Genesis Fila.Το Ροξακι και ο 1ος τοκετος

Status
Κλειδωμένο θέμα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
ε,καλα μην κανεις ετσι κι εσυ.........
βαλε κι εσυ φωτογραφιες τα κουταβια σου και videakia να σου πουνε
συγχαρητηρια και τι ομορφα που ειναι και ολα καλα:p

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ο Ηλιας το λεει,και λυπαμαι που δεν ειμαι Γερμανια να παω σε μεγαλη εκθεση για να παρω πρωτη θεση.
Γιατι εδω θα ειμαστε μοναχοι,και χωρις συναγωνισμο δεν ειναι τοσο ενδιαφερον και δεν φαινετε αληθινο.
1ος μεταξυ ενος?
παιζεις εναντιον του προτυπου. απο το να το βεβαιωνει ο ηλιας 1000 φορες καλητερο

Και μια ερωτηση εκτος υπαρχουν κλουβια του ΚΟΕ στον εκθεσιακο χωρο για τα σκυλια που συμμετεχουν?
οχι ο καθενας φερνει το δικο του

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ουπς δεν υπαρχουν κλουβια?και γιατι κοστιζει οσο και στην Γερμανια?που ειναι το σερβις?
Anubis δεν ξερω γιατι μιλας εγω ειμαι ο Ηλιας και ειμαι ανοιχτο βιβλιο θα σου εξηγησω γιατι εμεινα πισω,δεν εγινε γιατι δεν ενδιαφερθηκα παντως,ακομα μενω σαν προσφυγας πιστευω να υπαρχει λιγη κατανοηση.
Το πργραμμα ελεγε,παω Ελλαδα,βρισκω χωρο εξω απο την Δραμα και κανω ενα αγροκτημα να ζησω σαν ανθρωπος και να παντρευτω την φιλη μου.
Οταν εφτασα εδω, μετα απο 4ημερο ταξιδι και πολλοι ταλαιπωρια, με δυο σκυλια,θα εμενα στο πατρικο μου σπιτι μεχρι να βρω χωρο να χτισω,με το που ηρθα αρρωστησε και μετα απο 2 μηνες συνχωρεθηκε η Μητερα μου που το ειχε μαραζι να γυρισω πισω,αυτο με πηγε λιγο πισω και με το σπιτι και με τα σκυλια αλλα και με τον γαμο.
Οταν μετα απο καιρο βρηκαμε τον χωρο,ηρθαν και τα αλλα δυο κουταβια τα οποια ηταν στο προγραμμα,μια ατυχια με το αυτοκινητο και μειναμε πισω 3 μηνες γιατι μονο με τζιπ η εντουρο μηχανη μπορεις να πας στο κτημα,και τους μαστορους τους πηγαινα εγω, μετα ηρθαν τα κρυα.
Πριν 2 μηνες γυριζαμε με την μηχανη απο τα σκυλια και ενα αυτοκινητο παραβιασε το στοπ και καναμε μια μικρη πτηση,εγω προβλημα στην μεση ευτυχως φορουσαμε κρανοι,και η φιλη μου νοσοκομειο,καταλαβαινεις τη σημαινει αυτο, αμαξι χαλασμενο μηχανη το ιδιο,και εμεις καπουτ,και 4 σκυλια εκτος Δραμας.
Ολα αυτα λενε οτι πρωτα ειμαστε ανθρωποι,ολοι μας και ορισμενα πραγματα δεν γινονται οπως επιθυμουμε,αλλα με λιγη υπομονη και χωρις πανικο ολα θα γινουν,οσοι παρουν σκυλια απο εμενα θα ειναι με χαρτια του ΚΟΕ,αυτο με διαβεβαιωση του ΚΟΕ,ακομη και στην Γερμανια που αγορασα 4 σκυλια αργει αυτη η διαδικασια 4 με 6 μηνες.
Τωρα τα BYB και τα σχολια ας γινουν στην ωρα τους.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και γιατι δεν την ζευγαρωσες σε επομενο οιστρο, να εισαστε προετοιμασμενοι?(η μηπως θεωρεις ΚΑΙ πως οι συνθηκες που εγινε η γεννα, ηταν καλες?)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Δαιμονας ειναι 6.5 χρονων η Ροξυ 2,5 ο χρονος για τον Δαιμονα ετρεχε,ειχαμε κανει και πριν προσπαθεια αλλα δεν εκατσε η δουλεια,και τωρα ξαναδοκιμασαμε,με τις μεγαλες φυλες ειναι πολυ δυσκολο μετα απο καποια ηλικια το τραινο φευγει.
Οσο γα τις συνθηκες η Μανα μου ειχε γεννηθει το 1941 στον πολεμο,και εκει γεννιουνται παιδια και μεγαλωνουν.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Οσο γα τις συνθηκες η Μανα μου ειχε γεννηθει το 1941 στον πολεμο,και εκει γεννιουνται παιδια και μεγαλωνουν.
ναι..γεννουσαν 14 και τα καταφερναν τα 5 :rolleyes:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Hλια, καλο το δικο σου τεμπο, αλλα, φροντισε να κανεις εμπροθεσμη δηλωση γεννας με τα πεντιγκρι VDH των γονεων εστω.
Τονιζω το εμπροθεσμη - εως 30 μερες απο τη γεννηση.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ναι ρε συ,αφου αυτην την εβδομαδα φευγουν τα χαρτια,ετσι και αλλιως επρεπε να περασει ο γιατρος,εχω αλλες 10 μερες.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
...και ασχέτως απ' το τι σου είπαν στον ΚΟΕ, ζήτα ένα Anerkennung fuer das Ausland από τον VDH για να αποφύγεις τυχόν μπερδέματα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Promi θα τα ξερεις ισως με τα τηλεφωνα καθε μερα περιμενω μια ωρα για να μιλησω με ΚΟΕ,ως τωρα μιλησα με 3 διαφορετικες κοπελες ολες μου ειπαν οτι ειναι ενταξει,με τις ακτινες ομως μου τα γυρισαν και δεν κρατησα και ονομα γ@μωτο.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Aποκλειεται ο ΚΟΕ να δεχεται ακτινες που εγιναν πριν παρει τα πεντιγκρι και παρεις παραβολο -αφου εχεις κλεισει ραντεβου με το συνβεβκλημενο γιατρο.
Ακομα κι αν ο γιατρος σου ειναι συμβεβλημενος - που δεν νομιζω να ειναι, αυτες οι ακτινες που εχεις κανει ειναι ακυρες.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
28 μερες περασαν,τα μικρα μεγαλωνουν,περπατανε,τρωνε ξηρα με γαλα,και γρυλιζουν προς καθε κατευθυνση:):):)
Alana

Almeida

Almeida Amazona

Alea

Amazona

Amigo

Antigo

Amaya

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Με τα διαδικαστικά πως πάει (pedigree, δυσπλασίες, κλπ.)?
Βρήκες άκρη?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Oλα τα χαρτια ειναι στον ΚΟΕ,για δυσπλασια δεν θα γραφει το πετιγκρι,αλλα σε ολους τους συγγενεις Δαιμονα και Ροξυ ειναι HD Α.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48