Once you go black.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αρα...δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση, ένας τσοπάνης που κολυμπάει ε; Είναι εφικτό/φυσιολογικό, όπως για κάθε σκύλο, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο, από το άτομο, όπως για κάθε σκύλο, για κάθε θέμα.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και είμαστε και οφ τοπικ!!!!!!!!!! αυτό ειναι το θέμα της Διώνης.... που δεν ειναι μπαλαρίνα

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Με λίγη καθυστέρηση (τώρα το είδα το νήμα)

Καλώς την δέχθηκες!

Το δίδυμο αχτύπητο - επιβάλλονται περαιτέρω φωτογραφίσεις!!!

• Like
Reactions: sea-mol

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
..Είναι εφικτό/φυσιολογικό, όπως για κάθε σκύλο, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο, από το άτομο, όπως για κάθε σκύλο, για κάθε θέμα...
Για καθε σκυλο δεν ξερω, διαβασα οτι τα μπουλντογκς (αγγλικα-γαλλικα) βουλιαζουν...

• Like
Reactions: ioanna a and mareco

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τι περνάτε και εσεις οι χορευτριες.....

τελικά μπηκε και πιο μέσα από τα νύχια ε???

• Like

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να σε πάω παραπέρα και να εξηγήσω ότι η γραμμή που ήθελα δεν ήταν η πολύ βαριά με κρεμάσματα Ισπανικού Μαστίφ...
By the way, Κώστα,
Διάβασα (σε ένα όμιλο φυλής, που - όπως καταλαβαίνεις - είμαι μέλος) ότι, το 2013...
Δηλώθηκαν περίπου 1.500 κουτάβια Ισπανικών Μαστίφ... και μόνο 94 κουτάβια Μαστίφ των Πυρηναίων...:(

...Πιο ξεροκέφαλη απ τον Πύρρο. Αν μουλαρώσει, κατεβάζει τον γενικό. Απ την άλλη είναι πιο ανθρωποκεντρική και χαδιάρα, και δεν της αρέσει να την αφήνω πολύ μόνη της.... αρχίζει τις γκρίνιες και την παντόφλα.
Βέβαια, όλα (σχεδόν) τα σκυλιά είναι ανθρωποκεντρικά... 140.000 χρόνια είναι αυτά, δίπλα στον "άνθρωπο"... αλλά...
Μολοσσός, Κώστα... "Μαστίφ"...
Ισως αυτή (και μόνο) να είναι η διαφορά του ΜτΗ από τον ΕΠ???:D

• Like

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Για καθε σκυλο δεν ξερω, διαβασα οτι τα μπουλντογκς (αγγλικα-γαλλικα) βουλιαζουν...
ισχύει αυτό και το χειρότερο είναι οτι δεν το αντιλαμβάνονται. βουτανε κατευθειαν μέσα τα βλήματα.
τα ματακια της Διώνης εχουν κάποιο πρόβλημα? (ή υπερβάλω?)
συγχαρητήρια για την διάσωσή της.(y)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...τα ματακια της Διώνης εχουν κάποιο πρόβλημα? (ή υπερβάλω?)...

2. ...συγχαρητήρια για την διάσωσή της.(y)
1. Υπερβάλλεις...:)
Έτσι είναι τα "ματάκια" του Μολοσσού της Ηπείρου, κατά πλειονότητα...

2. Αν και ίσως θα πρέπει να απαντήσει ο sea-mol... αν και, κατά την ταπεινή γνώμη μου, αυτό που λες έκανε... και έπραξε άριστα!!!
Νομίζω ότι δεν ήταν διάσωση, αλλά επιλογή...:)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
οταν εκανα το http://www.dogforum.gr/community/threads/Πνιγμος-σχεδον-κοντα-σκυλου-υγρο.29404/

βρηκα κατι σχετικο για τα Chow-Chow Collies και Buldogs
ειδικα μικρες φυλες(μεγεθος),και κουταβια, και λιγο η περιεργεια που σκοτωσε την γατα,λιγο η απειρια,λιγο η φοβια,λιγο το ατυχημα και... :notworthy:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ξεκινήσαμε με ποτάμι και βλέπουμε...

View attachment 49825
Ολοι οι βλαχοι στο ποταμι μαθαν μπανιο .... και ποιος τους πιανει μετα!! Δελφινι θα γινει η κοπελια!! να σου ζησει και απο μας!!
Φυσικα τα φιλια μας στον αρχοντα πανω απο ολα!!

ποσα κιλα ειναι? με αλλα σκυλια πως τα παει?
(νομιζω εχεις ηδη αρχισει να την κακομαθαινεις, καναπεδες και δε συμαζευεται...
ουε και καταλαβω οτι παραμελεις την αδυναμια μου!!)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Είναι εφικτό/φυσιολογικό, όπως για κάθε σκύλο, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο, από το άτομο, όπως για κάθε σκύλο, για κάθε θέμα.
Αν πιστευεις οτι καθε σκυλος κολυμπαει, ελα να σου καταριψω το μυθο, αλλα ετοιμασου να κανεις το σκυλοναυαγοσωστη γιατι εγω ξανα δεν τον μαζευω........
Οσες πιθανοτητες εχει κι ενας τσιμεντολιθος να κολυμπησει τοσες εχει κι αυτος.... ετσι κι ετσι βουλιαζουνε με την ιδια ταχυτητα.......

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ξέρω λάμπ που δεν κολυμπάει με τίποτα. Πλατσουρίζει λίγο και βγαίνει αμέσως.
Και είναι και εκτροφικό σε περίπτωση που αναρωτιέστε :p
Σπάνια περίπτωση ίσως, αλλά να που συμβαίνουν και αυτά.
Ο δικός μου με το που μυρίζεται από μακριά νερό δεν μπορείς ,χωρίς υπερβολή, να τον συγκρατήσεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν και ρημάζουμε το θέμα, σκυλιά με μεγάλο ογκο σώματος και κοντα πόδια, πως θα κολυμπήσουν?
Μια φορά εκανα το ναυαγοσωστη σε μπουλντογκ και τελος! Εκλεισε η καριερα μου σαν Παμελα.
Αλλο όμως να μην θέλει το σκυλι να κολυμπήσει...

• Like
Reactions: Siegfried

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Αν και ρημάζουμε το θέμα, σκυλιά με μεγάλο ογκο σώματος και κοντα πόδια, πως θα κολυμπήσουν?
Μια φορά εκανα το ναυαγοσωστη σε μπουλντογκ και τελος! Εκλεισε η καριερα μου σαν Παμελα.
Αλλο όμως να μην θέλει το σκυλι να κολυμπήσει...
Εχει το σωμα του doberman (για τον αρσενικο μου μιλαω) ψηλος με μακρια ποδια. Μυωδης σκυλος, δεν εχει κανενα λογο να μην μπορει να επιπλευσει (δεν μιλαμε κολυμπησει- μιλαμε οτι αδυνατει ακομα κ να παραμεινει στην επιφανεια). Θελει, καθ'οτι ερχεται (προσπαθει anyway) στα βαθια, πνιγεται (κυριολεκτικα) τον βγαζω κ μετα απο λιγο θελει να ξαναπροσπαθησει......
Ειπα, οσες πιθανοτητες εχει ο τσιμεντολιθος..... απλα παει στον πατο (κ μαλιστα με μεγαλη ταχυτητα)

Οντως το ρημαζουμε το θεμα, σταματαω. Απλα το ανεφερα γιατι εχω το ζωντανο παραδειγμα που καταριπτει το μυθο "ολα τα σκυλια μπορουνε να κολυμπησουνε".......

• Like
Reactions: irma and anastasiak