Αρα...δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση, ένας τσοπάνης που κολυμπάει ε; Είναι εφικτό/φυσιολογικό, όπως για κάθε σκύλο, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο, από το άτομο, όπως για κάθε σκύλο, για κάθε θέμα.
Για καθε σκυλο δεν ξερω, διαβασα οτι τα μπουλντογκς (αγγλικα-γαλλικα) βουλιαζουν.....Είναι εφικτό/φυσιολογικό, όπως για κάθε σκύλο, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο, από το άτομο, όπως για κάθε σκύλο, για κάθε θέμα...
By the way, Κώστα,Να σε πάω παραπέρα και να εξηγήσω ότι η γραμμή που ήθελα δεν ήταν η πολύ βαριά με κρεμάσματα Ισπανικού Μαστίφ...
Βέβαια, όλα (σχεδόν) τα σκυλιά είναι ανθρωποκεντρικά... 140.000 χρόνια είναι αυτά, δίπλα στον "άνθρωπο"... αλλά......Πιο ξεροκέφαλη απ τον Πύρρο. Αν μουλαρώσει, κατεβάζει τον γενικό. Απ την άλλη είναι πιο ανθρωποκεντρική και χαδιάρα, και δεν της αρέσει να την αφήνω πολύ μόνη της.... αρχίζει τις γκρίνιες και την παντόφλα.
ισχύει αυτό και το χειρότερο είναι οτι δεν το αντιλαμβάνονται. βουτανε κατευθειαν μέσα τα βλήματα.Για καθε σκυλο δεν ξερω, διαβασα οτι τα μπουλντογκς (αγγλικα-γαλλικα) βουλιαζουν...![]()
1. Υπερβάλλεις...1. ...τα ματακια της Διώνης εχουν κάποιο πρόβλημα? (ή υπερβάλω?)...
2. ...συγχαρητήρια για την διάσωσή της.![]()
οταν εκανα το http://www.dogforum.gr/community/threads/Πνιγμος-σχεδον-κοντα-σκυλου-υγρο.29404/Για καθε σκυλο δεν ξερω, διαβασα οτι τα μπουλντογκς (αγγλικα-γαλλικα) βουλιαζουν...![]()
Ολοι οι βλαχοι στο ποταμι μαθαν μπανιο .... και ποιος τους πιανει μετα!! Δελφινι θα γινει η κοπελια!! να σου ζησει και απο μας!!
Αν πιστευεις οτι καθε σκυλος κολυμπαει, ελα να σου καταριψω το μυθο, αλλα ετοιμασου να κανεις το σκυλοναυαγοσωστη γιατι εγω ξανα δεν τον μαζευω........Είναι εφικτό/φυσιολογικό, όπως για κάθε σκύλο, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο, από το άτομο, όπως για κάθε σκύλο, για κάθε θέμα.
Εχει το σωμα του doberman (για τον αρσενικο μου μιλαω) ψηλος με μακρια ποδια. Μυωδης σκυλος, δεν εχει κανενα λογο να μην μπορει να επιπλευσει (δεν μιλαμε κολυμπησει- μιλαμε οτι αδυνατει ακομα κ να παραμεινει στην επιφανεια). Θελει, καθ'οτι ερχεται (προσπαθει anyway) στα βαθια, πνιγεται (κυριολεκτικα) τον βγαζω κ μετα απο λιγο θελει να ξαναπροσπαθησει......Αν και ρημάζουμε το θέμα, σκυλιά με μεγάλο ογκο σώματος και κοντα πόδια, πως θα κολυμπήσουν?
Μια φορά εκανα το ναυαγοσωστη σε μπουλντογκ και τελος! Εκλεισε η καριερα μου σαν Παμελα.
Αλλο όμως να μην θέλει το σκυλι να κολυμπήσει...