parson rusell

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
λοιπον μενω σε μικρο διαμερισμα κ μεχρι τωρα ο μεμος φερεται υπεροχα δεν εσπασε τπτ! χαχαχα ρε παιδια με πονεσε πολλες φορες με τα νυχια του ειναι αποτομος του μιλησα τπτ μετα τ φωναξα κ ακουσε θα δουμε θελει υπομονη αλλα θα τον καταφερω οσο για τροφη αποφασισα να παρω barking heads απο 1η τ μηνα μεχρι τοτε θα φαει λιγη ξηρα χυμα κ κρεατακι με ρυζι αυτα. θα παρω να ρωτησω για το τσιπ να σας πω τι μ ειπαν

υ.γ. ευχαριστω για τις ευχες!!!
Από ότι έχω διαβάσει με τις φωνές δεν θα βγάλεις άκρη. Καλύτερα την ώρα που κάνει κάτι που σε πονάει να κάνεις μία μικρή απότομη κραυγή πόνου, και να σταματήσεις το παιχνίδι (σύμφωνα με βίντεο που έχω δει για να μάθουν τα κουτάβια να μην δαγκώνουν) όπως θα έκανε το αδελφάκι του όταν θα παίζανε μαζί.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω ακόμη, δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις νομίζω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επιδημία με την barking θα πεσει... μόλις πηρα το δικό μας σακι...
Οχι φωνες! Για το σκυλο με τις φωνες, θα εισαι η τρελή που χανει την ψυχραιμια της χωρις λόγο!
Μιλάς κανονικά αλλά αποφασιστικά, όχι να υποβοσκει κανα "αχ μωρε το λυπάμαι"

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
α μαλιστα! δεν του φωναζω σαν υστερικη χαχαχα απλα μιλαω λιγο πιο αποτομα χμ δε μπορω να το εξηγησω γραπτως αλλα με ακουσε οταν τ μιλησα αποτομα θα μιλησω με εκπαιδευτη ενα ενα τα βηματα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
α μαλιστα! δεν του φωναζω σαν υστερικη χαχαχα απλα μιλαω λιγο πιο αποτομα χμ δε μπορω να το εξηγησω γραπτως αλλα με ακουσε οταν τ μιλησα αποτομα θα μιλησω με εκπαιδευτη ενα ενα τα βηματα

μιλάς κοφτά, αδιαπραγματευτος τόνος ομιλιας, και δεν πιάνεις συζήτηση. 1-2 λεξεις αρκουν!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2013
136
6
μυτιληνη
Καλως τον δεχτηκες τον ομορφο!Μπραβο σου για την αποφαση σου να παρεις ενηλικο σκυλο!Φανταζομαι θα διαπιστωσες ηδη ποση ενεργεια εχει ο συγκεκριμενος σκυλος...και ισως επειδη εισαι απειρη σκυλομαμα να σου φανει βουνο στην αρχη μεχρι να τον στρωσεις..βαλε προγραμμα,να τον πηγαινεις μεγαλες βολτες και σε καμια περιπτωση μη σου παρει τον αερα...ζητα συμβουλες εκπαιδευτη ή ψαξε στο youtube υπαρχουν πολλα βιντεο που σου δειχνουν πως μπορεις μονη σου να του μαθεις καποια πραγματα...δεν ειναι δυσκολο,λιγη δουλιτσα θελει και θα δεις σε λιγο καιρο ποσο πιο πολυ δεμενοι θα ειστε!ο κοπος σας θα ανταμειφθει με το παραπανω!!!

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
ηδη ειδα ποσο μουρλοσκυλο ειναι αλλα πραγματικα δεν θα τον αλλαζα ειναι πανεξυπνος!!!!τον ελιωσα στη βολτα κ καθεται σαν ψοφιμι τωρα χαχαχα εκανε κ διαροια γμτο...

Last edited:

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
απο 1η τ μηνα θα τ παρω barking γιατι μ εστειλε ξηρα μαζι του μια σακουλα!! δε θα τη πεταξω ας τη τελειωσει κ θα του παρω νεα μετα.....η μπορει κ tonus κ αυτη καλη φαινεται.... θα δουμε θα το ψαξω πολυ

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
μιλησα με πανελληνιο κτηνιατρικο συλλογο μου ειπαν τα εξης.... Πρεπει να μου στειλει με μειλ υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι τον παραχωρει (μιας κ ειναι αμερικη) επειτα εγω με το μειλ κ το διαβατηριο του να παω σε κτηνιατρο για να βαλω στο ονομα μου το τσιπ.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
απο 1η τ μηνα θα τ παρω barking γιατι μ εστειλε ξηρα μαζι του μια σακουλα!! δε θα τη πεταξω ας τη τελειωσει κ θα του παρω νεα μετα.....η μπορει κ tonus κ αυτη καλη φαινεται.... θα δουμε θα το ψαξω πολυ
Και Tonus καλή τροφή είναι.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
μιλησα με πανελληνιο κτηνιατρικο συλλογο μου ειπαν τα εξης.... Πρεπει να μου στειλει με μειλ υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι τον παραχωρει (μιας κ ειναι αμερικη) επειτα εγω με το μειλ κ το διαβατηριο του να παω σε κτηνιατρο για να βαλω στο ονομα μου το τσιπ.
Είδες τόσο απλό είναι. Να τον χαίρεσαι το διαβολάκο σου !

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Το βιβλιαράκι εννοείς; Η κοπέλα το έχει στα χέρια της, από την Αμερική πρέπει να πάρει μόνο τη δήλωση από τον πρώιν ιδιοκτήτη.

Στο κτηνιατρικο της ειπαν την βεβαίωση και το διαβατηριο... γιατι εχει διαβατήριο ο μικρός?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Προφανως το μαρεκο εννοεί, για ποιο λόγο εχει διαβατήριο και όχι βιβλιάριο ο σκύλος.
να σου ζήσει avapimou!

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
εγω ειπα το βιβλιαριο υγειας και ο ιδιοκτητης μου το ειπε διαβατηριο..... το θεμα ειναι οτι εχει οδηγιες για τα εμβολια του κ πρεπει να μου το βρουν επεμεινα παλι στο τηλ με τη κυρια που τον κρατουσε ευελπιστω να το βρει αμεσα...(λαρα ευχαριστω)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Να χαιρεσαι τον μικρο σου, ειναι πραγματικα πολυ ομορφος και φαινεται πανεξυπνος.
Μην τον αφηνεις με τιποτα να σε καβαλαει, ειναι σημαδι κυριαρχιας για να δει αν εισαι "αξιος αρχηγος" ή αν θα σου παρει τον αερα.
Θελει προγραμμα και σταθεροτητα το σκυλι.
Μην τον αφησεις πουθενα χωρις λουρι γιατι ακομα δεν εχετε προλαβει να δεθειτε και ειναι πολυ επικυνδινο, μονο σε ειδικα περιφραγμενους χωρους.
Οσο για την τροφη θα σου ελεγε οχι TONUS, να κοιταξεις για καποια τροφη που θα εχει πρωτο συστατικο το κρεας και οχι ρυζια και καλαμποκια.
Καλη αρχη στον κοσμο των σκυλων :D