Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φίλε/φίλη Rotondo καλημέρα!!!

Δεν είμαι υπέρ του χωσίματος για το χώσιμο. Είμαι από αυτούς που απέκτησαν σκύλο με τον λάθος τρόπο λόγω εγκληματικής άγνοιας όχι για οικονομικούς λόγους. Δεν το έψαξα παρορμητικά απευθύνθηκα σε pet shop. Βρήκα το forum κατόπιν εορτής όπως πολλοί και έμαθα.

Το θέμα είναι ότι ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω την μ@@@@α μου. Έμαθα τι εστί puppy mills και βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο δεν σήκωσα επανάσταση για να στηρίξω την λάθος επιλογή.

Και ναι είμαι από τους πολύ λίγους τυχερούς με σκυλί λίρα 100 αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Καταλαβαίνω την χαρά καταλαβαίνω τι είναι να σε φέρνουν αντιμέτωπο με το λάθος. Μυαλά ανοιχτά είναι το θέμα μας! Ενημέρωση! Και καμία συνενοχή στο έγκλημα!

Με όλη την καλή διάθεση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Φίλε/φίλη Rotondo καλημέρα!!!

Δεν είμαι υπέρ του χωσίματος για το χώσιμο. Είμαι από αυτούς που απέκτησαν σκύλο με τον λάθος τρόπο λόγω εγκληματικής άγνοιας όχι για οικονομικούς λόγους. Δεν το έψαξα παρορμητικά απευθύνθηκα σε pet shop. Βρήκα το forum κατόπιν εορτής όπως πολλοί και έμαθα.

Το θέμα είναι ότι ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω την μ@@@@α μου. Έμαθα τι εστί puppy mills και βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο δεν σήκωσα επανάσταση για να στηρίξω την λάθος επιλογή.

Και ναι είμαι από τους πολύ λίγους τυχερούς με σκυλί λίρα 100 αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Καταλαβαίνω την χαρά καταλαβαίνω τι είναι να σε φέρνουν αντιμέτωπο με το λάθος. Μυαλά ανοιχτά είναι το θέμα μας! Ενημέρωση! Και καμία συνενοχή στο έγκλημα!

Με όλη την καλή διάθεση!
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει η Έλλη. Πολύ ωραίο ποστ.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω στο φορουμ αλλα οχι επειδη δεν θελω αλλα επειδη πιστευω πως μερικοι απλα δεν καταλαβαινουν αυτα που λεω ακουσα πως χρησιμοποιησα την παθηση μου για να δικαιολογηθω οτι υποστηριζω το λαθος μου οτθ σηκωσα επανασταση για την παθος επιλογη μου...Εχω καταλαβει το λαθος μου αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως μπορει καποιος να βγαζει ευκολα συμπερασματα για το ιδιοκτητη ενος σκυλου απο μια λαθος επιλογη?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
βρε μπλακ σαμπαθ, ελα λιγο στην θεση μας σε εμας που δεν σε ξερουμε και οτι πληροφορια εχουμε ειναι απο τα λεγομενα σου , αν εμπαινε καποιος και ελεγε τα εξης¨
γεια σας πηρα το σκυλακι απο πετ σοπ γιατι δεν μπορουσα να περιμενω επειδη πασχω απο καταθλιψη αν και ηξερα τι εστι πετ σοπ , αγορασα απο εκει επειδη ετσι και αλλιως δεν θα σταματησουν να υπαρχουν ποτε αφου ο σκυλος ειναι εμποριο .
Εσυ τι θα ελεγες ?

Last edited:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Το οτι εχεις καταλαβει το λαθος σου φτανει και περισσευει.
Ενημερωσου για τα υπολοιπα θεματα που αφορουν τους σκυλους.
Ζουμε στην εποχη του ιντερνετ και της πληροφοριας.
Ευτυχως για μας δε ζουμε στο μεσαιωνα.
Και μεινε στο φορουμ.

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
συμφωνω ελη 1000% δεν το συζητω αυτο.
απο κει και περα να χτυπησουμε ολοι ξυλο να ειναι υγειες :p
καλη ενημερωση φιλε μου,και αμα βρεθεις φιλε μου καμια μερα απο τα βορεια προαστια να τον φερεις να παιξει με την δικια μου :p
στην ιδια φαση με το παλικαρι βρεθηκα πριν απο 7 μηνες...και τον καταλαβαινω.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
αγορασα απο εκει επειδη ετσι και αλλιως δεν θα σταματησουν να υπαρχουν ποτε αφου ο σκυλος ειναι εμποριο .
Εσυ τι θα ελεγες ?
Αυτο ειπα?Θελω απαντηση με ενα ναι η με ενα οχι

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
σου κανω QUOTE τα λεγομενα σου βρε black sabbath

απλα δυστυχώς τα puppy mills ειναι κατι που δεν θα σταματήσει να υπαρχει γιατι ο σκυλος εγινε εμποριο και απο πισω υπαρχουν πολλες εταιριες σκυλοτροφων και αξεσουαρ πιστευω που τα υποστηριζουν προς όφελος τους....
η εγω καταλαβα λαθος η εσυ δεν εκφραστηκες καλα

Θεωρείς πως ειμαι υποστηρικτής των παππυ μιλλς?Πιστευεις οτι εκανα έγγραφη για να μου χαϊδεψουν τα αυτια με αυτα που πιστευεις εσυ οτι θελω να ακουσω...?Δεν πιστευω οτι κανενας απο εδω μεσα γουσταρει να αγοραζει απο Pet-Shop (ποσο μαλλον να γουσταρει τα παππυ μιλλς) αλλα τις περισσότερες φορές αναγκαζεται το εχεις σκεφτει καθόλου αυτο?Ειχα αλλα 2 πιτ-μπουλ στην ζωη μου εμαθα με τετοιες ρατσες δεν ηθελα εδω και τωρα σκυλο επειδη ετσι μου ηρθε πασχω απο κατάθλιψη και ο σκυλος και η κοπελα μου ειναι τα μονα πράγματα που μου δίνουν χαρα τα παππυ μιλλς δυσκολα θα σταματησουν να υπαρχουν το ξερεις καλα νομιζεις πως εγω δεν σκεφτομαι τι περνανε τα ζωντανα εκει μεσα?Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν γιατι δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα η επιλογη μου δεν με κανει υποστηρικτή μιας απαίσιας νοοτροπίας...
πες μου πως μπορει καποιος να αναγκαστει με το ετσι θελω να παρει σκυλο απο πετ σοπ? δεν αναγκαζεσαι , επιλογη σου ειναι, μην τα βαφτιζεις οπως θελεις τα πραματα και μην τα ωραιοποιεις στο μυαλο σου , πες οτι το εκανα γιατι γουσταρα να εχω σκυλο να μοιαζει με την ταδε ρατσα (να μοιαζει λεω και οχι να ειναι ,γιατι καθαροαιμο οτι και να λες δεν ειναι ο σκυλακος σου, χωρις αυτο να του μειωνει την αξια του ) και δεν ηθελα να περιμενω οχι επειδη σε αναγκασανε .
Οταν γνωριζεις και εχεις καταννοησει τι εστι πετ σοπ , απλα δεν αγοραζεις απο εκει , σε περιπτωση που λες ξερω για πετ σοπ και αγοραζεις δυο ειναι οι επιλογες για εμενα , η πρωτη ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα και η δευτερη ειναι οτι δεν σε ενδιαφερει και δρας εγωιστικα . Και επειδη πιστευω οτι μαλλον εισαι στην πρωτη περιπτωση θα σε θερμοπαρακαλουσα να κατσεις να διαβασεις στο φορουμ πως επιλεγουμε εκτροφεα/σκυλο και μετα να συνεχισουμε την συζητηση . Οπως σου ειπα και πριν μεινε στο φορουμ και ενημερωσου και ευχομαι να περνας ομορφα με τον κουταβο σου και να σου ειναι υγιης και γεματος ζωντανια.

Last edited:

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν πειράζει την έχεις εσυ για έμενα και αφου θα εχει συνολικά 4 σκυλακια καθαροαιμα χαλαλι

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Εντάξει βρε παιδιά, μόνο και μόνο που το σκυλί το λένε "Ozzy" τον συγχωρούμε!!!
Πέρα απο την πλάκα, διαβάζοντας αυτό το ποστ, ήθελα να πώ ότι κι εγώ πήρα τον Rock απο μεγάλη αλυσίδα pet shop (τη γνωστή shitty όπου δεν πατάω πλέον ούτε για φιογκάκια!), γιατί φέρθηκα εγωιστικά. Γιατί σκύλο ήθελα, τότε τον ήθελα!! Γιατί ήθελα εκείνη τη στιγμή να δώσω χαρά στην κόρη μου. Γιατί έψαξα να μάθω διάφορα για τα μαλτεζάκια πριν το πάρω αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ, ακόμα και να είχα πέσει στο λύμμα "puppy mills" δεν έκανα τον κόπο να δω περί τίνος πρόκειται. Μεγάλο μου λάθος, μην το πω χειρότερα. Τα μάτια μου τα άνοιξε η κτηνίατρός του όπου, όταν τον πήγα για πρώτη φορά και είδε το διαβατήριο της Ουγγαρίας, κούναγε το κεφάλι της και κάθισε να μου πεί τα πάντα. Είσαι τυχερή που ζει ακόμα το κουτάβι, θυμάμαι τα λόγια της.
Απο τότε, όσοι με ρωτούν απο πού τον πήρα, τους απαντάω "Απο πετ σοπ αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε, να σας πω τι γίνεται με το εμπόριο ζώων!". Τώρα, θέλει η πεθερά μου ένα σκυλί και έχει αποφασίσει ότι θα ψάξει στα αδεσποτούλια.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Εκανα την ΒΛΑΚΕΙΑ μου και το ξερω το εχω μετανοιώσει (ως προς το petshop) απλα δεν δεχομαι καποια πράγματα οτι τα έκανα (αν τα έκανα) και ντε καλα επειδή ειμαι ετσι ειμαι αλλιώς...οπως και εκφρασεις εμεις τα αγαπαμε τα σκυλια οπως ειναι ημιαιμα η μη αλλα πεταμε και την ειρωνεία περι pedigree και καθαροαιμιας...οπως και να εχει νομιζω πως αρκετα κουρασε αυτη η αντιπαραθεση (τουλαχιστον εμένα) και η αληθεια ειναι πως οσο και να θελω να συμμετάσχω στο φορουμ ξερω οτι το στιγμα αυτου του thread θα με συντροφεύει...γιατι μπορει ολοι μας να αγαπαμε τα σκυλια των αλλων δεν παει να πει πως θα συμπαθουμε εστω τα αφεντικα τους...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Δεν πειράζει την έχεις εσυ για έμενα και αφου θα εχει συνολικά 4 σκυλακια καθαροαιμα χαλαλι
να τη και η ειρωνια .... 4 σκυλακια ? εγω ειπα οτι περιμενω 4μηνες και θα περιμενω αλλους 3 (μηνες οχι σκυλακια) διαβαζεις και απαντας οτι ναναι βρε σαμπαθ , οπως στο ποστ 68 που απαντησες μονο στις ευχες μου , στα αλλα ουτε καν μιλησες , τεσπα σταματαω εδω αμα θες να καταλαβεις θα καταλαβεις , αν οχι θα εισαι ενας απο τους πολλους κομητες που εχουν περασει κατα καιρους εδω , οπως και να εχει να εισαι καλα

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ξέρεις πόσο μ' έχει βοηθήσει αυτό το φόρουμ, εμένα και την ασχετοσύνη μου ως προς τα σκυλιά; Το παραμικρό να συμβαίνει, ανατρέχω εδώ και πάντα βρίσκω απαντήσεις. Δεν θα σε συντροφεύει κανένα στίγμα, το φόρουμ είναι απρόσωπο φίλε μου. Εχε το στα "Αγαπημένα" σου και να σαι σίγουρος ότι θα σου χρειαστεί πολλές φορές. Βάλε τώρα στο σκυλί σου ν' ακούσει το "Iron Man" για να κινείται στα σωστά μουσικά μονοπάτια!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
αλλα πεταμε και την ειρωνεία περι pedigree και καθαροαιμιας...οπως και να εχει νομιζω πως αρκετα κουρασε αυτη η αντιπαραθεση (τουλαχιστον εμένα) και η αληθεια ειναι πως οσο και να θελω να συμμετάσχω στο φορουμ ξερω οτι το στιγμα αυτου του thread θα με συντροφεύει...γιατι μπορει ολοι μας να αγαπαμε τα σκυλια των αλλων δεν παει να πει πως θα συμπαθουμε εστω τα αφεντικα τους...
δεν ηταν ειρωνια βρε σαμπαθ τα περι καθαροαιμιας , γεγονος ειναι μη τα μπλεκεις , και ειλικρινα εφοσον καταλαβες κανενα στιγμα δεν θα σε ακολουθησει αν μεινεις , δεν εισαι ουτε ο πρωτος που εκανε λαθος ουτε εισαι ο τελευταιος οποτε ΤΣΙΛΛΛ ΑΟΥΤ

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
δεν ξερω πως τα καταφεραν ρε σαμπαθ,παντως παρολο που ειναι κοπρισταν ο οζις,ειναι φτηστος με μπουλ τεριε :p
παραδεξου το οτι ειναι κοπρος να τελειωνουμε να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι :p.
και εγω εχω 2 σπιτι δεν ειναι κακο,μια που νομιζει οτι ειναι συναδελφος του δικου σου και εναν "υποτιθεμενο" λυκο :p

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Καλώς σας ξαναβρήκα θα ηθελα να μοιραστώ μαζι σας το προβλημα του ozzy οπου ειναι άγχος αποχωρισμου...ο ozzy βγαινει βολτα 2 ωρες την ημερα μια το πρωι και μια το βραδυ εχει 2 γευματα και αυτα πρωι βραδυ οι εξετασεις του ειναι άριστες αλλα το προβλημα ειναι το επιμονο γαυγισμα σε συγκεκριμενες ωρες τις ημερα (εκτος απο το μεσημερι που οτι και να γινει κοιμαται) το πρωι πριν και μετα την βολτα χαλαει τον κοσμο και ξυπναει την γειτονια...(μου εχουν φερει την αστυνομια 2 φορες οπως και εχουν ριξει ταμπλετες για τα κουνουπια στην αυλη να το δηλητιριασουν ευτυχως χωρις αποτελεσμα) σε συζητηση με την κτηνιατρο μου που της εχω απόλυτη εμπιστοσύνη μου εγραψε χαπακια anxitane και απο τελη Σεπτεμβρίου υπολογίζω θα αρχίσουμε βασική υπακοή το θέμα μου ειναι τι μπορω να κανω για να σταματήσει το επίμονο γάβγισμα προσωρινά