Εγώ μόλις τελειοποιήσουμε το κάτσε, θα της μάθω το "έλα". Πιστεύω ότι θα βοηθήσει όταν είμαστε έξω. Μπορείς να ξεκινήσεις κ εσύ σιγά σιγά. Μπορεί και να βοηθήσει. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει, ούτως η άλλως είναι κάτι που πρέπει να μάθει.. 

Τυρι για τοστ!Ζαμπον!Να σου πω την αλήθεια, εμένα δεν τρώει λιχουδιές. Έχω δοκιμάσει μπισκοτάκια για σκυλους (μη με περάσετε για τρελή, αλλά συνήθως ότι δίνω στα σκυλιά, το δοκιμάζω, χωρίς να καταπιώ, και αυτά είχαν τέλεια γεύση,αλλά η ράνυ τα σνομπάρει) , επίσης ουτε τα διάφορα στικς κλπ με γεύση κρεας τρώει. Ξέρεις καμία καλύτερη λιχουδιά να μου προτείνεις;; Άμα έχει καλομάθει το σκυλί με παιδάκια και κεφτέδες δύσκολα τρώει σκυλίσια τροφή!![]()
όχι δεν απογοητεύομαι! Ήδη έκανε τεράστια πρόοδο από Σάββατο σε Κυριακή και από δέκα φορές κατούρησε μόνο μία μέσα στο σπίτι. Χρησιμοποίησα εφημερίδα όμως για να τον φοβίσει ο ήχος που βγάζει.. Βλακεία? Πάντως ήταν αποτελεσματικό...Αντε,καλη επιτυχια!Δεν απογοητευομαστε απο την αρχη,ε;![]()
Μεζεδες δε δινουμε μεσα στο σπιτι ή εξω χωρις λογο.Στην εκπαιδευση,δινουμε.Ναι το ζαμπόν της αρέσει πολύ. Αλλά να το συνδυάσω με το οτι δεν τρώει ξηρά τροφή ούτε κονσέρβα, και υποτίθεται δεν πρέπει να της δίνω μεζέδες..
Κι εσύ να χαίρεσαι τα κουκλιά σου!Να τον χαίρεσαι το συνονοματο!
Αφου τον λένε Charlie είναι σιγουρα πολύ καλο σκυλι!
![]()
![]()
θα μπορούσες να βάλεις το link του καταφύγιου εδώ γιατί δεν το βρήσκω με τίποτα?Eva πολύ χάρηκα που τα βρήκατε με τον Charlie!! Μην ξεχνάτε όσοι δίνεται συμβουλές ότι ο μικρός βρέθηκε στον δρόμο σε κακό χάλι και έμεινε σε καταφύγιο 3 μήνες. Θέλει τον χρόνο του για να συνέλθει από την ταλαιπωρία που έχει περάσει.
Το καταφύγιο που βοήθησε τον μικρό είναι το vivevita.de.tl , είναι στην Λιβαδειά και το τρέχει μια γυναίκα από την Αυστρία που έχει αφιερώσει την ζωή της στα αδέσποτα τα δικά μας. Το καταφύγιο έχει 160 σκυλιά και χρειάζεται βοήθεια από όλους μας. Eva περιμένω mail με φωτογραφίες του μικρού !!
A το βρήκα!! www.vivevita.de.tlθα μπορούσες να βάλεις το link του καταφύγιου εδώ γιατί δεν το βρήσκω με τίποτα?