My Charlie!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Με τέτοιον παίδαρο πως να μην γίνεις χαζομαμά?:D Είπα πως είναι κουκλί? Δεν θυμάμαι... Είναι πάντως!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κούκλος είναι ..η δε μύτη του είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!
Προσαρμόστηκε καλά? 'Εχει καταλάβει ποια είναι η μαμά του??

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Κούκλος είναι ..η δε μύτη του είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!
Προσαρμόστηκε καλά? 'Εχει καταλάβει ποια είναι η μαμά του??
Είναι πάρα πολύ καλός με όλους τους ανθρώπους!! Νομίζω ότι έχει αρχίσει να δείχνει μια μικρή προτίμηση σε μένα..
Αυτό που με αγχώνει απίστευτα είναι τα αδέσποτα και τα σκυλιά χωρίς λουριά!
Φοβόμαστε και οι 2.. Χθες το βράδυ του επιτέθηκε ένας αδέσποτος, τον πήρα αγκαλιά και φύγαμε χεσμένοι στη τρομάρα και οι 2 και σήμερα το πρωί ένα πήγε να τσακωθεί με ένα ατσούμπαλο Golden-Καγκουρό που ο ιδιοκτήτης του επέμενε να τον αφήσω να τσακωθούν και μετά να γίνουν φίλοι και να παίξουν..
ρε αι στο διαολο μου ήρθε να του πω..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το γεγονός ότι φοβήθηκες εσύ και έχασες τη ψυχραιμία σου είναι λάθος. Γενικά σου έχει δείξει ότι έχει πρόβλημα με τα άλλα σκυλιά η απλά "νομίζεις " ότι κάθε σκυλί που τον πλησιάζει θα του επιτεθεί και του το έχεις περάσει?

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Το γεγονός ότι φοβήθηκες εσύ και έχασες τη ψυχραιμία σου είναι λάθος. Γενικά σου έχει δείξει ότι έχει πρόβλημα με τα άλλα σκυλιά η απλά "νομίζεις " ότι κάθε σκυλί που τον πλησιάζει θα του επιτεθεί και του το έχεις περάσει?
Το αδέσποτο χθες του όρμησε κανονικά και ο Charlie είχε καμπουριάσει, είχε βάλει την ουρά κάτω απ τα σκέλια και προσπαθούσε να απομακρυνθει.. ο αλλος του όρμησε κανονικά (πρέπει να τον δάγκωσε κιόλας) .. Ε δεν περίμενα να το δω να εξελίσεται τον βούτηξα και φύγαμε.
Σήμερα το πρωί ο άλλος σκυλάκος είναι φιλικός αλλά υπερβολικά ατσούμπαλος και καθώς είναι μεγαλόσωμος πάταγε και κουτούλαγε τον Charlie και τότε μόνο ο Charlie άρχισε να γρυλίζει ... Γρύλισε και ο άλλος και σηκώθηκαν στα δύο πόδια και γάυγιζαν και τον τράβηξα δυνατά...
Το "ΜΗ'' δεν το ακούει για να σταματήσει το γρύλισμα...
Αλλά δεν θέλω να έρχονται πάνω του και να τον πατάνε όλα τα σκυλιά-καγκουρό.. κακό είναι? Φαντάζομαι ότι θα πονάει κιόλας.
Με τα θηλυκά τα πάει Super πάντως.. Εχει μια φίλη pitbullina την Ιρμα και παρόλο που είναι τεράστια όλο γλύκες κάνουν...

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να κοιμάται στο κρεβάτι μου αλλά δε μπορώ να τον μαλώσω με αυτή τη φάτσα που έχει..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μαρέσει!!!!!!!!! Πήρε πρωτοβουλία το παιδί!!! Μου θύμησε τη δικιά μου που από μωρό διεκδίκησε τη θέση της στο κρεβάτι μου!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να κοιμάται στο κρεβάτι μου αλλά δε μπορώ να τον μαλώσω με αυτή τη φάτσα που έχει..

Σου μιλάω εκ πείρας (βέβαια γούστα είναι αυτά) αλλά το πρωινό ξύπνημα τα φιλάκια και οι αγκαλίτσες είναι όλα τα λεφτά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Σου μιλάω εκ πείρας (βέβαια γούστα είναι αυτά) αλλά το πρωινό ξύπνημα τα φιλάκια και οι αγκαλίτσες είναι όλα τα λεφτά!
Μήπως να γυρνάμε από διακοπές σιγά-σιγά, γιατί έχουμε αρχίσει και παρεκτρεπόμαστε; :rolleyes:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μήπως να γυρνάμε από διακοπές σιγά-σιγά, γιατί έχουμε αρχίσει και παρεκτρεπόμαστε; :rolleyes:
Γιατί? Στην Αθήνα νομίζεις ότι έχει άλλες συνήθειες??? Τα ίδια και χεορότερα:D:D:D Τώρα με φτύνει κ λίγο λόγω κήπου στο διαμέρισμα αχ......... (χαλάει ο καιρός θα γυρίσω....)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Αν δεν θέλεις η μόνη λύση είναι να του το κόψεις τώρα. Μην τον αφήνεις να σε εκπαιδεύει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δεν καθεται στο κρεβάτι του με τίποτα. Θα προσπαθήσω να τον διώξω σήμερα τον γλυκούλη
Δως του λογους να καθεται στο κρεβατι του. Πηγαινε και κατσε και συ διπλα, δωστου πραγματα να μασουλαει αφου καθησει, λιχουριες, χαιδευε τον.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν καθεται στο κρεβάτι του με τίποτα. Θα προσπαθήσω να τον διώξω σήμερα τον γλυκούλη
Αν δεν τον θέλεις στο κρεβάτι σου μην χαλαρώσεις του στυλ κρίμα και τέτοια το όχι είναι όχι ενδεχομένως να θέλει να είναι δίπλα σου απλά εσύ θα επιλέξεις που και πως θέλεις να κοιμάται!