Σε κλουβακια.καλά ε τέλεια μιλάμε
υππαρχουν άνθρωποι που εκτρέφουν δέκα φυλές και όλες μέσα στο σπίτι τους
Σε κλουβακια.καλά ε τέλεια μιλάμε
υππαρχουν άνθρωποι που εκτρέφουν δέκα φυλές και όλες μέσα στο σπίτι τους
θα πηδηχτούμε στην μπανιέρατο ερώτημα παραμένει "θα μπανιαριστεί ή θα πηδηχτούμε απο το μπαλκόνι"?
δεν μπορουσα να βαλω το μιχαελα σκετο γι'αυτο πατησα αριθμους απο διπλα.τυχαιο ειναιμιχαέλα το 11 τι σημαίνει;
Κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο από όταν εμφανίστηκε το μέλος Μιχαέλα11 το μέλος Μιχαέλα εξαφανίστηκε! Κατά την ίδια περίεργη δύναμη την στιγμή που έγινε λόγος για το άλλο forum εμφανίστηκε εδώ το μέλος Μιχαέλα11. Με δεδομένα... yorky 3 βδομάδες στην κατοχή τους και οι δύο. Ίδια φωτογραφία, κτηνιατρική σχολή, προβλήματα υγείας και τα "δυο" κουτάβια... και.... τι σύμπτωση... το ίδιο όνομα!!!! Μεγάλη πλάκα όντως!!!!! (τζεσι....)..... αααα και ο ίδιος τρόπος γραφής... χωρίς τόνισμό κεφαλαία....εναν υπολογιστη εχω και δεν καταλαβα κατι για ip.τελος παντων ας αποδειχτει επιτελους με καποιο τροπο ποια ειναι ποια η μιχαελα γιατι αρχιζω και τρελαινομαι σιγα σιγα περα απ'τη πλακα.
Όχι ρε γμτ... μάλλον γιαυτό προβληματίζομαι όχι γιατί είμαι ξανθιά!!!!Πες τα ρε Άρη! Μα κανείς δε βλέπει Lost σ' αυτό το forum???
Τρομαχτικοτι λέτε για μία ή δύο.....
το 11 θα μπορούσε να σημαίνει και 11 Μιχαέλες....... φαντάζεστε να μας έβρισκε τέτοιο πράγμα ;![]()
Εμενα δεν μου αρεσει το Lost. Αλλά βλεπω Fringe και εχω δει και ολον τον 2ο κυκλο μεχρι τωρα. Εξηγει ολα τα σκοτεινα σημεια της υποθεσης ΜιχαελαΠες τα ρε Άρη! Μα κανείς δε βλέπει Lost σ' αυτό το forum???