Για να θυμασαι και το ονομα, εισαι!Ααααα εγω ειμαι η κελυ, η δεξια καστανη![]()
Μπηκε! Μια μονος του ''κατα λαθος'' οταν εκανε μια επιθεση στο μπαλακι, και 2 φορες τον πηρα εγω μαζι και αυτος κολυμπησε σφαιρα για εξω...τελικα στη θαλασσα μπηκε ο μικρος?
Ρε φιλε δεν κλαταρε το σκυλακι, εμπαινε και εβγαινε σφαιρα εξω...τι σκατοice ειναι ρε αμα κλαταρει στο κρυο νερο???φιλε ο σκυλος σου @@@@@!ειναι απιστευτος!
Το μπαρακι υπαρχει, αν κυνηγανε στην φουλ σαιζον στον μικρο Σιμο δεν ξερω. Τωρα παντως δεν ετρεχε τιποτα, εστηνες εκει ανετα. Μπορω να μαθω ομως...παγωμενε.. (καλο!) τελειες φωτο!! ζηλευω!!! το μερος, τον σκυλο, την αραχτοκατασταση ... ΖΗΛΕΥΩ!!!
να ρωτησω... ειχα βρεθει ελαφονησο το '99 (υπεροχο καλοκαιρι!!) αλλα εμαθα οτι τα επομενα χρονια.. το ελευθερο καμπινγκ το κυνηγησανε πολυ και ακομα κυνηγανε.. κλεισανε και το μπαρακι.. ισχυει? Ηταν μαγικα... ειχαμε γινει ινδιανοι ολοι![]()
ξερει κανεις? σε οργανωμενο δεν παω για κανενα λογο..
(ναι ειμαι σε αναζητηση μερους για το καλοκαιρι)
Λαυρέντη...φιλε σορυ,αλλα για μενα το σκυλι σου παντα θα ειναι ο παγος στο ουισκυ μου,το δροσερο παγακι στο φραπε μου,ο παγος στην σαμπανιερα μου ...ειναι ο παγος μου!!!!καταλαβε το επιτελους!!!!!!