Heartworms


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμβόλιο για το σκουλήκι της καρδιάς; Δεν ήξερα ότι υπάρχει. Αλλά αν μένεις από Στερεά Ελλάδα και κάτω ο κίνδυνος είναι μηδαμινός, μήπως το εμβόλιο είναι too much; Αν μένεις πιό βόρεια, βέβαια, αλλάζει το πράγμα.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ναι, υπάρχει εμβόλιο, αμπούλα και χάπια.

Εγώ πάντως βάζω Advantix και Scalibor και κάνω το σταυρό μου. Κάθε χρόνο το φθινόπωρο κάνουμε εξέταση αίματος. Είναι σναπ τεστ και βγαίνουν αμέσως τα αποτελέσματα.
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Δεν υπάρχει? Μήπως απλά εννοούσε ενέσιμο φάρμακο. Το πρότεινε σαν καλύτερη λύση από το Milbemax. Μακεδονία μένουμε οπότε χρειαζόμαστε όλη την γκάμα προστασίας, το φάρμακο, σκάλιμπορ, αμπούλες κτλ.
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε! Δεν είπα ότι δεν υπάρχει, είπα ότι δεν το ξέρω! Εδώ στα νότια δεν έχουμε τέτοια (εκτός κι αν η γκαντεμιά πάει σύννεφο) οπότε δεν το έχω ψάξει. Εσείς στα βόρεια, προσοχή!
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Εσείς στα βόρεια, προσοχή!
Γιατί ρε παιδί τόσο πολύ εδώ? Αγχώθηκα!

Εμένα δε μου χει προτείνει κανείς εμβόλιο, ούτε εγώ το ξερα. Σκάλιμπορ επίσης δε μου λένε να βάλω, βλακεία? Με Milbemax και αμπούλα τη βγάζουμε. Να το ψάξω καλύτερα?

Anesidora θα ρωτήσω το απόγευμα τον πατέρα μου (ελπίζω να θυμηθώ) πόσο κάνουν αυτές οι εξετάσεις, ο Άρης έκανε όλο το σετ το καλοκαίρι, αλλά έλειπα ταξιδι και τον είχαν πάει οι γονείς μου στη δικιά τους κτηνίατρο ε και να.. πληρώσαν αυτοί.. :oops: