ICE - Ελαφόνησος(beta)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μαγευτικό μέρος!!!!!(αν και δεν έχω πάει ποτέ..θα το βάλω στο πρόγραμμα όμως που θα μου πάει!)Πολύ όμορφες φωτογραφίες!!!!!
και ο ice όπως πάντα κούκλος!!!!!!!!!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
τελικα στη θαλασσα μπηκε ο μικρος?
Μπηκε! Μια μονος του ''κατα λαθος'' οταν εκανε μια επιθεση στο μπαλακι, και 2 φορες τον πηρα εγω μαζι και αυτος κολυμπησε σφαιρα για εξω...
Οταν μπηκε πρωτη φορα μονος του αφαινος βυθιστηκε ολος και ξαφνιαστηκε, αφεταιρου πρεπει να ενιωσε το νερο κρυο(ηταν λιγακι)...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σιγουρα τους κανει καλο σε πολλα πραγματα οπως και εμας...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παγωμενε.. (καλο!) τελειες φωτο!! ζηλευω!!! το μερος, τον σκυλο, την αραχτοκατασταση ... ΖΗΛΕΥΩ!!!

να ρωτησω... ειχα βρεθει ελαφονησο το '99 (υπεροχο καλοκαιρι!!) αλλα εμαθα οτι τα επομενα χρονια.. το ελευθερο καμπινγκ το κυνηγησανε πολυ και ακομα κυνηγανε.. κλεισανε και το μπαρακι.. ισχυει? Ηταν μαγικα... ειχαμε γινει ινδιανοι ολοι :D :D
ξερει κανεις? σε οργανωμενο δεν παω για κανενα λογο..
(ναι ειμαι σε αναζητηση μερους για το καλοκαιρι)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
τι σκατοice ειναι ρε αμα κλαταρει στο κρυο νερο???φιλε ο σκυλος σου @@@@@!ειναι απιστευτος!
Ρε φιλε δεν κλαταρε το σκυλακι, εμπαινε και εβγαινε σφαιρα εξω...;)
Κολλησες εσυ με το ICE! Καλλιτεχνικο ψευδωνυμο ειναι...:p

Ευχαριστω για τα @@@@@(καλα σου λογια) Λαυρεντη...:p:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
παγωμενε.. (καλο!) τελειες φωτο!! ζηλευω!!! το μερος, τον σκυλο, την αραχτοκατασταση ... ΖΗΛΕΥΩ!!!

να ρωτησω... ειχα βρεθει ελαφονησο το '99 (υπεροχο καλοκαιρι!!) αλλα εμαθα οτι τα επομενα χρονια.. το ελευθερο καμπινγκ το κυνηγησανε πολυ και ακομα κυνηγανε.. κλεισανε και το μπαρακι.. ισχυει? Ηταν μαγικα... ειχαμε γινει ινδιανοι ολοι :D :D
ξερει κανεις? σε οργανωμενο δεν παω για κανενα λογο..
(ναι ειμαι σε αναζητηση μερους για το καλοκαιρι)
Το μπαρακι υπαρχει, αν κυνηγανε στην φουλ σαιζον στον μικρο Σιμο δεν ξερω. Τωρα παντως δεν ετρεχε τιποτα, εστηνες εκει ανετα. Μπορω να μαθω ομως...

Αν εσαι σε αναζητηση μερους παιζει πολυ ρολο η ημερομηνια που θα πας για να καταληξεις οπουδηποτε. Η Ελαφονησος ειναι απαγορευτικη για Ιουλιο-Αυγουστο...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
853
Ξεσσαλονικη!!!
φιλε σορυ,αλλα για μενα το σκυλι σου παντα θα ειναι ο παγος στο ουισκυ μου,το δροσερο παγακι στο φραπε μου,ο παγος στην σαμπανιερα μου ...ειναι ο παγος μου!!!!καταλαβε το επιτελους!!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
φιλε σορυ,αλλα για μενα το σκυλι σου παντα θα ειναι ο παγος στο ουισκυ μου,το δροσερο παγακι στο φραπε μου,ο παγος στην σαμπανιερα μου ...ειναι ο παγος μου!!!!καταλαβε το επιτελους!!!!!!
Λαυρέντη...:p:p:D:D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ice μια που πηγες φετος στο σιμο και απο οτι καταλαβαινω εισαι απο εκει κοντα, πως ειναι τα πραγματα στο καμπινγκ?
any tips για το που να στησω μεσα στο καμπινγκ και γενικα για το νησι?
θα το εκτιμουσα. ευχαριστω

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ναι, αλλιως γιατι να ζηταγα πληροφοριες απο το φορουμ! ;-)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οκ. Το καμπιγκ, ειναι πολυ καλα οργανωμενο, και ειδικα για οσους εχουν κατοικιδιο. Θα πρεπει να ενημερωσεις τηλεφωνικα οτι θα εχει τον σκυλο μαζι σου και εχουν θεσεις στην ακρη περιμετρικα του χωρου οπου πισω απο την σκηνη και το αυτοκινητο υπαρχει ενα μεγαλο παρτερι με χωμα και δεντρα οπου μπορει να δενεται το σκυλι και να μην ενοχλει αλλα ουτε και να ενοχλειται. Θα προτιμησεις την πλευρα που ειναι προς την παραλια και θα βγαινεις αυτοματως στου αμμολοφους...;)

Tip δεν υπαρχει, το θεμα ειναι να πας...;):cool:

Ζηλευουμε! :)