Heartworms

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Έτσι καταλαβαίνω από το προηγούμενο κείμενο. Πώς αλλιώς να γίνει εντομοαπώθηση??:confused:
Διάβασε αν θέλεις την παράγραφο "πρόληψη".

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι το διαβασα ολο!! Αλλα επειδη δεν ειχα ασχοληθει τοσο καιρο λογο οτι ηξερα οτι δεν ειχε στην Αθηνα.. , εχω παθει μια συνγχιση τωρα..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδια sos!!!!καποιος αν μπορει να μου απαντησει!!!
Στην Μαγνησια υπαρχει το σκουλικη της καρδιας και στη Ηπειρο κοντα στην Πρεβεζα???????
Καποιος να μου απαντησει γιατι παιζει να παω τωρα..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Βρε ΜΑΚΗ γιατί δεν ολοκληρώνεις ποτέ τις φράσεις σου!
Με ενδιαφέρει και εμένα να μάθω για την ερώτηση της Κάνγκο...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Στην Μαγνησια υπαρχει το σκουλικη της καρδιας και στη Ηπειρο κοντα στην Πρεβεζα???????
υπάρχουν πολλές πιθανότητες
τι άλλο να συμπληρώσω δηλαδή????

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
χθες το βραδυ που σκαλιζα το φορουμ ειδα την απορια του κανγο και πηγα σημερα στον κτηνιατρο μου (παω σχεδων καθε απογευμα για ενα καφεδακι) και τον εκανα την ιδια ερωτηση!!

ειμαι απο περιοχη της μαγνησιας και αν και το θεμα ειναι λιγο εκτος ποστ συνχωρεστεμε που το αναφερω αλλα θα το κανω για καλο ολων μας!!

λοιπον στην ερωτηση αυτην που του εκανα μου ειπε το εξης οτι επειδη τυχαινει να ειναι φιλος με τον αρχηχημικο που ειναι στην τοπικη ΔΕΥΑΜΒ και εχει τεθη τετοιο ερωτημα του ειχε πει πως το νερο στην μαγνησια εκτος απο τους θερμους μηνες (ιουνιο-ιουλιο-αυγουστο-σεπτεμβριο) οπου ειναι καλητερο το εμφιαλομενο (λογο σκληροτητας του νερου και μονο) τους αλλους μηνες ειναι πολυ καλυτερο και απο το εμφυαλομενο και αυτο γιατι

εχει γινει η σχετικη εξεταση απο ιδιωτες και εχει γραφτει και στην εφημεριδα την τοπικη αρκετες φορες!!

απο εκει και στο εξης μαλιστα στον δικτυο του νομου υπαρχει ενα συστημα που μονο στην μαγνησια εφαρμοζετε ανα καμποσα μετρα (το χωριζει σε μικρες περιοχες) υπαρχει συστημα με αισθητηρες που ελενχουν και δινου σημα στο κεντρικο υπολογιστη της υπηρεσιας αν καποια βακτηριδιακη η οτιδηποτε γενικα ασυνηθιστο συμβενει και αμεσος μεσο του κεντρικου συστηματος στην συγκεκριμενη περιοχη υπαρχει λυση στο προβλημα!!

βεβαι τωρα που μιλαμε ισος να υπαρχουν και αλλου τετοια συστηματα!!

συγκεκριμενα σε 2 πολυ καλες μαρκες εμφιαλομενου νερου βρεθηκαν κολοβακτηριαδια σε παρα πολυ μεγαλητερο αριθμο απο οτι το ποσημο νερο της μαγνησιας!!

οποτε παιδια σιγουρα δεν εχουμε κανενα τετοιο προβλημα σε οτι εχει να κανει με σκουλικια της καρδιας η οτιδηποτε αλλο!!

οποτε φερτε τα σκυλακια σας και αν θελετε παρτε τηλ ποιο μπροστα και ρωτηστε την τοπικη ΔΕΥΑΜΒ τα ιδια θα σας πουνε!!

Υ.Γ παιδια ουτε μαγαζι εχω ουτε ζω απο τον τουρισμο απλα το εψαξα για την βοηθεια το συμφορουμιτων μετα απο την ερωτηση του κανγο!!

προς αποφυγη παρεξηγησεων!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:confused:
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την διροφιλαρίωση η οποία μεταδίδεται από ένα μολυσμένο ζώο σε ένα υγιές με το τσίμπημα κουνουπιού?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αύριο πάμε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ για εξετάσεις...
Με ενημερώσαν ότι από τα 6 κανίς που που φιλοξενούνται στην Αίγινα...τα 2 βρέθηκαν θετικά σε heartworms.....
Έχει γούστο να πάθουμε καμιά ζημιά..με τις μικρές...θα σκάσω..είναι τόσο αδύναμες και μικροσκοπικές που δεν ξέρω αν θα αντέξουν τη θεραπεία σε περίπτωση που έχουν και αυτές....
Άστε που ανησυχώ και για τα αγόρια μου...αυτό μου έλειπε καλοκαιριάτικα...να κολλήσει τίποτα ο γέρος μου...
ΘΑ ΣΚΑΣΩ...
Καμιά παρηγορία?????????

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα!!!!!!
Πως ειναι οι μικρουλες???? Η πιο φοβισμενη ξεθαρρεψε καθολου??

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ε, ελάχιστα...η μικρή γυρνάει όλο το σπίτι....ανεβάινει μονη της σε καναπέδες και κρεβάτια...η άλλη τρέμει ακόμα τη σκιά της..
Τώρα θα φρικάρουν και με τη κτηνίατρο....θα πάμε πίσω σίγουρα από φόβο...
Υπομονή...απλά ελπίζω να μην έχουν κολλήσει τίποτα...γιατί θα σκάσω..πραγματικά...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
Κατερίνα,ότι και να είναι θα το αντιμετωπίσεις και θα το παλέψεις!
Ξέρεις καλύτερα απο όλους ότι αυτή η ιστορία όχι μόνο δεν είναι εύκολη αλλά είναι και πολύ ψυχοφθόρος και όμως παρ΄όλα αυτά για κάποιους ανθρώπους παραμένει μονόδρομος....
Μπράβο σου!:):):)

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Κατερίνα, τελικά τι έγινε με τις εξετάσεις??? Βγήκαν τα αποτελέσματα??
Για ενημέρωσε μας για τις μικρούλες....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, τη Παρασκευή θα τις έχω...οπότε θα έχετε και ιατρικό update!!! Ελπίζω, ότι δεν θα είναι τελικά heartworms...τι να πω..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3