Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος, από Πάτρα και σε λίγες μέρες η μικρή μου Celine θα γινει 3 μηνων. Είναι ενα πανέμορφο yorkshire terrier που τρώει όλο μου τον ελευθερο χρόνο, αλλά της αξίζει. Πανέμορφη και ζωηρή η κουκλίτσα μου!!!
Αχ ξύνεις πληγές με τα αυτάκια της, 2 μέρες την κυνηγάω να τα ξυρίσουμε αλλά δεν καθεται με τιποτα η χαζη!Καλως μας ηρθατε με την κουκλιτσαααΕιναι πολυ γλυκουλα με τα αυτακια της. Να την χαιρεσαι και να σε χαιρεται
![]()
Πρεπει γιατι ενώ είχαν σηκωθεί, ξαναπεσε το δεξί από το βάρος του τριχώματος. Στα κουτάβια πρεπει να ειναι ξυρισμένα.γιατι να τα ξυρισετε καλε;
Θα ερθουμε σίγουρα αφού εχει και εδώ συναντήσεις!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποδοχή, παιδιά!!!Καλώς ήλθατε ghelly & CelineΕίναι μια κούκλα η μικρή! Σας περιμένουμε με το καλό να έρθετε και στις συναντήσεις που κάνουμε στην Πάτρα να σας γνωρίσουμε και από κοντά
![]()
Στα κουτάβια τα αυτιά ξυρίζονται για να μπορέσουννα σηκωθούν, διότι το παραμικρό βάρος μπορεί να ρίξει το πτερύγιο και να μην σηκωθεί το αυτάκι ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να το κάνει.γιατι να τα ξυρισετε καλε;
Καλήμερα και από εδώ Χρυσούλα!!!Γεια σου κι από εδώ Γκέλλυ μου.... καλώς ήρθες στην παρέα!!
Αλητεία η μικρή από τώρα!!!
Στα κουτάβια τα αυτιά ξυρίζονται για να μπορέσουννα σηκωθούν, διότι το παραμικρό βάρος μπορεί να ρίξει το πτερύγιο και να μην σηκωθεί το αυτάκι ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να το κάνει.
Στα ενήλικα ξυρίζεται το 1/3 του αυτιού (η μύτη του δηλ).