Maya the Golden Retriever

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Φοβερή μορφολογία η μικρή εκτός των άλλων...μπράβο παιδιά,άντε και Best In Show ;)
Αργύρουλα να είσαι καλά! Για BIS δεν ξέρω αλλά σίγουρα τον Μάιο για την πλάκα μας, θα πάμε στην έκεθση να το δούμε και σαν εμπειρία.

PAOKGATE4since1976

New Member
23 Δεκεμβρίου 2013
1
0
Γεια σε ολους!ειμαι καινουργιος στην παρεα και θελω εδω και παρα πολυ καιρο να παρω ενα goldenακι.το σπιτι που μενω ειναι 83 τετραγωνικα.πιστευετε οτι θα καταπιεζεται;εχω ολη την διαθεση να το πηγαινω τις βολτουλες του αλλα τα πρωινα λογω δουλειας θα μενει μοναχο του.για το crate τι γνωμη εχετε;επισης με την εκπαιδευση τι προτεινετε;με εκπαιδευτη ή εγω ο ιδιος.βλεπω οτι λιγο πολυ ολοι τα καταφερνετε.υπαρχει καποιο καλο βιβλιο;;συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα.ειμαι ομως πολυ συνειδητοποιημενος.

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Γεια σε ολους!ειμαι καινουργιος στην παρεα και θελω εδω και παρα πολυ καιρο να παρω ενα goldenακι.το σπιτι που μενω ειναι 83 τετραγωνικα.πιστευετε οτι θα καταπιεζεται;εχω ολη την διαθεση να το πηγαινω τις βολτουλες του αλλα τα πρωινα λογω δουλειας θα μενει μοναχο του.για το crate τι γνωμη εχετε;επισης με την εκπαιδευση τι προτεινετε;με εκπαιδευτη ή εγω ο ιδιος.βλεπω οτι λιγο πολυ ολοι τα καταφερνετε.υπαρχει καποιο καλο βιβλιο;;συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα.ειμαι ομως πολυ συνειδητοποιημενος.
Καλησπέρα, γιατί δεν ανοίγεις καλύτερα ένα δικό σου θέμα, να σου απαντήσουν εκεί όλοι και να λύσεις τις απορίες σου?

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Καλησπέρα σε όλους! Η μικρή μεγαλώνει, ομορφαίνει και αφου τελειώσαμε τον κύκλο των εμβολίων για την ώρα αρχίσαμε σιγά σιγά να βγαίνουμε έξω παράλληλα με μάθημα κοινωνικοποίησης με άλλα κουταβάκια μια φορά την εβδομάδα.

Ενω στην κοινωνικοποίηση με τα κουτάβια τα πάει άψογα, στο δρόμο ενω στην αρχή φαινόταν να μην έχει θέμα, άρχισε τις τελευταίες μέρες και φοβάται υπερβολικά πολύ, σε σημείο να πάει να κάνει την ανάγκη της εκεί που ξέρει και μετά να τραβάει απίστευτα για να μπει μέσα.

Το σπίτι μου δυστυχώς είναι σε πολυσύχναστο στενό με διάφορους θορύβους (αυτοκίνητα - μηχανάκια - φορτηγά) που την αποσπούν συνέχεια και έχω ψιλοπελαγώσει. Να της δίνω κανένα παιχνίδι να την απασχολεί για να μη δίνει σημασία και να το ξεχάσει? Να την πηγαίνω σε πιο ήρεμα μέρη? Είναι 3 μηνων και μιας εβδομάδας περίπου.

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Αφου ξεπεράσαμε εύκολα σχετικά τον φόβο μας για έξω, κάνω ένα μικρό update με τελευταίο υλικό και μερικές φωτογραφίες από το puppy training class που συμμετέχουμε:

Στην τελευταία φωτό είναι μετά το μάθημα και πολύ παιχνίδι με τα άλλα κουτάβια ξεθεωμένη πλήρως σε σημείο που κοιμόταν 4 ώρες σερί μετά στο σπίτι!!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Μην το λες αυτό καθόλου γιατί έτυχε τώρα που αλλάζει το puppy τρίχωμα με το κανονικό, είναι και τα καθίσματα μου με ένα υλικό που μαγνητίζει τις τρίχες, ε τα πίσω καθίσματα άλλαξαν χρώμα λέμε! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ζαλίστηκε και μου έκανε και εμετό!! Από εδώ και πέρα μάλλον σε box θα την έχω στο αυτοκίνητο :)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ακομα και σε box να μπει ο σκυλακος (που btw ειναι κουκλα), να μην παραλείψεις καλυμματα στο αμάξι. και καθε 15 μερες σκούπα να φευγει το τριχωμανι. Αλλιως την έβαψες!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Ευχαριστώ και τους 2 για τα καλά σας λόγια! Εννοείται οτι θα μπαίνει σκούπα στο αυτοκίνητο πολύ συχνά, αλλά το θέμα είναι οτι τη βλέπω και ταλαιπωρείται ακόμα λίγο με τις στροφούλες στο δρόμο κλπ, και πιστεύω οτι στο box, θα είναι πιο ήρεμη.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ποσο γλυκα ειναι αυτο το πλασματακι.... να χαρειτε την κουταβοπεριοδο γιατι αν και κουραστικη κραταει τοσο λιγο....

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Είχαμε πάει στο εξοχικό σήμερα και έπαιζαν με τον γιό μου σαν τρελοί, να μια φωτό:

Πραγματικά χαίρομαι που τα πάνε τόσο καλά μαζί, ήταν από τα μεγαλύτερά μου άγχη!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όχι μόνο μου φαίνεται λογικό να τα πάνε μια χαρά, αλλά να δεις στο μέλλον πόσο αχώριστοι θα γίνουν! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να μας βάζεις πολλές πολλές φώτο από τη γλυκιά σου γκολντενούλα.

(Για την τρίχα στο αυτοκίνητο... Ουδεν σχόλιο. Έχω σηκώσει, πλέον, τα χέρια ψηλά)

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Themdro, δεν θέλω να στην ματιάξω τη μικρή ,οπότε δεν σου λέω πόσο όμορφη είναι (και τι στήσιμο.. :rolleyes:)
Να πω 2 πράγματα:
1. Η τελευταία με τον παλίκαρο, λες κι είναι από αφίσα! Άνετα μπαίνει σε περιοδικό, μπράβο για την επιλογή της φωτογραφικής :p

2. Μπορεί την μικρή να μην στην ματιάζω, αλλά το αυτοκίνητο θα στο ματιάξω σίγουρα, μα σοβαρά μιλάς;; (Μην ζητήσει ποτέ κανείς να μπει στο δικό μου)

undead

Active Member
29 Μαρτίου 2014
31
51
Μόλις ερωτεύτηκα άλλο ένα Golden Retriever!!! Τα θέλω όόόόόόόόόόόλαααα!!!!!!!!!! Καλά, είναι απίστευτα γλύκα, έτσι;;; ασχέτως που μ' αρέσουν τα λίγο πιο χρυσαφί, φανταστική! Να την χαίρεστε και να ξέρετε ότι ζηλεύω... λίγο... πολύ... οκ, άπειρα!!! :p

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

Orilis: Πραγματικά ήταν και ο λόγος που αποκτήσαμε σκύλο! Ήδη με τον μικρό θεωρώ οτι υπάρχει πολύ δέσιμο και από τις 2 πλευρές, σκέψου οτι αρνείται να πέσει για ύπνο αν δεν είναι η Maya στο δωμάτιο να του κάνει παρέα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Anniegr: Με τη φωτογραφική ακόμα το μαθαίνω και εγω, είναι τρομερό το τι μπορεί να κάνεις με εναλλάξιμους φακούς. Η φωτό μου άρεσε και εμένα πολύ, συγκεκριμένα η στιγμή. Έχω και άλλες πολλές με τους 2 μαζί, αλλά επειδή φαίνεται καθαρά το μουτράκι του μικρού δεν πολυθέλω να τις ανεβάζω. Θα ανεβάσω όμως μερικές ακόμα της μικρής!!

Undead: Και πάλι ευχαριστώ πολύ! Και η μικρή ξεγελάει πολύ στις φωτό λόγω του φωτός, είναι ήδη μισή χρυσαφένια! Τα ακόμα πιο σκούρα χρυσαφί είναι του αμερικάνικου τύπου.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

Orilis: Πραγματικά ήταν και ο λόγος που αποκτήσαμε σκύλο! Ήδη με τον μικρό θεωρώ οτι υπάρχει πολύ δέσιμο και από τις 2 πλευρές, σκέψου οτι αρνείται να πέσει για ύπνο αν δεν είναι η Maya στο δωμάτιο να του κάνει παρέα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Anniegr: Με τη φωτογραφική ακόμα το μαθαίνω και εγω, είναι τρομερό το τι μπορεί να κάνεις με εναλλάξιμους φακούς. Η φωτό μου άρεσε και εμένα πολύ, συγκεκριμένα η στιγμή. Έχω και άλλες πολλές με τους 2 μαζί, αλλά επειδή φαίνεται καθαρά το μουτράκι του μικρού δεν πολυθέλω να τις ανεβάζω. Θα ανεβάσω όμως μερικές ακόμα της μικρής!!

Undead: Και πάλι ευχαριστώ πολύ! Και η μικρή ξεγελάει πολύ στις φωτό λόγω του φωτός, είναι ήδη μισή χρυσαφένια! Τα ακόμα πιο σκούρα χρυσαφί είναι του αμερικάνικου τύπου.
Οι φωτο σου με λιωνουν!!! Τι αλλο να πουμε για το πανεμορφο κοριτσι?? Ο πιτσιρικας, επισης τα σπαει! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Χαιρομαι να σας βλεπω, ειλικρινα! Καλα κανεις και δεν εχεις το προσωπακι του μικρου φατσα φορα.
Keep the photos cominng!!