HELP!ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ!

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Καλα μην τρελαινομαστε! Δεν βγαζω βολτα κανενα θηριο που θα ειμαι κι ο κινδυνος της γειτονιας!
Εγω αυτο που ξερω κι απο το εξωτερικο τα σκυλια ελευθερα βγαινουν βολτα στα παρκα και ολα μαζι μια χαρα επιβιωνουν και περνανε ζαχαρη -εφοσον ειναι σε θεση να το κανουν βεβαια. Ασχετα αν εδω στο Ελλαδισταν ειμαστε ζωοφοβικοι βλαχοι και κολλημενα μυαλα.
Παρανομα και @@! Παρανομο ειναι να μην μαζευεις και την κουραδα του σκυλου σου αλλα δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να βαζουν τα σκυλια τους να γεννοβολουν και να τα πουλανε απο δω κι απο κει, αλλα παλι δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να παιρνεις εναν σκυλο και να τον μαντρωνεις σε μια ταρατσα κι ενα μπαλκονι, ΑΥΤΟ κι αν δεν χαμπαριαζουνε! Η λιστα ατελειωτη αμα λαχει. Ας αρχισουμε μαυτους λοιπον κι αν ενοχλω εγω που βγαζω το γαλλικο free βολτα ας μου κανουν καταγγελεια.
Peace.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλα μην τρελαινομαστε! Δεν βγαζω βολτα κανενα θηριο που θα ειμαι κι ο κινδυνος της γειτονιας!
Εγω αυτο που ξερω κι απο το εξωτερικο τα σκυλια ελευθερα βγαινουν βολτα στα παρκα και ολα μαζι μια χαρα επιβιωνουν και περνανε ζαχαρη -εφοσον ειναι σε θεση να το κανουν βεβαια. Ασχετα αν εδω στο Ελλαδισταν ειμαστε ζωοφοβικοι βλαχοι και κολλημενα μυαλα.
Παρανομα και @@! Παρανομο ειναι να μην μαζευεις και την κουραδα του σκυλου σου αλλα δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να βαζουν τα σκυλια τους να γεννοβολουν και να τα πουλανε απο δω κι απο κει, αλλα παλι δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να παιρνεις εναν σκυλο και να τον μαντρωνεις σε μια ταρατσα κι ενα μπαλκονι, ΑΥΤΟ κι αν δεν χαμπαριαζουνε! Η λιστα ατελειωτη αμα λαχει. Ας αρχισουμε μαυτους λοιπον κι αν ενοχλω εγω που βγαζω το γαλλικο free βολτα ας μου κανουν καταγγελεια.
Peace.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Όμως θέτεις σε κίνδυνο το σκύλο σου κι αυτό δεν έχει σχέση με νόμους. Θα σου πω τι έχω πάθει εγώ. Η μεγάλη μου σκύλα, η Λούση, μάλλον έχει χτυπησει κανά δυό εγκεφαλικά γιατί τελευταία μουλαρώνει στο δρόμο και μόνο αν της βγάλεις το λουρί περπατάει. Το κάνω σε κανένα πεζόδρομο αλλά στο δρόμο δε μπορώ γιατί μπορεί να κάνει κάτι απρόβλεπτο και να βρεθεί στις ρόδες κανενός αυτοκινήτου.
Επιπλέον αυτά τα πάρκα που λες που όλα τα σκυλιά παίζουν και περνάνε ζάχαρη λάβε υπόψη σου κάτι σημαντικό.
Όλα τα στειρωμένα σκυλιά.. Τα σκυλιά τους τα στειρώνουν από μικρές ηλικίες και είναι ουσιαστικά άφυλλα. Οπότε δεν μαλώνουν. Αυτό εδώ δεν παίζει με αστείρωτα αρσενικά φουλ στις ορμές.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Ο νομος υποχρεωνει κατα τον περιπατο ο συνοδος να εχει το σκυλο δεμενο.
Εαν τον εχεις λυτο, απλα παρανομεις.
Φυσικα δικαιολογια για την δικια σου παρανομια δεν μπορει να ειναι η παρανομια του αλλου "μα κι ο ταδε τον εχει μονιμα στο μπαλκονι" οπως πολυ απλα αν περασεις με το αμαξι το κοκκινο κ σε τσιμπησει η τροχαια δεν θα τολμησεις καν να πεις "μα ο μπροστινος μιλαγε στο κινητο του".

Τωρα επι του πρακτικου, οχι ο κοσμος δεν κινδυνευει απο το δικο σου ελευθερο γαλλικο μπουλντογκ αλλα θετεις τον σκυλο σου σε πολλους κινδυνους (αλλα σκυλια, φολες, αυτοκινητα) κ ταυτοχρονα παρανομεις κι ολας......
Παρε ενα 8μετρο φλεξι που αναφερθηκε παραπανω να ειστε κ νομιμοι κ safe......

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Ο νομος υποχρεωνει κατα τον περιπατο ο συνοδος να εχει το σκυλο δεμενο.
Εαν τον εχεις λυτο, απλα παρανομεις.
Φυσικα δικαιολογια για την δικια σου παρανομια δεν μπορει να ειναι η παρανομια του αλλου "μα κι ο ταδε τον εχει μονιμα στο μπαλκονι" οπως πολυ απλα αν περασεις με το αμαξι το κοκκινο κ σε τσιμπησει η τροχαια δεν θα τολμησεις καν να πεις "μα ο μπροστινος μιλαγε στο κινητο του".

Τωρα επι του πρακτικου, οχι ο κοσμος δεν κινδυνευει απο το δικο σου ελευθερο γαλλικο μπουλντογκ αλλα θετεις τον σκυλο σου σε πολλους κινδυνους (αλλα σκυλια, φολες, αυτοκινητα) κ ταυτοχρονα παρανομεις κι ολας......
Παρε ενα 8μετρο φλεξι που αναφερθηκε παραπανω να ειστε κ νομιμοι κ safe......
Συμφωνω και δεν ειμαι αυτο το αηδιαστικο τυπακι που περιγραφεις. Αλλα τα παιρνω στο κρανιο οταν σε σοβαροτερα θεματα το κανουμε βουβα και το παιζουμε ηθικοι και νομοταγεις χωρις να κοιταμε την καμπουρα μας. Ναι παρανομω. Ναι προτιμω να δωσω την αισθηση ελευθεριας στο σκυλο μου για λιγα λεπτα τη μερα να ξεφυγει απ την κλεισουρα του εφοσον η συμπεριφορα του μου το επιτρεπει. Και ναι οποιος θελει ειναι ελευθερος πολιτης να με καταγγειλει.
Και οχι δεν ρισκαρω την υγεια του σκυλου μου γιατι δεν περναει ψυχη ζωσα στη γειτονια μου-ειδικα τις ωρες που τη βγαζω βολτα (ασχετα που παρ ολα αυτα εγω εχω το λουρι ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ).

Και τελος παντων για να μην φανει οτι δικιολογω τα αδικιολογητα και δεν γουσταρω, ειναι η χειριστη,η παρανομοτερη και η αθλιωτερη πραξη του κοσμου ολου και του ντουνια.Τελος.

Στο θεμα μας γιατι το ξεφτιλισαμε. Ποτε κρινω καταλληλη στιγμη να κλεισω την πορτα του crate και να φυγω απο τον χωρο?Γιατι προς το παρον οσο ειμαι στον χωρο καλα τα παμε. Σημειωνω ομως οτι παντα ειναι σε φαση υπνου οταν την κλεινω μεσα.Δεν εχει τυχει να την κλεισω οταν ειναι ενεργητικη. Μηπως να το τσεκαρω πρωτα κι αυτο?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Συμφωνω. Ναι παρανομω. Και ναι οποιος θελει ειναι ελευθερος πολιτης να με καταγγειλει.
Αυτα αγαπητη μου, ειναι υπερ αρκετα ως απαντηση, ειναι κ η ουσια δλδ, τα αλλα ειναι δικαιολογιες να χαμε να λεγαμε.....

Οπως λες κι εσυ, επι της ουσιας τωρα:
ΕΓΩ το ειπα κ παραπισω, θα ειχα κλεισει την πορτα του κρειτ κ θα ειχα βγει να κανω τις δουλειες μου ΧΤΕΣ.

Αν θα στρεσσαριστει αν θα παθει ψυχολογικα η αν η εκπαιδευση της (??) θα παει πισω, ποσως με ενδιαφερει, γιατι εγω το σπιτι μου κατουροχεσμενο κ κατεστραμμενο εξ αιτιας του σκυλου δεν θα το ανεχομουνα ουτε δευτερη φορα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Να συμπληρώσω για τη βόλτα άνευ λουριού...
Στη στραβή που θα κάνει άλλος (κανονικού μεγέθους) σκύλος, το γαλλικό είναι καταδικασμένο γιατί δεν μπορεί καν να αμυνθεί. Παραλίγο να το δω το έργο πέρυσι - θα ήμουν μείον δύο γαλλάκια.

• Like
Reactions: johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να συμπληρώσω για τη βόλτα άνευ λουριού...
Στη στραβή που θα κάνει άλλος (κανονικού μεγέθους) σκύλος, το γαλλικό είναι καταδικασμένο γιατί δεν μπορεί καν να αμυνθεί...
Ας πούμε, ο δικός μου ο ακατανόμαστος?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κάπου ειχε πάρει το μάτι μου βιντεάκι με γαλλικό να τα βαζει με δυο αρκουδες-κι εν τελει να τις διωχνει...

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Βασικά αγαπητή @mousouda όντας ένας απο τους "ανεύθυνους" που έχασε το σκύλο του και τον έψαχνε 6 μέρες και αν δεν είχα τη βοήθεια και των παιδιών εδω ακόμα θα την έκλαιγα..σου λέω ότι σκέφτεσαι φουλ λάθος. Και αυτό που λες με το εξωτερικό πάλι φουλ λάθος είναι. Και η Ελλάδα είναι πιο μπροστά απο πολλές χώρες γιατί τα "σκυλοπάρκα" έχουν περίφραξη κι ας είναι νέο κονσεπτ για τα δεδομένα μας. Επίσης σκυλοπάρκο εξωτερικού νοείται συγκεκριμένος πολεοδομικά χώρος για σκύλους. Όχι οποιοσδήποτε δρόμος που πας εσυ. 9/10 με κάμερες και δημοτικούς φύλακες-καθαριστές κλπ.

Επίσης αν έρθω εγω για βόλτα στην περιοχή σου που "ξέρεις" όλα τα σκυλιά και δεις τη δικά μου να έρχεται χαρούμενη να σας μυρίσει τι θα κάνεις; Γιατί αν είναι, μιας και δε θέλω να ανήκω στους "μ@λ@κες έλληνες - ζωοφοβικούς - βλάχους" που λες, θα την αφήσω κι εγω λυτή. Για να γουστάρω. Και θα ρθει χαρούμενη, εσυ θα εφυσηχαστείς (γιατί έτσι κάνει) και στο δευτερόλεπτο την άρπαξε και την κομμάτιασε. Κι αν προλάβεις να βάλεις λουρί σφύρα μου να ρθω. Αλλά τι λουρί και μαλακίες ε; Ο νόμος μια χαρά τα λέει..αλλά..δε βαριέσαι..Απλά σου εύχομαι ολόψυχα να μη σου τύχει..

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Λοιπον εχουμε και λεμε. Την εχω τωρα στο crate με κλειστη την πορτα. Εγω καθομαι στην κουζινα (ενιαιος χωρος-με εχει στο οπτικο της πεδιο). Ε ΕΝΤΑΞΕΙ εχει παθει κρισαρα!!! Ξυνει το στρωμα,γρατζουναει την πορτα,κατουρησε,γαυγιζει,κλαιει,ΟΛΑ!!! Τι κανω οεοοο??? Μεχρι τωρα δεν της δινω σημασια.Μηπως κανω λαθος??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πόση ωρά την έχεις μέσα; Είναι η πρώτη φορά που την έκλεισες; Στη πόση ώρα αντέδρασε;
Μην ανοιξεις όσο είναι σε υστερία πρέπει να περιμένεις να ηρεμήσει.
Θέλει υπομονη το κρέιτ, μη φρικάρεις..

• Like
Reactions: myEnzo