Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος, από Πάτρα και σε λίγες μέρες η μικρή μου Celine θα γινει 3 μηνων. Είναι ενα πανέμορφο yorkshire terrier που τρώει όλο μου τον ελευθερο χρόνο, αλλά της αξίζει. Πανέμορφη και ζωηρή η κουκλίτσα μου!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θενκιουυυυυυυυ, ευχαριστως για φώτο αλλά εψαχνα να δω μήπως πρεπει να μπει σε άλλο subforum.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Είναι η ατιμη... και γλυκιά αλλά και υποχθόνια φατσούλα. Παροιμιώδες πείσμα και θεατρινισμός αν την βάλω να κάνει κατι που δεν θέλει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλως μας ηρθατε με την κουκλιτσααα :D Ειναι πολυ γλυκουλα με τα αυτακια της. Να την χαιρεσαι και να σε χαιρεται :D
Αχ ξύνεις πληγές με τα αυτάκια της, 2 μέρες την κυνηγάω να τα ξυρίσουμε αλλά δεν καθεται με τιποτα η χαζη!

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Καλώς ήλθατε ghelly & Celine :D Είναι μια κούκλα η μικρή! Σας περιμένουμε με το καλό να έρθετε και στις συναντήσεις που κάνουμε στην Πάτρα να σας γνωρίσουμε και από κοντά :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
γιατι να τα ξυρισετε καλε;
Πρεπει γιατι ενώ είχαν σηκωθεί, ξαναπεσε το δεξί από το βάρος του τριχώματος. Στα κουτάβια πρεπει να ειναι ξυρισμένα.
Καλώς ήλθατε ghelly & Celine :D Είναι μια κούκλα η μικρή! Σας περιμένουμε με το καλό να έρθετε και στις συναντήσεις που κάνουμε στην Πάτρα να σας γνωρίσουμε και από κοντά :D
Θα ερθουμε σίγουρα αφού εχει και εδώ συναντήσεις!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποδοχή, παιδιά!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Γεια σου κι από εδώ Γκέλλυ μου.... καλώς ήρθες στην παρέα!!
Αλητεία η μικρή από τώρα!!! :p

γιατι να τα ξυρισετε καλε;
Στα κουτάβια τα αυτιά ξυρίζονται για να μπορέσουννα σηκωθούν, διότι το παραμικρό βάρος μπορεί να ρίξει το πτερύγιο και να μην σηκωθεί το αυτάκι ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να το κάνει.

Στα ενήλικα ξυρίζεται το 1/3 του αυτιού (η μύτη του δηλ).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γεια σου κι από εδώ Γκέλλυ μου.... καλώς ήρθες στην παρέα!!
Αλητεία η μικρή από τώρα!!! :p

Στα κουτάβια τα αυτιά ξυρίζονται για να μπορέσουννα σηκωθούν, διότι το παραμικρό βάρος μπορεί να ρίξει το πτερύγιο και να μην σηκωθεί το αυτάκι ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να το κάνει.

Στα ενήλικα ξυρίζεται το 1/3 του αυτιού (η μύτη του δηλ).
Καλήμερα και από εδώ Χρυσούλα!!!
Μη μιλάς για αλητεία εσύ, σε πουλά και σε αγοράζει το Νεφελάκι!!! ;);)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πολλές πολλές φωτό παρακαλώ!!!!!! Να σου ζήσει!!!!!

(Χρυσούλα και εσύ... μη ξεχνιόμαστε!)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Eίναι μετριοπαθής η δική μου... σκέψου ότι παλι κοιμάται. Τι να φωτογραφίσω απο δαύτη, όταν όλο κοιμάται ή τρέχει? Μια μουτζούρα θα βγει στις φωτογραφίες!:razz: