Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
συμφωνω,δικο μου λαθος..εκει που λες δεν αρμοζουν κατα την αποψη μου εκει ειναι το ζουμι,εσυ εισαι μοντ..εγω ειμαι απλο μελος ουτε κανονες εκανα ουτε τιποτα..απλα το ειδα καπως δυο μετρα και δυο σταθμα..καπως λεω ε,οχι οτι ισχυει..το ξαναλεω ολα κουλ..αυτο με τα παλια.. δεν το γνωριζω αν εξαντληθηκαν γιατι ειμαι καινουργιος..και φυσικα δεν εχω και απειρο χρονο να τα διαβασω..παραδεχομαι το λαθος μου..ελπιζω να με συγχωρεσει γιατι οπως ειπα ειμαι και καινουργιος και δεν ξερω και πολλα απο φορουμ..αν και αυτο δεν παιζει μεγαλο ρολο στο πως εκφραζεσαι και πως και γιατι το γραφεις και χανεις τον ελεγχο..ναι μετα το καταλαβα το λαθος...λαθος στρατιγικη..παρορμητισμος οτι και να ειναι ολα κουλ... παντως ελπιζω να μην παρεξηγηθηκε κανεις η να πηρε αρνητισμο..ε αμα δεν κανεις και λαθη,πως θα μαθεις απο φορουμ ε ? :-k

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πάντως για να γυρίσουμε στο θέμα του φαρμάκου, δεν μπορώ να καταλάβω τι χρησιμότητα θα σου προσφέρει ένα φάρμακο τώρα όταν θέλει 60 ημέρες να δράσει.

Last edited:

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν εχω αλλη επιλογή απο το φάρμακο για να ηρεμησει λιγο ο σκυλος το γάβγισμα κουράζει και εκείνον η μητερα μου ειναι ετοιμη να παθει νευρικό κλονισμό απο την φασαρια θα μπορουσα να παω στην εύκολη λύση να παρω ενα κολαρο ηλεκτρικό και τερμα δεν με βρίσκει σύμφωνο κατι τέτοιο όμως

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Βρε Black Sabbath τι ειναι αυτα που λες? Χαπια, κολαρα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο!
Γιατι αφηνεις το σκυλι μονο του στην αυλη ενω ξερεις οτι υπαρχει θεμα αποχωρισμου? Εψαξες εδω στο φορουμ θεματα για το αγχος αποχωρισμου? Δεν το εχεις αντιμετωπισει μονο εσυ και οσοι το αντιμετωπισαμε δεν κοιταξαμε να χαπακωσουμε τα σκυλια μας για να καλυψουμε το προβλημα.
Θα δωσεις 2 μηνες τα χαπια..και? Ετσι αντιμετωπιζεις το προβλημα? Λες οτι η ευκολη λυση ειναι το κολαρο, τα χαπια δεν ειναι?

Βαλτο μεσα στο σπιτι οσο υπαρχει αυτο το προβλημα και φυγε σταδιακα απο το σπιτι..3 λεπτα, μετα 5 κ.ο.κ.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Το σκυλι δεν ειναι δεμένο στην αυλή μπαίνει και βγαίνει σπιτι οποτε θελει ειναι μονοκατοικία το προβλημα ειναι οταν φευγω απο το σπιτι και μενει με τους δικους μου δεν ακουει κανεναν ΔΕΝ ειπα οτι θα του βαλο κολαρο η οτι θα το βαλω στην ηλεκτρική καρεκλα ουτε πως θα του δώσω ηρωίνη...ειναι ενα σκευασμα που μου το ειπε η γιατρος μου οτι θα βοηθήσει αν υπαρχει καποιος γιατρος στο φορουμ που να διαφωνεί μπορει να το πει ενα φυτικο συμπλήρωμα ειναι

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Δεν ειπα οτι το εχεις δεμενο στην αυλη, ειπα πολυ απλα μεχρι να αντιμετωπιστει το προβλημα να μην βγαινει στην αυλη και ενοχλει τους γειτονες!!
Θα βοηθησει για ποσο? Και μετα τι θα γινει? Εσυ απο μονος σου δεν καταλαβαινεις οτι ετσι απλα καλυπτεις και δεν αντιμετωπιζεις το προβλημα? Και τους δυο μηνες που θα κανει να δρασει τι θα γινει με τους γειτονες?
Γιατι δεν απευθυνεσαι σε εναν εκπαιδευτη?

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν υπαρχουν χρηματα για εκπαιδευση τωρα ειμαι με επίσχεση εργασιας και ακομα να πληρωθώ απο τον Απρίλιο με το ζορι τα φερνω βολτα παιρνω και ακριβή αγωγή για ενα προβλημα που εχω και ειμαι πολυ πιεσμένος

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Μαλιστα..τι να πω!
Προσεχε μονο, μεχρι να δρασει το σουπερ ντουπερ φυτικο φαρμακο, μη δωσουν τη λυση οι γειτονες σου στο προβλημα, εφοσων εσυ δεν κοιτας πως να το διορθωσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Για όλα έχεις μια έτοιμη δικαιολογία. Προσωπικά σου δεδομένα, που δεν πρέπει να αφορούν κανέναν μας. Στο γιατί πήρες τον σκύλο των ονείρων σου, όπως τον πήρες, εδώ και τώρα. Στο γιατί επιλέγεις να τον χαπακώσεις εδώ και τώρα. Και είναι μόνο 7 μηνών το φουκαριάρικο. Στην ουσία...δεν ζητάς γνώμες και βοήθεια. Την ευχή μας για τις επιλογές σου ψάχνεις. Και όταν δεν την έχεις [πως άλλωστε;], στραβώνεις. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα δεις άσπρη μέρα, ούτε με τα χάπια. Και τότε; Τι θα κάνεις;

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
αδελφέ λίγα ξέρω και εγώ από σκυλιά αλλά θα σου πρότεινα τώρα το σαββατοκύριακο η το άλλο που θα είσαι και εσύ εκεί να κάτσετε μαζί με την οικογένεια σου να βγάλετε από κοινού λέξεις που θα λέτε στον σκύλο σας και ένα σ/κ εσύ και η μαμά σου να είστε μαζί και να του κάνετε λίγη εξάσκηση στις εντολές (όπως και για το γαύγισμα) και όχι χάπια και κολάρα
φιλικά πάντα
μπορεί και να κάνω και λάθος (θα σε βοηθήσουν όμως πιο πολύ τα μέλη που έχουν παραπάνω εμπειρία πάνω σε αυτό )

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δηλαδη πως καταλαβες οτι δεν το κοιταω να το διορθωσω ?Τον εχω ολη μερα στο δωματιο μου τον παω βολτα 2 ωρες την ημερα παιζουμε αλλη 1 ωρα και το προβλημα ειναι οταν λειπω απο το σπιτι μηπως να βαλω μαρσιπο να τον εχω μαζι μου?Μαλιστα τι να πω και εγω...θα μπορουσα να δωσω τον σκυλο να ακολουθησω επωδυνες μεθοδους (για το κολαρο λεω το ξεκαθαριζω...) να τον αφησω στο ελεος του θεου και επειδη θα ακολουθησω τον τροπο της γιατρου ειμαι λαθος

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Black Sabbath σε ξαναρωταω! Εψαξες εδω στο φορουμ θεματα για αγχος αποχωρισμου?
Για μενα με τα χαπια δεν λυνεις το προβλημα, απλα το καλυπτεις! Σε ρωταω αλλα πραγματα μου απαντας αλλα! Μεχρι να δρασουν τα χαπια, δηλαδη σε κανα διμηνο και αν, τι θα κανεις με τους γειτονες?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το ιδιο μπορεις να κανεις και να λυσεις το προβλημα χωρις χαπια! Σε εχω ρωτησει 5 φορες αν εψαξες θεματα για το αγχος αποχωρισμου και συνεχιζεις και μου λες για τα χαπια.
Οτι κι αν κανεις καλη τυχη, μονο για να λυσεις το προβλημα σου δεν εγραψες.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Για όλα έχεις μια έτοιμη δικαιολογία. Προσωπικά σου δεδομένα, που δεν πρέπει να αφορούν κανέναν μας. Στο γιατί πήρες τον σκύλο των ονείρων σου, όπως τον πήρες, εδώ και τώρα. Στο γιατί επιλέγεις να τον χαπακώσεις εδώ και τώρα. Και είναι μόνο 7 μηνών το φουκαριάρικο. Στην ουσία...δεν ζητάς γνώμες και βοήθεια. Την ευχή μας για τις επιλογές σου ψάχνεις. Και όταν δεν την έχεις [πως άλλωστε;], στραβώνεις. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα δεις άσπρη μέρα, ούτε με τα χάπια. Και τότε; Τι θα κάνεις;
=D>

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Το ιδιο μπορεις να κανεις και να λυσεις το προβλημα χωρις χαπια! Σε εχω ρωτησει 5 φορες αν εψαξες θεματα για το αγχος αποχωρισμου και συνεχιζεις και μου λες για τα χαπια.
Οτι κι αν κανεις καλη τυχη, μονο για να λυσεις το προβλημα σου δεν εγραψες.
Ναι δεν ειχα τι να κανω και ειπα να γραψω κατι...κακος ξαναεγραψα στο φορουμ τελικα...

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Ίσως να σε βοηθούσε ο περιορισμός του σε crate ή σε ένα δωμάτιο μαζί με μασουλητήρια ή kong με λιχουδιές την ώρα που φεύγεις από το σπίτι. Πιο μετά , αν είναι ήσυχος και είναι οι γονείς σου εκεί, θα του ανοίγουν να κυκλοφορήσει στο σπίτι ή και στην αυλή. Σταδιακά θα χρειάζεται λογικά λιγότερο χρόνο εγκλεισμού για να ηρεμήσει και να μην αισθάνεται άγχος που φεύγεις.
Όταν ξεκινάς να του το μάθεις, αρχικά κλείσε την πόρτα για ένα δευτερόλεπτο και πριν αρχίσει να γαυγίζει άνοιξέ την και επιβράβευσε. Μετά αυξάνεις σταδιακά τον χρόνο μέχρι να συνηθίσει ότι φεύγεις και δεν τρέχει τίποτα γιατί θα ξαναρθείς.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Ρε παιδιά δώστε του κάποιες οδηγίες απλές και κατανοητές
Όπως ο σκύλος να είναι πάντα μέσα στο σπίτι
Να είναι μέλος της οικογενείας
Να του μάθετε αυτό εκείνο και το άλλο ώστε να μην κάνει πράγματα που δεν θέλεις (όπως γαύγισμα όχι να μείνει και άφωνο )
Και μην κάνουμε ανάλυση του φαρμάκου 3σελιδες
Απλά να πιστει ότι με κάποιους σωστούς τρόπους χειρισμού λύνονται τα πάντα