Αργύρουλα να είσαι καλά! Για BIS δεν ξέρω αλλά σίγουρα τον Μάιο για την πλάκα μας, θα πάμε στην έκεθση να το δούμε και σαν εμπειρία.Φοβερή μορφολογία η μικρή εκτός των άλλων...μπράβο παιδιά,άντε και Best In Show![]()
Αργύρουλα να είσαι καλά! Για BIS δεν ξέρω αλλά σίγουρα τον Μάιο για την πλάκα μας, θα πάμε στην έκεθση να το δούμε και σαν εμπειρία.Φοβερή μορφολογία η μικρή εκτός των άλλων...μπράβο παιδιά,άντε και Best In Show![]()
Καλησπέρα, γιατί δεν ανοίγεις καλύτερα ένα δικό σου θέμα, να σου απαντήσουν εκεί όλοι και να λύσεις τις απορίες σου?Γεια σε ολους!ειμαι καινουργιος στην παρεα και θελω εδω και παρα πολυ καιρο να παρω ενα goldenακι.το σπιτι που μενω ειναι 83 τετραγωνικα.πιστευετε οτι θα καταπιεζεται;εχω ολη την διαθεση να το πηγαινω τις βολτουλες του αλλα τα πρωινα λογω δουλειας θα μενει μοναχο του.για το crate τι γνωμη εχετε;επισης με την εκπαιδευση τι προτεινετε;με εκπαιδευτη ή εγω ο ιδιος.βλεπω οτι λιγο πολυ ολοι τα καταφερνετε.υπαρχει καποιο καλο βιβλιο;;συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα.ειμαι ομως πολυ συνειδητοποιημενος.
Photoshop θα ειναι !!αυτοκίνητο χωρις τρίχες βλέπω, αναπολώ και απορώ...πως τα καταφερνετε??
Οι φωτο σου με λιωνουν!!! Τι αλλο να πουμε για το πανεμορφο κοριτσι?? Ο πιτσιρικας, επισης τα σπαει! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Χαιρομαι να σας βλεπω, ειλικρινα! Καλα κανεις και δεν εχεις το προσωπακι του μικρου φατσα φορα.Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
Orilis: Πραγματικά ήταν και ο λόγος που αποκτήσαμε σκύλο! Ήδη με τον μικρό θεωρώ οτι υπάρχει πολύ δέσιμο και από τις 2 πλευρές, σκέψου οτι αρνείται να πέσει για ύπνο αν δεν είναι η Maya στο δωμάτιο να του κάνει παρέα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Anniegr: Με τη φωτογραφική ακόμα το μαθαίνω και εγω, είναι τρομερό το τι μπορεί να κάνεις με εναλλάξιμους φακούς. Η φωτό μου άρεσε και εμένα πολύ, συγκεκριμένα η στιγμή. Έχω και άλλες πολλές με τους 2 μαζί, αλλά επειδή φαίνεται καθαρά το μουτράκι του μικρού δεν πολυθέλω να τις ανεβάζω. Θα ανεβάσω όμως μερικές ακόμα της μικρής!!
Undead: Και πάλι ευχαριστώ πολύ! Και η μικρή ξεγελάει πολύ στις φωτό λόγω του φωτός, είναι ήδη μισή χρυσαφένια! Τα ακόμα πιο σκούρα χρυσαφί είναι του αμερικάνικου τύπου.