Παιδια sos!!!!καποιος αν μπορει να μου απαντησει!!!
Στην Μαγνησια υπαρχει το σκουλικη της καρδιας και στη Ηπειρο κοντα στην Πρεβεζα???????
Καποιος να μου απαντησει γιατι παιζει να παω τωρα..
χθες το βραδυ που σκαλιζα το φορουμ ειδα την απορια του κανγο και πηγα σημερα στον κτηνιατρο μου (παω σχεδων καθε απογευμα για ενα καφεδακι) και τον εκανα την ιδια ερωτηση!!
ειμαι απο περιοχη της μαγνησιας και αν και το θεμα ειναι λιγο εκτος ποστ συνχωρεστεμε που το αναφερω αλλα θα το κανω για καλο ολων μας!!
λοιπον στην ερωτηση αυτην που του εκανα μου ειπε το εξης οτι επειδη τυχαινει να ειναι φιλος με τον αρχηχημικο που ειναι στην τοπικη ΔΕΥΑΜΒ και εχει τεθη τετοιο ερωτημα του ειχε πει πως το νερο στην μαγνησια εκτος απο τους θερμους μηνες (ιουνιο-ιουλιο-αυγουστο-σεπτεμβριο) οπου ειναι καλητερο το εμφιαλομενο (λογο σκληροτητας του νερου και μονο) τους αλλους μηνες ειναι πολυ καλυτερο και απο το εμφυαλομενο και αυτο γιατι
εχει γινει η σχετικη εξεταση απο ιδιωτες και εχει γραφτει και στην εφημεριδα την τοπικη αρκετες φορες!!
απο εκει και στο εξης μαλιστα στον δικτυο του νομου υπαρχει ενα συστημα που μονο στην μαγνησια εφαρμοζετε ανα καμποσα μετρα (το χωριζει σε μικρες περιοχες) υπαρχει συστημα με αισθητηρες που ελενχουν και δινου σημα στο κεντρικο υπολογιστη της υπηρεσιας αν καποια βακτηριδιακη η οτιδηποτε γενικα ασυνηθιστο συμβενει και αμεσος μεσο του κεντρικου συστηματος στην συγκεκριμενη περιοχη υπαρχει λυση στο προβλημα!!
βεβαι τωρα που μιλαμε ισος να υπαρχουν και αλλου τετοια συστηματα!!
συγκεκριμενα σε 2 πολυ καλες μαρκες εμφιαλομενου νερου βρεθηκαν κολοβακτηριαδια σε παρα πολυ μεγαλητερο αριθμο απο οτι το ποσημο νερο της μαγνησιας!!
οποτε παιδια σιγουρα δεν εχουμε κανενα τετοιο προβλημα σε οτι εχει να κανει με σκουλικια της καρδιας η οτιδηποτε αλλο!!
οποτε φερτε τα σκυλακια σας και αν θελετε παρτε τηλ ποιο μπροστα και ρωτηστε την τοπικη ΔΕΥΑΜΒ τα ιδια θα σας πουνε!!
Υ.Γ παιδια ουτε μαγαζι εχω ουτε ζω απο τον τουρισμο απλα το εψαξα για την βοηθεια το συμφορουμιτων μετα απο την ερωτηση του κανγο!!
προς αποφυγη παρεξηγησεων!!