Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω τον Charlie!! *agapoylas*
Attachments
-
82 KB Προβολές: 98
-
98 KB Προβολές: 105
-
93,7 KB Προβολές: 93
Από φιλιά άλλο τίποτα!! Προσπαθώ να μην τον ξεζουμίσω και με αντιπαθήσει αλλά δεν τα καταφέρνω..χιχιχιΠολύ χαίρομαι γαιτί έδωσες σπίτι σε ένα ταλαιπωρημένο σκυλί Μπράβο σου!!!!
Να του ΄δωσεις ένα φιλί από μένα στη τεράστια ζουμερή μύτη του!!!![]()
Δεν ξέρω.. Δεν τον ζύγισα!τελικά τι μέγεθος είναι ?
Μου είχε πει ότι όσο την παίρνω τηλέφωνο σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι.. (Γιατί δεν ζητούσε προκαταβολή)... Ε και έχω να την πάρω απ τις 16 Αυγούστου.. Θα την πάρω και ένα τηλ. αυτές τις μέρες αλλά δεν έχει και οργανωση του τύπου ''λίστα αναμονής''.. Όποιος προλάβει!Γλύκας!
Ενημέρωσες την εκτροφέα στη Χίο ότι δεν θα πάρεις westie;
Ευχαριστούμε!Καλώς τον δέχτηκες το φατσάκο! Κούκλος! Και εμένα τα ίδια κάνει, στις βόλτες γίνεται ξεροκέφαλη.. Αλλά την αφήνω να με πάει αυτή.. Μην τον σέρνεις γιατί έτσι θα μουλαρώνει πιο πολύ. Και δεν του αρέσει κιόλας. Άφησε τον να σε οδηγήσει αυτος.. Και να τον επιβραβεβεις οταν τα κάνει έξω!!
Καπως ετσι,το σκυλι κανει οτι γουσταρει αυτο,και φτανει σε σημειο να σερνει μεχρι να πνιγει,γαυγιζει μεχρι να βραχνιασει και κανει επιθεσεις σε μεγαλοσωμα σκυλια.Μετα βεβαια φταινε παντα τα μεγαλοσωμα που τα βαζουν στη θεση τους με ...σκυλισιο τροπο.Αλλά την αφήνω να με πάει αυτή.. Μην τον σέρνεις γιατί έτσι θα μουλαρώνει πιο πολύ. Και δεν του αρέσει κιόλας. Άφησε τον να σε οδηγήσει αυτος..
Ευχαριστούμε! Δεν ξέρω ηλικία ..ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ!!Να τον χαιρεσαι!Ειναι φανταστικοτατος!Ποσο ειναι?
Μην ανησυχείς skylako... δεν παίζει να κάνει ο Charlie ότι θέλει.. μπορεί να τον αγάπησα αμέσως, αλλά πρέπει να μάθει να με ακούει ... Σηκωτό τον παίρνω! Καμιά λιχουδιά θα βοηθούσε για αρχή άραγε για να μην αναγκάζομαι να τον παίρνω στα χέρια κάθε 3 και λίγο?Καπως ετσι,το σκυλι κανει οτι γουσταρει αυτο,και φτανει σε σημειο να σερνει μεχρι να πνιγει,γαυγιζει μεχρι να βραχνιασει και κανει επιθεσεις σε μεγαλοσωμα σκυλια.Μετα βεβαια φταινε παντα τα μεγαλοσωμα που τα βαζουν στη θεση τους με ...σκυλισιο τροπο.
Μην αφηνετε τα σκυλια σας να κανουν οτι αυτα θελουν επειδη ειναι μικροσωμα.Φτανει πια τα υστερικα μικρα!
Για να σας προλαβω,δεν ξερω τα σκυλια σας,αλλα βλεπω τι κυκλοφορει εξω και καπως ετσι φτανουν σε αυτο στο σημειο.