O Marco μας έχει καλαζάρ και νεφρική ανεπάρκεια.

maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τάκη σίγουρα,,,Να σου πω που ειναι η ειρωνια της υποθεσης?Μια μέρα πριν κάνω το τεστ στον μικρο μιλαγα με τον κολλητο μου.Μου έλεγε αν θα λανω το εμβολιο στον μικρο και του έλεγα δεν ΄ξέρω γιατι ειναι κάτι καινουριο και φοβαμαι..Την επομενη μέρα που μου παν οτι ειναι θετικός ειπα ''μακαρι να ήταν αρνητικός ''και θα του το έκανα.Και να νοσει ο μικρος εγω θα τον προσεχω όπως ξέρω ...Δεν θα του λειπει ΟΥΤΕ η αγαπη μου ΟΥΤΕ η αφοσιωση μου ΟΥΤΕ η προστασία μου....Πρινκάτι μήνες δυσκολευομουν οικονομικά αλλά του μπέμπη ουτε τα φαρμακα έλειψαν ουτε το φαγητό ουτε τίποτα.Πρωτα αυτος και μετα εγώ..Γιατι ειναι ο μικρός μου και απο την στιγμη που τον πηρα του υποσχεθηκα οτι θα μαστε μια γροθια...Αλλά θέλω να κάνω τα πάντα για να ζησει με αξιοπρεπεια μεχρι τα γεραματα του..και οχι να μου τον φαει ενα κωλοσκνιπι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Μαρία κάτι ακόμη...μην δεχθείς -αν σου προτείνουν- να κάνεις snap test. Να ζητήσεις κανονική εξέταση και να ζητήσεις να σου πουν και τίτλο.

maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κανονική εξεταση θα κάνω και θα μου πουν τίτλο...Βασικά τι είναι το snap test και κάτι άλλο.Εχω μπερδευτεί με το 1:1000 ,1 : 100...Πως πάνε οι μετρήσεις?

maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδια καλησπέρα..Πηγα τον Ρόκυ σήμερα σε άλλο γιατρό και κάναμε εξετάσεις για Καλαζάρ και για την νόσο των τσιμπουριών...Μου το έβγαλε αρνητικό....και τα δύο....Μου είπε η γιατρός να μην τολμησω να του δωσω τα χάπια και το σιρόπι ..Τα αποτελεσματα τα πήραμε από τον Κοντό.Επισης μου είπε να πάω σε ένα μηνα για επανεξέταση ΚΑΙ αν τελικά αυτο που είδε η άλλη γιατρός με το σύστημα ELIZA ήταν ίχνος τότε σε ένα μήνα ο Ρόκος θα έχει 1 : 100 Αντε το πολύ 1 :200 . Eίμαι πολύ χαρούμενη...Μακάρι να είναι οντως λάθος και να μην είναι ίχνος....Αλλά και πάλι αν ήταν ίχνος σε ένα μηνα θα ξεκινησουμε θεραπεια και θα μαστε καλα.....

maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδιά καλησπέρα..Εχτες έκανα αλλου εξέταση στον Ρόκο και το τεστ Λεισμανίωση και ερλειχίωση βγηκαν αρνητικά...Η δευτερη γιατρος μου είπε να μηντολμησω να δώσω χάπια και σιρόπι στον Ροκυ μέχρι την επόμενη επανεξέταση σε 1 μήνα....Μου είπε πώς ουτε αμφίβολος δεν ειναι.Τα δειγματα τα έστειλε στο εργαστηριο του Κοντου.Σημερα επισκευτηκα το ιατρείο που πήρα τις πρώτες εξετάσεις με την Μεθοδο ELIZA που τον βρήκαν θετικό με 0,43% (δηλαδη ίχνος καλααζαρ) και μου είπαν πως το σύστημα eliza είναι το καλύτερο και πως έχουν έρθει πολλές φορες σε παράθεση με το εργαστηριο του Κοντου γιατι σκυλια που βρηκε η μέθοδος eliza με ίχνος και άλλα εργαστηρια που δουλευουν με ανοσοφορισμο δηλαδη με ποσοστα τοις εκατό τους βρηκε αρνητικους μετά από μήνες πολλους τα σκυλιά αυτά βρέθηκαν θετικά τελικά.Παντως ειπαμε και με αυτον τον γιατρό πως δεν θα δωσουμε στον μικρό φαρμακα και σιροπι για εναν μηνα και μετά την εξεταση θα δουμε....Πάντως θα πάω σε δυο εργαστηρια πάλι,Και με eliza και στον Κοντο...Σαφως δεν μπορω να αναιρεσω ουτε το θετικο ουτε το αρνητικό.Το καλό ειναι πως τον προλαβα στην αρχη....

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Γειά σας!Ο Μαρκούλης συνεχίζει και τρώει με πολύ ορεξη και ζωηρος στην βολτα,αλλά πινει ελάχιστο νερό.Σχεδον καθολου.Παίζει ρολο που τρώει την ειδική κονσέρβα?Ο γιατρός ειπε πως δεν ειναι κάτι ανησυχητικό,η κονσέρβα εχει αρκετη υγρασία και δεν του λειπει το νερό,συν οτι δειχνει πως τα νεφρά λειτουργουν καλά,η πολυδιψια θα πρεπε να μας ανησυχει.Να μην ανησυχώ λέτε?
Angini καλησπέρα,

τι κάνει ο Μάρκος;

σταθεροποιηθηκε η κάταστασή;

angini

Active Member
14 Φεβρουαρίου 2012
25
0
Δυστυχώς σημερα τον χάσαμε,ειμαστε συντετριμένοι...Ενω αρχες Απριλιου καναμε εξετασεις και ειχαν φτασει σε πολυ χαμηλα επιπεδα,σχεδον φυσιολογικές,την Πέμπτη το βράδυ εκανε εμετο με αιμα και ειχε ρινοραγια,πολυ αιμα απο την μυτη.Τον πηγαμε νοσομοκειο,ειχαν σπασει τα αγγεια στην μυτη του και οι τιμες παλι στα υψη...η θεραπεια με μιλτεφοραν τελικά δεν απεδωσε ποτέ...Κάναμε οροθεραπεια ως σημερα που θα τον παιρναμε,ειχε σταματησει και η αιμοραγια,αλλά δυστυχως σημερα αρχισε παλι να αιμοραγει ακατασχετα,με αποτελεσμα να αναγκαστουμε να τον κοιμισουμε,ολα τα αγγεια σπασμενα...δεν το χωραει ο νους μου,ειχε παχυνει,ειχε ζωηρεψει,ηταν σχεδον καλά,και ξαφνικά μεσα σε 2 μερες,τετοια υποτροπη...Το παλεψε οσο μπορουσε,ηταν πολυ δυνατος,αλλά η αρρωστια δυνατοτερη για κακη του και κακη μας τυχη.Θα τον αγαπαμε παντα,ημασταν τυχεροι που τον ειχαμε,εστω αυτα τα 5 μολις χρονια...
Προστατεψτε τα σκυλιά σας οσο μπορειτε,θεριζει η κωλοαρρωστεια...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ειλικρινά λυπάμαι!:( Καλό του ταξίδι!
Να θυμάστε πάντα τις όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί! Κουράγιο!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τα συλλυπητήρια μου....
Συμπάσχω μαζί σου... ας αναπαυθεί η ψυχούλα του.....