...και αν σου πώ οτι θα παρεις τα φουντουνια τους μετα από αυτα; μη σου πώ οτι μπορει να πεισμωσει και να αυξήσει κιαλλο τις ρατσες του μενουεντάξει απλά εμετικό... χαλαρά καταγγελία στην εφορία για εμπόριο ζώων και στο υγειονομικό επίσης...
...και αν σου πώ οτι θα παρεις τα φουντουνια τους μετα από αυτα; μη σου πώ οτι μπορει να πεισμωσει και να αυξήσει κιαλλο τις ρατσες του μενουεντάξει απλά εμετικό... χαλαρά καταγγελία στην εφορία για εμπόριο ζώων και στο υγειονομικό επίσης...
Αυτό είναι ανεκδοτο φαντάζομαι!για να πουλάει καθαρόαιμα δε θα πρέπει να έχει χαρτιά κτλ από προγόνους της κάθε φυλής (γιατί έχει ένα απόλα τρομάρα του) που να αποδεικνύουν ότι αυτά που πουλάει όντως είναι καθαρόαιμα? Αν όχι αυτό δεν είναι παράνομο?
βεβαιως και ειναι. χωρις αυτο να σημαινει οτι ο νομος νιωθει υποχρεωμενος να κανει κατι@ioanna a Αφου φαινεται καθαρα απο την σελιδα οτι κανει "εκτροφη" σκυλων και πουλαει, απο τον νομο δεν ειναι υπεχρεωμενοι να εχουν επωνυμια εκτροφειου;
Σοβαρά τώρα;;;;; έχουμε τέτοιο πράγμα εδώ και δε το ήξερα;;; :Oναι για την πώληση σκεφτόμουν γκελλυ.
γενικά στο χωριό μου εχουμε αυτην εδω την υπεροχοσύνη https://www.facebook.com/Homedogs.gr?fref=ts
και δεν ξερω τι να την κάνω.απόλη την πόλη μου φαινεται οτι μονο εγω ασχολήθηκα μαζί της ως τωρα και τα αποτελεσματα ήταν να προστεθουν 3 περισσότερες ρατσες στο ρεπερτόριό της.
όποια συμβουλή δεκτή γιατί εχω απελπιστει
Εγω παντως εκανα μια αναφορα της σελιδας.Οι λογοι που εχει για αναφορα το facebook παντως ειναι γελοιοι,απορω πως δεν υπαρχει κατι για κακοποιηση ζωου.Μολις ειδα την σελιδα μπηκα στον πειρασμο να την βαθμολογησω και να την σχολιασω για να αποτρεψω κοσμο, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μαλλον ετσι θα προειδοποιουσα εμμεσα τον ιδιοκτητη της, οποτε καλυτερα να του ερθει μια οργανωμενη "κεραμιδα" απο εσενα Ιωαννα.
Πιθανολογώ ότι κάναμε αναφορά για το ίδιο βίντεο...αστο.. εκανα αναφορα βιντεο κυνομαχιας οπου το ένα σκυλι στο τελος πεθαινει
εκανα αναφορα ως βιαιο υλικο
η απαντηση που πηρα ηταν ότι ελεχθηκε η αναφορ αμου και ειδαν ότι δεν αντικατοπτριζει την αληθεια....