Maya the Golden Retriever

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Ακριβώς! Αν ήμουν μόνος μου από πλευράς πειθαρχίας και συμπεριφοράς και των 2 είναι σίγουρο οτι το σπίτι θα είχε μετατραπεί σε ζούγκλα. Ιδιαίτερα στον μικρό δυσκολέυομαι πάρα πολύ να λέω όχι, στο σκυλί είναι λίγο ευκολότερο :D

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
ωχ... κατάλαβα! extension του δεξιού χεριού η ηλεκτρική -- σε νιώθω. και να φανταστείς εγώ δεν έχω χαλιά, για αισθητικούς λόγους αλλά και επειδή δε θα την πάλευα με την τασία να τρίβεται πάνω τους συνεχώς και να έχουμε τριχοπάρτυ (άσθμα central εδώ). οι φλοκάτες/βελέντζες όμως βρε παιδί μου είναι ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ, τόσο απίστευτα καλαίσθητες και χουχουλιάρικες, μπράβο - μπράβο σας ;) βλέπεις, έχει ένας φίλος μου και η μικρή τη λατρεύει, πέρα του ότι της 'ταιριάζει' κιόλα τέλεια, ε;; τι λέτε;;

1800478_10201924375165202_2132433045_n.jpg

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
ωχ... κατάλαβα! extension του δεξιού χεριού η ηλεκτρική -- σε νιώθω. και να φανταστείς εγώ δεν έχω χαλιά, για αισθητικούς λόγους αλλά και επειδή δε θα την πάλευα με την τασία να τρίβεται πάνω τους συνεχώς και να έχουμε τριχοπάρτυ (άσθμα central εδώ). οι φλοκάτες/βελέντζες όμως βρε παιδί μου είναι ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ, τόσο απίστευτα καλαίσθητες και χουχουλιάρικες, μπράβο - μπράβο σας ;) βλέπεις, έχει ένας φίλος μου και η μικρή τη λατρεύει, πέρα του ότι της 'ταιριάζει' κιόλα τέλεια, ε;; τι λέτε;;

View attachment 48323
Φοβερος συνδυασμος Τασιας με σουπερ φλοκατη! *agapoylas*

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
ευχαριστούμε kimigaz -- είναι γεννημένη για μεγάλη ζωή η μικρή, φωτογραφίσεις στη vogue, κτλ κτλ
-- apologies για το off topic !
Είναι!!! Πολύ ωραίο σπίτι του φίλου, οτι πρέπει για φωτογράφιση της περσόνας!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Επιστρέφω μετά από λίγο καιρό, με νέο υλικό! Μεγαλώσαμε και περιμένω πως και πως να βγούμε έξω..!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Τέτοιες φώτο να βλέπω να παω μια ωρα νωρίτερα απο καρδιά!!! καλα τα λόγια για αυτό το κουτάβι είναι πραγματικά περιττά.. Οτι και να πω δεν τη φτάνει!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Παιδιά ευχαριστούμε για άλλη μια φορά! Έχει κάψει καρδιές η μικρή φαίνεται!! Το πιο ωραίο είναι όταν παίζουν με τον μικρό και εκστασιάζονται και τα 2 μωρά, είναι να τους χαίρεσαι πραγματικά. Την Δευτέρα κάνουμε εμβόλιο και μετά από μια εβδομάδα επιτέλους μπορούμε να βγούμε έξω!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Γκέλλυ δεν είναι υπέροχες και οι 2? Μιλάμε τρελή αφασία, 2 ώρες έπαιζαν και πραγματικά το χάρηκε η ψυχή μου (και οι δικές τους φαντάζομαι).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γκέλλυ δεν είναι υπέροχες και οι 2? Μιλάμε τρελή αφασία, 2 ώρες έπαιζαν και πραγματικά το χάρηκε η ψυχή μου (και οι δικές τους φαντάζομαι).
Οντως ειναι πανεμορφες....

εγω στο τελος θα τις επαιρνα και τις δύο.... και δεν θα εφταιγα... λιγο τσιπουράκι και τα βλέπεις ολα διπλά!