Ουπς δεν υπαρχουν κλουβια?και γιατι κοστιζει οσο και στην Γερμανια?που ειναι το σερβις?
Anubis δεν ξερω γιατι μιλας εγω ειμαι ο Ηλιας και ειμαι ανοιχτο βιβλιο θα σου εξηγησω γιατι εμεινα πισω,δεν εγινε γιατι δεν ενδιαφερθηκα παντως,ακομα μενω σαν προσφυγας πιστευω να υπαρχει λιγη κατανοηση.
Το πργραμμα ελεγε,παω Ελλαδα,βρισκω χωρο εξω απο την Δραμα και κανω ενα αγροκτημα να ζησω σαν ανθρωπος και να παντρευτω την φιλη μου.
Οταν εφτασα εδω, μετα απο 4ημερο ταξιδι και πολλοι ταλαιπωρια, με δυο σκυλια,θα εμενα στο πατρικο μου σπιτι μεχρι να βρω χωρο να χτισω,με το που ηρθα αρρωστησε και μετα απο 2 μηνες συνχωρεθηκε η Μητερα μου που το ειχε μαραζι να γυρισω πισω,αυτο με πηγε λιγο πισω και με το σπιτι και με τα σκυλια αλλα και με τον γαμο.
Οταν μετα απο καιρο βρηκαμε τον χωρο,ηρθαν και τα αλλα δυο κουταβια τα οποια ηταν στο προγραμμα,μια ατυχια με το αυτοκινητο και μειναμε πισω 3 μηνες γιατι μονο με τζιπ η εντουρο μηχανη μπορεις να πας στο κτημα,και τους μαστορους τους πηγαινα εγω, μετα ηρθαν τα κρυα.
Πριν 2 μηνες γυριζαμε με την μηχανη απο τα σκυλια και ενα αυτοκινητο παραβιασε το στοπ και καναμε μια μικρη πτηση,εγω προβλημα στην μεση ευτυχως φορουσαμε κρανοι,και η φιλη μου νοσοκομειο,καταλαβαινεις τη σημαινει αυτο, αμαξι χαλασμενο μηχανη το ιδιο,και εμεις καπουτ,και 4 σκυλια εκτος Δραμας.
Ολα αυτα λενε οτι πρωτα ειμαστε ανθρωποι,ολοι μας και ορισμενα πραγματα δεν γινονται οπως επιθυμουμε,αλλα με λιγη υπομονη και χωρις πανικο ολα θα γινουν,οσοι παρουν σκυλια απο εμενα θα ειναι με χαρτια του ΚΟΕ,αυτο με διαβεβαιωση του ΚΟΕ,ακομη και στην Γερμανια που αγορασα 4 σκυλια αργει αυτη η διαδικασια 4 με 6 μηνες.
Τωρα τα BYB και τα σχολια ας γινουν στην ωρα τους.