Lilly... το νέο μέλος της οικογένειάς μας!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
:)Κάποιοι από εδώ γνωρίζουν για την ημίαιμη λυκοσκυλίνα μας, τη Λίζα, η οποία μας συντρόφευσε 10 ολόκληρα χρόνια κ την οποία χάσαμε πέρυσι τον Νοέμβριο από γηρατειά στα 13 της χρόνια (υπολογίζουμε να ήταν 3-3,5 ετών όταν την υιοθετήσαμε -τη μαζέψαμε από τον δρόμο βασικά).

Η λώρα ήρθε 1 χρόνο πριν χάσουμε τη λίζα κ πραγματικα αποδείχτηκε -όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη- για άλλη μια φορά το πόσο σοφή κ καλοκάγαθο σκυλάκι ήταν... Καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα της λώρα.
Τα τελευταία 3 χρόνια η Λίζα συντρόφευε τον μπαμπά μου στο Αγρίνιο, μια κ πηγαινοερχόταν συνέχεια για να φτιάξει το σπίτι που έχουμε εκεί.

Φεύγοντας η Λίζα μας άφησε ένα τεράστιο κενό, που μόνο αυτή συμπλήρωνε μαγικά... Η λώρα έχει ξεχωριστό κομμάτι της καρδιά μου, αλλά όσο να'ναι ήταν μία παρηγοριά για εμένα κ τώρα πια είναι κ αυτή αναντικατάστατη (κάθε σκυλάκι είναι ξεχωριστό εξάλλου).

Στον πατέρα μου κ τον αδερφό μου, όμως, που ζουν πια μόνιμα Αγρίνιο το κενό συνέχιζε να υπάρχει τους τελευταίους 7 μήνες (η μητέρα δεν είναι πολύ φαν, αλλά σέβεται χρονια τώρα τη φιλοζωία των υπολοίπων μελών :D κ την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό) κ δεν συμπληρωνόταν με τη λώρα που έρχεται μαζί μου για λίγες μέρες μόνο Ελλάδα (ή κ Ελλάδα να είμαι εγώ μένω Αθήνα)

Έτσι... για να μη τα πολυλογώ, όχι πως δεν το'χω κάνει ήδη :p ...
Ξεκίνησα κάποιες μέρες τώρα να κοιτάω στις φιλοζωικές κ τα καταφύγια για να βρούμε το δεύτερο τετράποδο μέλος της οικογένειάς μας...

Έτσι, προχθές που κοίταγα στο facebook (τί κάνει η τεχνολογία, ε; ) τις αγγελίες του stray.gr είδα τη μικρή Λίλυ, αδύνατη μεν, αλλά τρομερά όμορφη με χαρακτηριστικό βλέμμα δε... Με κέρδισε αμέσως!! Κ δεν το πολυσκέφτηκα.
Τηλεφώνησα στην υπεύθυνη που την είχε αναλάβει, ανέβηκα χθες Αθήνα για να τη δω από κοντά (ήμουν Αγρίνιο) κ σήμερα ξανακατέβηκα Αγρίνιο...
κ η Λίλυ είναι εδώ με τη λώρα, με την οποία τα πάνε πολύ καλά (αν κ η λώρα άρχισε τις ζήλιες στην αρχή, τώρα, αν κ πρώτη μόλις μέρα, τα πάνε περίφημα) :):) .

Να πω επίσης ότι η Λίλλυ μου παραδόθηκε άψογη, μοσχομυριστή κ με προίκα :D:):):)
Η λίλλυ είναι υγιέστατη (αρνητική σε καλαζάρ, ερλιχίωση κ.λ.π.), 9 μηνών, απλά λίγο ταλαιπωρημένη, λίγο διστακτική (δεν είναι σίγουρη ότι είναι μόνιμη η παρούσα οικογένεια...) αλλά όλα θα φτιάξουν με τον καιρό.:)

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν είναι πια αδέσποτη κ δεν μένει σε κέννελ.

Είμαι τρομερά χαρούμενη! Με λίγη περιποίηση, φροντίδα, αγάπη κ καλό φαγητό το Λιλλάκι θα ανθίσει.

Καλώς μας ήρθες κουκλί μου!! :):):)

(Εφάκι, (noela) ευχαριστώ για όλα :):):))

Λίζα, λώρα, λίλλυ.... Δεν είναι τυχαίο :):):):):)

Καλή μας αρχή
:):):):):)

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ευχαριστούμε-ευχαριστούμε:):)

κ εγώ αυτό είπα στην Έφη χθες Chloe, ότι μοιάζει στο αγοράκι της xotikouli:)

Πολύ χαρά όλοι εδώ... Είναι κλέφτρα η μικρή (κλέβει καρδιές!!):D:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Την πήρατε τελικά! Τι καλά! Καλή αρχή σας εύχομαι! :)

Κι εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω από όταν την πρωτοείδα στο FB. Ότι μοιάζει πολύ με τον Dexter! Στο κεφάλι, αυτιά, έκφραση, σώμα... μοιάζουν έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ! Ε, ήρθε και το παρδαλό χρωματάκι και έδεσε!

Να ανοίξουμε παρδαλο-αυτιάγκουρες club :D

Είχα την αίσθηση ότι θα μοιάζει και στον χαρακτήρα και από αυτά που γράφεις μάλλον κάπως έτσι είναι.

Γλυκύτατη και πανέμορφη.

Να την χαίρεστε! :)

Υ.Γ. Αυτό με τα ονόματα αν και ασυναίσθητα το έκανα κι εγώ. Το προηγούμενο θηλυκό σκυλάκι μου λεγόταν Molly και η τωρινή Nelly.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
να την χαιρεστε! οντως μοιαζει με τον μικρο της ξωτικαινας:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Μπράβο που την πήρατε! Είναι κουκλί, να την χαίρεστε και να είναι το ίδιο καλότυχη στην υπόλοιπη ζωή της!:D:D:D:D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ευχαριστούμε πολύ παίδες!
Είμαστε τυχεροί που την έχουμε :):)

Η Λίλλυ, αν κ πρώτη της μέρα, δείχνει να έχει κιόλας προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον.
Δεν γνωρίζει κάτι από βασικές εντολές, αλλά είναι πανέξυπνη κ τα πιάνει όλα αμέσως...!;)

Από φάτσα κ χαρακτηριστικά... τί να πω: το ότι έκανα ταξίδι άμεσα για να την παραλάβω, τα λεει όλα!! :) (τη λάτρεψα, είναι τρελή φάτσα κ πολύ καλοσυνάτη)

Έχει έρθει κ η πεθερά μου σήμερα εδώ με το κανισάκι της, θα βγάλω φωτο αύριο να σας δείξω κ από τα τρία να περιφέρονται στον κήπο μας :D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Έχει έρθει κ η πεθερά μου σήμερα εδώ με το κανισάκι της, θα βγάλω φωτο αύριο να σας δείξω κ από τα τρία να περιφέρονται στον κήπο μας :D:D
Ποια τρία να περιφερονται στον κηπο Νατάσα :confused:
Πεθερα, κανισακι και Λιλλυ? :eek:

Sorry, couldn't resist :D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Η Λίλλυ είναι μια απίστευτη κούκλα, πανέμορφη και ιδιαίτερα ανθρωποκεντρική. Το μόνο που φαίνεται να χρειάζεται είναι να πάρει κάμποσα κιλάκια και να νιώσει ότι έχει πλέον το δικό της σπίτι και τη δική της οικογένεια που τόσο φαινόταν να θέλει. Ε, και να μαζέψει λίγο την κτητικότητα ως προς τους ανθρώπους, απέναντι στα άλλα σκυλιά. :D
Περιμένω νέα για τη συμβίωση των δύο νεανίδων. :)

Attachments

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, Noela, λιγα κιλάκια καλα θα ηταν, αλλα αυτο το απιστευτο χρωμα και αυτα τα ματια....

Άσε, εχω παει ζημιά. Θα το ξαναπω. Ειναι ΚΟΥΚΛΑ !!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
:D:D:D:D:)

Ορίστε κ κάποιες φωτο από σήμερα... :):)

Έχω να πω ότι η Σίσσυ (το κανισάκι της μαμάς του αρραβωνιαστικού μου) είναι πολύ κοινωνική, εξαιρετικός φύλακας, πανέξυπνη, όμορφη κ καταπληκτικός χαρακτήρας!! (ναι, θέλω να κρατήσω ΚΑΙ τη Σίσσυ... :D:D )

:):):):):):)