δεν υπάρχει γκόλντεν στον πλανήτη που να ΜΗΝ είναι γλύκα (not biased at all !!)Δεν ξερω τι φταίει, αν γράφει η μικρή πάνω στη φλοκάτη ή απλά ειναι ΤΟΣΟ γλυκα... παντως κάθε φωτογραφία της ειναι υπέροχη!!!
δεν υπάρχει γκόλντεν στον πλανήτη που να ΜΗΝ είναι γλύκα (not biased at all !!)Δεν ξερω τι φταίει, αν γράφει η μικρή πάνω στη φλοκάτη ή απλά ειναι ΤΟΣΟ γλυκα... παντως κάθε φωτογραφία της ειναι υπέροχη!!!
Ευχαριστώ!Vas στις τελευταίες φωτό χρησιμοποιώ Canon 100D με φακό 50mm f/1.4
+1000δεν υπάρχει γκόλντεν στον πλανήτη που να ΜΗΝ είναι γλύκα (not biased at all !!)
Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε πολύ!καλως τα δεχτηκες! μπλε χαντρουλα για το ματι χεχε
Themdro συγγνώμη που το ξαναρωταω αλλα πριν 2εβδομαδες αγοράσαμε μια μεζονέτα και έχουμε αποφασίσει να πάρουμε ένα Γκόλντεν ριτριβερ.αν μου επιτρέπεται μπορείς να μου πεις πόσο σας κόστισε?η απλά να μας δώσεις ενα τηλ απο το εκτροφείο?επειδη έχουμε βρει ενα που δίνει με 480ευρω.Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!
Johnny η τιμή είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί αυτή τη στιγμή, για την οποία μπορείς να ενημερωθείς από τα ίδια τα εκτροφεία αν επικοινωνήσεις μαζι τους. Δυστυχώς το εκτροφείο που πήρα την μικρή δεν έχει site.
Έχε επίσης υπόψη σου οτι η τιμή απόκτησης είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα από όλα τα άλλα έξοδα που περιέχει η ανατροφή ενος σκύλου (γιατρούς, εμβόλια, τροφές, εκπαίδευση κλπ κλπ).
Αν δεις οτι δεν σου βγαίνουν τώρα μπορείς να κάνεις υπομονή, να τα μαζεύεις σιγά σιγά και όταν έρθει ο καιρός με το καλό που θα είσαι και πιο ενημερωμένος και πιο ώριμος να το αποκτήσεις.
Να και μερικές φωτό ακόμα:
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστεύω πως στα εκτροφείο θα κοστίζει πάνω απο 1000εΣπύρο καλημέρα και καλώς ήρθες. Για άλλη μια φορά δεν θέλω να μιλήσω για την τιμή γιατί είναι θέμα του εκτροφέα, τα 480 ευρώ όμως μου φαίνονται λίγα. (εισαγωγέας - έμπορος?) Αυτό που προτείνω εγω είναι να συναντηθείς με όσους περισσότερους εκτροφείς μπορείς, να τους γνωρίσεις, να δεις τα σκυλιά τους, τη σχέση τους μαζί τους, τις εγκαταστάσεις και μετά να αποφασίσεις. Η τιμή εκτος του οτι είναι σχεδόν παντού η ίδια, είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί. Τα στοιχεία του εκτροφείου που απέκτησα τη Maya είναι:
Goldendew Retrievers
Μυγδαλιάς Μαρίνη 74 Καπανδρίτι
22950-53144 / 6937315957