δυστυχώς δεν μου κάνει upload τις φωτογραφίες που έχωΚαλημερα,
μπες εδώ Εμείς και τα σκυλιά μας!... και ανοιξε νέο θέμα να μας παρουσιάσεις σωστά τον ΜΙΚΙ με φωτογραφίες του και βιογραφικό![]()
δυστυχώς δεν μου κάνει upload τις φωτογραφίες που έχωΚαλημερα,
μπες εδώ Εμείς και τα σκυλιά μας!... και ανοιξε νέο θέμα να μας παρουσιάσεις σωστά τον ΜΙΚΙ με φωτογραφίες του και βιογραφικό![]()
i love youuuuuuuuuuuuuΚαλά, το νίντζα, εχθές, ήταν κουρδιστό ή φορουσε ντούρασελ! Έκανε κάμποσα σπριντ συν τα σκαρφαλώματα στα βράχια, συν τις επαναφορές ξύλων και κουκουναριών, συν τις αναβάσεις στον αμμόλοφο, συν την πρόκληση πολλαπλών εγκεφαλικών στη νιντζομάνα από την παρολίγον βουτιά στο φυκοβούρκο, συν την φύλαξη πραγμάτων και ατόμου συν ακόμα ενα σωρό. Ακόμα κι όταν έκατσε να ξεκουραστεί ο πωπός δεν καθόταν ακίνητος. Τεράστιο σκυλί σε μικροσκοπικό μέγεθος!
και ντουρα-σελ,και Διογενη-σελΚαλά, το νίντζα, εχθές, ήταν κουρδιστό ή φορουσε ντούρασελ! Έκανε κάμποσα σπριντ συν τα σκαρφαλώματα στα βράχια, συν τις επαναφορές ξύλων και κουκουναριών, συν τις αναβάσεις στον αμμόλοφο, συν την πρόκληση πολλαπλών εγκεφαλικών στη νιντζομάνα από την παρολίγον βουτιά στο φυκοβούρκο, συν την φύλαξη πραγμάτων και ατόμου συν ακόμα ενα σωρό. Ακόμα κι όταν έκατσε να ξεκουραστεί ο πωπός δεν καθόταν ακίνητος. Τεράστιο σκυλί σε μικροσκοπικό μέγεθος!
Είδες? Τα καλά κορίτσια όλοι τα ζητάνε!!! Ολοι οι καλοί γαμπροί! Τα κελεπούρια!Καλά, ο Διογένης πολύ αργεί να εμφανιστεί κι ο Ρας τις κάνει ήδη τις κινήσεις του για να την κατακτήσει. Από όταν η Σελ ήταν τόσοδά κουταβάκι είχε ερωτοσκίρτημα για τον δικό μου. Τώρα που έγινε ολόκληρη γυναίκα τείνει να τη δει με άλλο μάτι, κι αν το κάνει διαγράφεται ο Διογένης από τον ερωτικό χάρτη. (Ολόκληρη γυναίκα....καλά, μισή παρά ένα τέταρτο)
την εβαλε στο ματι δηλαδη ο ΡαςΚαλά, ο Διογένης πολύ αργεί να εμφανιστεί κι ο Ρας τις κάνει ήδη τις κινήσεις του για να την κατακτήσει. Από όταν η Σελ ήταν τόσοδά κουταβάκι είχε ερωτοσκίρτημα για τον δικό μου. Τώρα που έγινε ολόκληρη γυναίκα τείνει να τη δει με άλλο μάτι, κι αν το κάνει διαγράφεται ο Διογένης από τον ερωτικό χάρτη. (Ολόκληρη γυναίκα....καλά, μισή παρά ένα τέταρτο)
η Σελ ειχε από μικρή στο μάτι τον Ρας....την εβαλε στο ματι δηλαδη ο Ρας![]()
για το τόπι λές???κοιτα χαρα το νιντζα!!!!
στο 01-03 sec δες τη λει στις ειδησεις !!!!!!!!
κοιτα μην χωρισεις το παιδι απο τον διογενη γιατι μετα θα βγει να τραγουδαει.....η Σελ ειχε από μικρή στο μάτι τον Ρας....
από την πρωτη γνωριμια τον ακολουθουσε....
χαχαχαχ ναι ειναι ηχητικο backgroundστο 01-03 sec δες τη λει στις ειδησεις !!!!!!!!
(ειχα τερμα τον ηχο και το ακουσα)
Θα μου γινει του σκοινιου και του παλουκιου το κορίτσι μου, να τραγουδάει σκυλάδικα???? απαπαπακοιτα μην χωρισεις το παιδι απο τον διογενη γιατι μετα θα βγει να τραγουδαει.....
![]()