα ειναι πολυ γνωστο στο ιντερνετ. τωρα απο κει κ περα τ πηρα απο κει γιατι μ βγηκε πιο οικονομικα δεν τ εφερα σε βαλιτσα οπως μ εγραψαν στο σπιτι μ τ εφεραν πηγαινω πολυ συχνα βουλγαρια λογο δουλειας δεν πηρα κουταβι απο αγνωστο

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βρε Μιχαλη ξερεις τι γινεται, κανεις δεν αμφισβητει την αγαπη πολλων ανθρωπων- και τη δικη σου επισης που αγοραζουν σκυλο με λαθος τροπο , τι εννοω, αυτο το εμποριο σκυλων τυπου καθαροαιμων ειναι εις βαρος των σκυλων και μονο. Το κουταβι σου σιγουρα θα το αγαπας και θα το νοιαζεσαι και ειναι τυχερο (μαλλον) που το εχεις ... ομως η μανα του που εμεινε πισω , ειναι συνηθως μια "μηχανη παραγωγης κουταβιων" . Ανεξελεγκτα τα κουταβια μοιραζονται για λιγα ευρω δεξια και αριστερα.. παρα πολλα καταληγουν αδεσποτα ειτε γιατι εχουν προβληματα συμπεριφορας , ειτε γιατι βγαζουν ασθενειες, ειτε...ειτε... Οταν θελουμε καθαροαιμο σκυλο απευθυνομαστε σε αναγνωρισμενο εκτροφεα, που ΚΑΙ εκει θελει ψαξιμο να καταληξεις απο ποιον θα το παρεις ..
Επισης το να κοψει καποιος αυτια σε 40 ημερων κουταβι και να το αφησει να ταξιδεψει με ανοιχτες πληγες ειναι βασανηστηριο για το ζωο.
Αυτες οι πραξεις απλα ενισχυουν αυτου του ειδους το ζωεμποριο και πραγματικα δεν τους αξιζει αυτη η σκληροτητα.