Ο καθένας λέει την γνώμη του. Που το κακό που ο amangos έχει αντίθετη γνώμη στο να μαζεύουν πράγματα για τα αδέσποτα?
Πόσα λεφτά έχει τσιμπήσει η κοινότητα στο Κρυονέρι για να δημιουργήσει αυτόν τον χώρο για το "φωλιαστήριο" των ζώων?
100 μ@λ@κες, επι 50 ευρώ=5,000 ευρώ
1000 μ@λ@κες=50,000 ευρώ
Τα λεφτά μπορούν να είναι πολλά, αν πετύχει η μπίζνα.
Έχετε ακουστά τους συλλόγους απόρων και αναξιοπαθούντων κορασίδων της πάλαι ποτέ βασίλισας Φρειδερίκης? (γνωστής και ως Φρείκης...)
Τα τελευταία 10-15 χρόνια, η πατέντα έχει αλλάξει σε επωνομαζόμενες μη κρατικές-μη κερδοσκοπικές εταιρείες. Έχει πολύ ψωμί η ιστορία.
Κρατικά κονδύλια, κρατικές επιχορηγήσεις, κονδύλια από την ΕΟΚ και φυσικά ξέπλυμα χρήματος από εταιρείες-σπόνσορες καθώς και κορόιδα που ευαισθητοποιούνται και βάζουν τον οβολό τους, και μαζεύουν λεφτά οι μη κερδοσκόποι...
Γάμα τα με μεγάλα γράμματα...
νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για κάποιον άνθρωπο μέσης νοημοσύνης να καταλάβει ότι ΑΛΛΟ βάζω χρήματα σε έναν λογαριασμό ΚΑΙ ΑΛΛΟ δίνω σε κάποιον ένα σακί τροφήέλος πάντων, με συνοπτικές διαδικασίες προέκυψε πως οι μη κερδοσκόποι δικηγόρο, που είχαν στήσει το κόλπο, είχανε βάλει χέρι σε κοινοτικά κονδύλια, και φυσικά ουδέποτε δεν προσφεραν τόποτα άλλο, παρά μόνο βαρύγδουπες λέξεις...
:shock:ΜΑΚΗΣ said:από την πόλη έρχομε.....................
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η γνώμη σου???
τα quote που έκανα σε ποιον ανήκουν???????
θέλεις τελικά βοήθεια για αυτό το ταξίδι που ετοιμάζεις ή όχι???
αν καταλάβα καλά δέχεσε και εισητήρια.
γιατί δεν έπαιρνες μικρότερο χταπόδι????
η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη
ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ
η δικιά σου ποια είναι???
υποθέτω οτι συμφωνείς με κάτι που υπήρχε πριν το edit. Γιατί ανάθεμα μου αν κατάλαβα με τι συμφωνείς... :shock:chrisadult said:φιλε μακη μ αυτο κι αν συμφωνω! :wink:
Μην τα πάρω κι άλλο?chrisadult said:ελα, πλακα κανω, για το τελευταιο, μην τα παρεις κι αλλο! που πηγε το υπεροχο χιουμορ σου; το τι εχεις και γιατι με το μακη δεν με αφορα.![]()
chrisadult said:μολις ειδα, επιασα μαλλον, η μπουμπου εχει οιστρο!!! το μωρο μου η κοριτσαρα μου!