Η λώρα ήρθε 1 χρόνο πριν χάσουμε τη λίζα κ πραγματικα αποδείχτηκε -όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη- για άλλη μια φορά το πόσο σοφή κ καλοκάγαθο σκυλάκι ήταν... Καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα της λώρα.
Τα τελευταία 3 χρόνια η Λίζα συντρόφευε τον μπαμπά μου στο Αγρίνιο, μια κ πηγαινοερχόταν συνέχεια για να φτιάξει το σπίτι που έχουμε εκεί.
Φεύγοντας η Λίζα μας άφησε ένα τεράστιο κενό, που μόνο αυτή συμπλήρωνε μαγικά... Η λώρα έχει ξεχωριστό κομμάτι της καρδιά μου, αλλά όσο να'ναι ήταν μία παρηγοριά για εμένα κ τώρα πια είναι κ αυτή αναντικατάστατη (κάθε σκυλάκι είναι ξεχωριστό εξάλλου).
Στον πατέρα μου κ τον αδερφό μου, όμως, που ζουν πια μόνιμα Αγρίνιο το κενό συνέχιζε να υπάρχει τους τελευταίους 7 μήνες (η μητέρα δεν είναι πολύ φαν, αλλά σέβεται χρονια τώρα τη φιλοζωία των υπολοίπων μελών
Έτσι... για να μη τα πολυλογώ, όχι πως δεν το'χω κάνει ήδη
Ξεκίνησα κάποιες μέρες τώρα να κοιτάω στις φιλοζωικές κ τα καταφύγια για να βρούμε το δεύτερο τετράποδο μέλος της οικογένειάς μας...
Έτσι, προχθές που κοίταγα στο facebook (τί κάνει η τεχνολογία, ε; ) τις αγγελίες του stray.gr είδα τη μικρή Λίλυ, αδύνατη μεν, αλλά τρομερά όμορφη με χαρακτηριστικό βλέμμα δε... Με κέρδισε αμέσως!! Κ δεν το πολυσκέφτηκα.
Τηλεφώνησα στην υπεύθυνη που την είχε αναλάβει, ανέβηκα χθες Αθήνα για να τη δω από κοντά (ήμουν Αγρίνιο) κ σήμερα ξανακατέβηκα Αγρίνιο...
κ η Λίλυ είναι εδώ με τη λώρα, με την οποία τα πάνε πολύ καλά (αν κ η λώρα άρχισε τις ζήλιες στην αρχή, τώρα, αν κ πρώτη μόλις μέρα, τα πάνε περίφημα)
Να πω επίσης ότι η Λίλλυ μου παραδόθηκε άψογη, μοσχομυριστή κ με προίκα
Η λίλλυ είναι υγιέστατη (αρνητική σε καλαζάρ, ερλιχίωση κ.λ.π.), 9 μηνών, απλά λίγο ταλαιπωρημένη, λίγο διστακτική (δεν είναι σίγουρη ότι είναι μόνιμη η παρούσα οικογένεια...) αλλά όλα θα φτιάξουν με τον καιρό.
Το σημαντικότερο είναι ότι δεν είναι πια αδέσποτη κ δεν μένει σε κέννελ.
Είμαι τρομερά χαρούμενη! Με λίγη περιποίηση, φροντίδα, αγάπη κ καλό φαγητό το Λιλλάκι θα ανθίσει.
Καλώς μας ήρθες κουκλί μου!!
(Εφάκι, (noela) ευχαριστώ για όλα
Λίζα, λώρα, λίλλυ.... Δεν είναι τυχαίο

Καλή μας αρχή
Last edited: