HELP!ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ!

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Την εχω ξανακλεισει και δεν ειχε αντιδρασει (οπως εχω γραψει και παραπανω) αλλα ηταν σε φαση υπνου παντα.Σημερα ηταν ξυπνια και της εκλεισα την πορτα να δω τι θα παιξει σαυτη την περιπτωση και ειχαμε αυτα τα αποτελεσματα!Δεν την εχω πολλη ωρα κανα τεταρτο-20λεπτο..αλλα απο το πρωτο πενταλεπτο ξεκινησε η αντιδραση και δεν εχει σταματησει! Γαυγιζει ασταματητα! Βρηκα κι εγω ωρα να το δοκιμασω μεσημεριατικα!!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Το απλουστατο να την μαλωσεις για να σκασει ας πουμε;
Με οπτικη επαφη τετοια συμπεριφορα δεν δικαιολογειται κ σιγουρα δεν ειναι αγχος αποχωρισμου.....

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Α μπορω να την μαλωσω?? Πειτε το ρε παιδια και κοντευω να πεσω στα σκληρα για να κρατηθω ζεν τοση ωρα!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μεγαλειώδες post! για μένα...:)
Και συγκινητικό! για τον Κάσπερ...:cry:

...Επίσης αν έρθω εγω για βόλτα στην περιοχή σου που "ξέρεις" όλα τα σκυλιά και δεις τη δικά μου να έρχεται χαρούμενη να σας μυρίσει τι θα κάνεις; Γιατί αν είναι, μιας και δε θέλω να ανήκω στους "μ@λ@κες έλληνες - ζωοφοβικούς - βλάχους" που λες, θα την αφήσω κι εγω λυτή. Για να γουστάρω. Και θα ρθει χαρούμενη, εσυ θα εφυσηχαστείς (γιατί έτσι κάνει) και στο δευτερόλεπτο την άρπαξε και την κομμάτιασε. Κι αν προλάβεις να βάλεις λουρί σφύρα μου να ρθω...
Τι μου θύμησες τώρα...

Είμαστε σε κάποιο παρόμοιο χώρο, με τον Κάσπερ... και τη Μόκα... δεμένα και τα δύο (μιάς και εμείς είμαστε "βλάχοι" και δεν καταλαβαίνουμε από καινοτομίες)... και, μάλιστα, θα έλεγα και λίγο πιο απόμερα από τους υπόλοιπους (μιάς και δεν "πιάνουμε πουλιά στον αέρα", ως χειριστές)...
Και χαρούμενα σκυλάκια, γύρω-γύρω, να τρέχουν και να παίζουν...
Και ένα θηλυκό Πρέσα (του τύπου "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω"), στο ανοιχτό πορτμπαγκάζ ενός αμαξιού... κι αυτό πιο απόμερα... δεμένο στην κλειδαριά του καπώ, με ένα ΣΧΟΙΝΑΚΙ (!)... με τους ιδιοκτήτες (συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Πρέσα) να ρεμβάζουν αρειμανίως και να "τα λένε"...

Και, ξαφνικά, σπάει το σχοινάκι... και, αν έχεις το Θεό σου... από ΟΛΑ τα "σκυλάκια του Θεού", που έτρεχαν και έπαιζαν ανέμελα... σε ποιόν ήρθε καταπάνω (με τα φλάμπουρα ψηλά και τα δόντια έξω)? Ναι, σωστά το κατάλαβες!!!
Και, βέβαια, ο Πίου "συγκινήθηκε"... πολύ! Και, αφού αμύνθηκε σε πρώτη φάση (και μέτρησε τον "εχθρό"), άρχισε τα αφρικάνικα... και η άλλη ιδιοκτήτρια να τρελαίνεται, να έχει πανικοβληθεί και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να ελέγξει την (κακιά) σκύλα της...
Και, άντε τώρα, να αποφασίσεις εσύ, ρε ζωοφοβικέ ιδιοκτήτη, τι να κάνεις... όχι, σας ρωτάω, δηλαδή:
Αμολάς το σκύλο σου και "γαία πυρί μιχθείτο"? ή κρατάς με νύχια και με δόντια το σκύλο σου, να τρώει τις ψιλές του και τον αδικείς κατάφωρα?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
@aliki_s.
Με συγχωρεις αλλα στο δικο μου μυαλο ΔΕΝ δικαιολογειτε.
Δλδ οποτε ο σκυλος βρισκεται παρουσια του ιδιοκτητη σε μια κατασταση που δεν του αρεσει, θα κανει αυτο το χαμο;
Δεν την παρατησε με το crate στο βουνο, να πεις ναι ζοριστηκε.
Στο σαλονι ειναι περιορισμενη με το αφεντικο στα πεντε μετρα.
Σκυλι κακομαθημενο χωρις ορια ειναι. Απλα.....

@mousouda
Για μενα φυσικα κ θα την μαλωσεις.
Για να καταλαβει οτι δεν μπορει να κανει οτι θελει.
Δεν βρισκεται σε καμια "κατασταση" περιεργη.
Περιορισμενη ειναι, προφανως για πρωτη φορα στην ζωη της. Δεν πειραζει, θα το ξεπερασει.
Κι οπως ειπαν αστην μεχρι να ησυχασει.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
@aliki_s.
Με συγχωρεις αλλα στο δικο μου μυαλο ΔΕΝ δικαιολογειτε.
Δλδ οποτε ο σκυλος βρισκεται παρουσια του ιδιοκτητη σε μια κατασταση που δεν του αρεσει, θα κανει αυτο το χαμο;
Δεν την παρατησε με το crate στο βουνο, να πεις ναι ζοριστηκε.
Στο σαλονι ειναι περιορισμενη με το αφεντικο στα πεντε μετρα.
Σκυλι κακομαθημενο χωρις ορια ειναι. Απλα.....

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες @east49 .... Για αυτό και λέω οτι δικαιολογείται, τη στιγμή που το σκυλί ειναι αδούλευτο.

@johnk Εφόσον εισαι "βλάχος" τον αμολάς.

• Like
Reactions: ghelly and johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά, συγγνώμη, αλλά επειδή δεν πρόφτασα να το διαβάσω προσεκτικά όλο το θέμα...

Crate training έχει κάνει το σκυλί?

• Like
Reactions: l.Kyveli

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Crate training έχει κάνει το σκυλί?
Οχι.
Ειναι ενηλικο, κ κανει συστηματικα το σπιτι σαραγιεβο οταν μενει μονο το.
Οποτε δεν μιλαμε κατα την αποψη μου ακριβως για.... Crate training κ αλλα ομορφα, αλλα για περιορισμο προς αποφυγη καταστροφων.

@betty coltrane
Ποιο κατω κ πανω λεμε τωρα; ενα απλο "σκασε" αν το γνωριζει η ποιο κοσμιο "σσσστ" η "φτανει" αρκει αν σταματησει να γαυγιζει. Σε silent mode ας κανει κ πιρουετες....

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Μεγαλειώδες post! για μένα...:)
Και συγκινητικό! για τον Κάσπερ...:cry:

Τι μου θύμησες τώρα...

Είμαστε σε κάποιο παρόμοιο χώρο, με τον Κάσπερ... και τη Μόκα... δεμένα και τα δύο (μιάς και εμείς είμαστε "βλάχοι" και δεν καταλαβαίνουμε από καινοτομίες)... και, μάλιστα, θα έλεγα και λίγο πιο απόμερα από τους υπόλοιπους (μιάς και δεν "πιάνουμε πουλιά στον αέρα", ως χειριστές)...
Και χαρούμενα σκυλάκια, γύρω-γύρω, να τρέχουν και να παίζουν...
Και ένα θηλυκό Πρέσα (του τύπου "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω"), στο ανοιχτό πορτμπαγκάζ ενός αμαξιού... κι αυτό πιο απόμερα... δεμένο στην κλειδαριά του καπώ, με ένα ΣΧΟΙΝΑΚΙ (!)... με τους ιδιοκτήτες (συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Πρέσα) να ρεμβάζουν αρειμανίως και να "τα λένε"...

Και, ξαφνικά, σπάει το σχοινάκι... και, αν έχεις το Θεό σου... από ΟΛΑ τα "σκυλάκια του Θεού", που έτρεχαν και έπαιζαν ανέμελα... σε ποιόν ήρθε καταπάνω (με τα φλάμπουρα ψηλά και τα δόντια έξω)? Ναι, σωστά το κατάλαβες!!!
Και, βέβαια, ο Πίου "συγκινήθηκε"... πολύ! Και, αφού αμύνθηκε σε πρώτη φάση (και μέτρησε τον "εχθρό"), άρχισε τα αφρικάνικα... και η άλλη ιδιοκτήτρια να τρελαίνεται, να έχει πανικοβληθεί και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να ελέγξει την (κακιά) σκύλα της...
Και, άντε τώρα, να αποφασίσεις εσύ, ρε ζωοφοβικέ ιδιοκτήτη, τι να κάνεις... όχι, σας ρωτάω, δηλαδή:
Αμολάς το σκύλο σου και "γαία πυρί μιχθείτο"? ή κρατάς με νύχια και με δόντια το σκύλο σου, να τρώει τις ψιλές του και τον αδικείς κατάφωρα?
βασικά αν μπορείς αμολάς στον ιδιοκτήτη αλλά έχε χάρη..Καλέ μας έχει ¨επιτεθεί" γιόρκι έτσι και το απομάκρυνα με το πόδι! Και η ιδιοκτήτρια φώναζε ότι δεν πρέπει να λέγομαι ζωόφιλη που κλότσησα το σκύλο της..

εδω έχουμε προδημοσιεύσεις - με τι ασχολούμαστε..