Maya the Golden Retriever


themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Kimigaz ευχαριστούμε! Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το group στο facebook, έκανα join :)

aliki να είσαι καλά!!!


Αυτές τις πρώτες μέρες η συμβίωση δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά, η μικρή μαθαίνει εύκολα την ρουτίνα της τουαλέτας, αγάπαει ήδη το πάρκο της και μπαίνει μόνη της μέσα όταν νυστάζει και ευτυχώς τα βράδια δεν ακούγεται κιχ, παρά μόνο το 1ο ένα κλαμματάκι για λίγα λεπτά. Γενικότερα έχω εντυπωσιαστεί από τον χαρακτήρα της και πόσο επίσης προσέχει τον μικρό.
 


kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Η συμβιωση παει καλα γιατι όλα αυτά που περιγραφεις εχουν δουλευτεί πιο πριν από την εκτροφεα, δουλεια ιδιαιτέρως σημαντικη.
 




ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
και η δικια σου σκιζει.. :paja3:
ολα τα κομφορ βλεπω.. :x: χοτελ σπα ντελουξ 5 αστερων..wi fi ,κλιματιστικο, νοβα, πρωινο κροκ μεσσιε, μεσημεριανο αυγα ογκρατεν κτλ.. ζωαρα ! βερι ναις, αι λαικ ιτ :)
 


Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
φοβερή είναι !!!!

Καλό θα ήταν να μην έχει παιχνίδια που να παραπέμπουν σε ό,τι δεν θα θες να μασουλήσει στο μέλλον. Αν μασάει τώρα αυτό το παπούτσι-παιχνίδι, στο μέλλον δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει πως το κανονικό παπούτσι είναι κάτι που δεν μασάμε για να περάσει η ώρα :)
 




themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Gaara ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα το έχω υπόψη μου!!

Γκέλλυ αφου σου αρέσει τόσο πολύ θα την αλλάξω :)

Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Πολλές φορές τα κάνει στην εφημερίδα, αλλά μερικές φορές μέχρι να προλάβω να τα μαζέψω τα έχει ήδη πατήσει ή κάτσει πάνω κατα λάθος. Τη σκουπίζω με μωρομάντηλο στα πατουσάκια και πίσω, υπάρχει κάτι πιο ενδεικτικό?
 




themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Αλίκη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το κάνω αυτό με το μηλόξυδο, έχει και αποστειρωτική δράση λόγω του ξυδιού?
 








johnny123

Active Member
24 Φεβρουαρίου 2014
36
0
Πολύ όμορφη η Maya.Έυχομαι να πάνε όλα καλά.Σκέφτομε και εγώ να πάρω ένα golden retriever.Ήταν ακριβό το σκυλάκι από το εκτροφείο που το πήρατε?Μήπως το εκτροφείο έχει ιστοσελίδα για να μπω?;)
 


themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

Johnny η τιμή είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί αυτή τη στιγμή, για την οποία μπορείς να ενημερωθείς από τα ίδια τα εκτροφεία αν επικοινωνήσεις μαζι τους. Δυστυχώς το εκτροφείο που πήρα την μικρή δεν έχει site.

Έχε επίσης υπόψη σου οτι η τιμή απόκτησης είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα από όλα τα άλλα έξοδα που περιέχει η ανατροφή ενος σκύλου (γιατρούς, εμβόλια, τροφές, εκπαίδευση κλπ κλπ).

Αν δεις οτι δεν σου βγαίνουν τώρα μπορείς να κάνεις υπομονή, να τα μαζεύεις σιγά σιγά και όταν έρθει ο καιρός με το καλό που θα είσαι και πιο ενημερωμένος και πιο ώριμος να το αποκτήσεις.

Να και μερικές φωτό ακόμα:







 










ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ξερω τι φταίει, αν γράφει η μικρή πάνω στη φλοκάτη ή απλά ειναι ΤΟΣΟ γλυκα... παντως κάθε φωτογραφία της ειναι υπέροχη!!!
 


themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!! Γράφει όντως πολύ ωραία στον φακό η άτιμή, τους έχω και με τον γιό μου σε πολλές ωραίες, αλλά τον μικρό επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιός κοιτάζει αποφεύγω να τον ανεβάζω σε φωτό.

Αργυρώ σε περιμένουμε :D

Vas στις τελευταίες φωτό χρησιμοποιώ Canon 100D με φακό 50mm f/1.4