Λοιπον θα σας κανω μια περιγραφη πως τα περασαμε εκει το πρωτο βραδυ εγω και η γυναικα μου,το αυτοκινητο μου ειναι στο συνεργειο,πηγαμε με την μηχανη στο κτημα,οταν ξεκινησε ο τοκετος μου ελειπαν ορισμενα πραγματα τα οποια ειχα στο απιτι ακομη, ενα μεγαλο σακ βουαγιαζ με ολα τα απαραιτητα βαζουμε την Ροξ στην φωλια μενει η γυναικα μου μαζι της και φευγω,γυριζω πισω γιναν 4 τα μικρα,στις 17.00 αρχισε να κανει ψυχρα δεν περιμενα το δωματιο να ειναι κρυο,αναβω μια μεγαλη φωτια εξω σε μια μεγαλη τρυπα που θα γινει καποτε λιμνουλα και γεμιζω ανα 2 ωρες ενα μεγαλο καροτσι καρβουνα αυτο κρατησε μεχρι της 8 το πρωι, εκαψα ενα δασος ξυλα.
Ρευμα ως γνωστον δεν εχουμε περιμενω ακομη τα φωτοβολταικα απο Γερμανια,γεννητρια δεν ηθελα να βαλω γιατι ειναι μεγαλη και κανει πολυ θορυβο,οποτε λουξ αυτο με το γκαζι,καλο ηταν αλλα φοβομουν μηπως δεν φτασει οποτε ξανα Δραμα για γκαζι 4 φορες με την μηχανη,στις 1 ανοιγει η γυναικα μου αποτομα το γκαζι για να βλεπει ενα καινουριο μικρο σπαει το γυαλι χαλαει και ο αμιαντος τρελλα.
Αναμεσα εν τω μεταξυ ειχαμε και τα νεκρα αλλη στεναχωρια 2 το πρωι 4 το πρωι να σκαβεις αλλα τη να πεις;ειναι απογοητευτικο οταν εισαι ξενυχτης και προσπαθεις να τα κανεις ολα τελεια και βλεπεις τα νεκρα μικρα και λες γαμωτο λες να ειναι και τα υπολοιπα?
Καναμε καφε στις 4 αλλαξαμε 10 σεντονια δεν προλαβαιναμε.
Για τιμωρια το επομενο 4.30 δεν ανεπνεε η καρδια ομως χτυπουσε στην αρχη,μετα απο εντριβη με πετσετα και τεχνητη αναπνοη συνηρθε και ηταν ολο γκρινια,τωρα τρωει ασταματητα.
Στις 6 και κατι βγαζω την Ροξ μια βολτα για πιπι, κανει και μετα απο 1 λεπτο φλουτς και το γεννησε εξω.
Στις 8 πηγα την γυναικα μου στο σπιτι,και γυρισα πισω μεχρι τις 5 με αλλαξε η γυναικα μου και μετα τις 8 παλι ξενυχτι.
Αυτα και πολλα αλλα εγιναν το πρωτο βραδυ,και συνεχιζεται.