Petshops - δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα τελικά

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.263
3.098
εντάξει απλά εμετικό... χαλαρά καταγγελία στην εφορία για εμπόριο ζώων και στο υγειονομικό επίσης...
...και αν σου πώ οτι θα παρεις τα φουντουνια τους μετα από αυτα; μη σου πώ οτι μπορει να πεισμωσει και να αυξήσει κιαλλο τις ρατσες του μενου

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
αυτό το πράγμα λειτουργεί νόμιμα? εννοώ έχει εκδόσει άδεια λειτουργίας από τον Δήμο ή την Περιφέρεια και αν ναι σαν τι αναφέρεται? Έχει ταμειακή μηχανή? αφού πουλάει πρέπει να κόβει και απόδειξη και να τηρεί βιβλία. Αφού το διαφημίζει κιόλας τύπωσε τα και πήγαινε Δήμο - εφορία - πολεοδομία - υγειονομικό - πυροσβεστική και κάνε καταγγελία.
Πλέον ρε συ υπάρχει η Διαύγεια αν ξέρεις όνομα μπορείς να δεις αν έχει άδεια ή όχι.
Δήμο για μη έκδοση αδείας - εφορία για μη έκδοση αποδείξεων και έλλειψη ταμειακής αν δεν έχει καθώς και αν έχει δηλώσει άλλη δραστηριότητα πχ. ξενοδοχείο σκύλων και ταυτόχρονα προσφέρει άλλες υπηρεσίες ή προιόντα - πολεοδομία για έλεγχο κτιρίου διότι είδα στις φώτο φρέσκα τούβλα ασοβάτιστα - υγειονομικό για τα κλασικά και πυροσβεστκή διότι πουθενά δεν είδα πυροσβεστήρες άρα παίζει να μην έχει ΚΑΝ μελέτη πυρασφάλειας όπως πρέπει ακόμα και αν πουλάς πάγο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Το συγκεκριμένο εχει γεμίσει τη β. ελλάδα με κουτάβια...
Δεν σας κάνει εντύπωση που το σαιτ δεν λειτουργεί? Αλλά μόνο μεσα από το φβ γινεται η όλη επικοινωνια?
Το facebook δεν δίνει τα στοιχεία παρα μόνο μετά από εντολη εισαγγελικών αρχών για κακουργηματικές πράξεις (αυτό το γνωρίζω ειδικά από την δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος που το συζητούσαμε ενόψει μιας περίπτωσης - άσχετης με ζώα). Οπότε μην περιμένετε να μπει στη διαδικασία η δίωξη οικονομικου εγκλήματος να "στησει" αγοραπωλησία...
Για την ιστορία παντως, βλέπουν το τηλ μου στην διωξη οικονομικού και λένε "παλι αυτή" για τετοιες ιστορίες... φως όμως δεν βλέπω!

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
για να πουλάει καθαρόαιμα δε θα πρέπει να έχει χαρτιά κτλ από προγόνους της κάθε φυλής (γιατί έχει ένα απόλα τρομάρα του) που να αποδεικνύουν ότι αυτά που πουλάει όντως είναι καθαρόαιμα? Αν όχι αυτό δεν είναι παράνομο?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
για να πουλάει καθαρόαιμα δε θα πρέπει να έχει χαρτιά κτλ από προγόνους της κάθε φυλής (γιατί έχει ένα απόλα τρομάρα του) που να αποδεικνύουν ότι αυτά που πουλάει όντως είναι καθαρόαιμα? Αν όχι αυτό δεν είναι παράνομο?
Αυτό είναι ανεκδοτο φαντάζομαι!
Ακου θες και χαρτιά...
Εδώ ακόμα και τώρα μπαίνουν στο φορουμ και λενε για καθαρόαιμο, τους ρωτάς αν εχει πεντιγκρι και σου απαντουν "ναι Pedigree ταΐζω"

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Εγώ πάντως δεν αναφερόμουν σε ηλεκτρονική δίωξη για την σελίδα αλλά για κανονικές αιτήσεις - καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες όπου θα αναφέρεται που είναι οι εγκαταστάσεις και θα συνοδεύονται και από φωτογραφικό υλικό. Δεν κρύβεται κιόλας ... μόνο σελφιε δεν έχει βγάλει.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.263
3.098
παιδια οι αρμοδιοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οτι ειναι αρμοδιοι. οπου πηγα ως τωρα με ρωτουσαν πραγματικα απορημένοι και γιατι ειναι κακο αυτο και γιατι θελω να το καταγγειλω. . δε ξερω μπορει και να με δουλευαν. ψαρωνω και εγω που ομολογουμενως δεν ξερω πώς να την κανω σωστα τη δουλεα και αποτελεσμα 0.σε δυο μηνες με το που ξεμπλεξω με κατι αλλα θα καταπιαστώ ξανα με το θεμα, ως τοτε θα προσπαθησω να ξεστραβωθω λιγο όσον αφορα τον νομο γιατι όπως θελει ο καθενας τα καταλαβαινει. να με δω τι θα καταφερω.:(

• Like
Reactions: Marion_Russel

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.263
3.098
@ioanna a Αφου φαινεται καθαρα απο την σελιδα οτι κανει "εκτροφη" σκυλων και πουλαει, απο τον νομο δεν ειναι υπεχρεωμενοι να εχουν επωνυμια εκτροφειου;
βεβαιως και ειναι. χωρις αυτο να σημαινει οτι ο νομος νιωθει υποχρεωμενος να κανει κατι:)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
ναι για την πώληση σκεφτόμουν γκελλυ.
γενικά στο χωριό μου εχουμε αυτην εδω την υπεροχοσύνη https://www.facebook.com/Homedogs.gr?fref=ts
και δεν ξερω τι να την κάνω. :cautious: απόλη την πόλη μου φαινεται οτι μονο εγω ασχολήθηκα μαζί της ως τωρα και τα αποτελεσματα ήταν να προστεθουν 3 περισσότερες ρατσες στο ρεπερτόριό της.
όποια συμβουλή δεκτή γιατί εχω απελπιστει
Σοβαρά τώρα;;;;; έχουμε τέτοιο πράγμα εδώ και δε το ήξερα;;; :O
Βλέπω και λάικ κοινών φίλων και νευριάζω ακόμα περισσότερο!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.263
3.098
και πώς πιστευεις οτι γεμισε ντασχουνντ, πινσερ, μαλτεζ και ακιτα η πόλη ολη; με τον συγκεκριμενο κοινο φιλο που μαλλον σκεφτεσαι τον φωναζει για να της τα εμβολιαζει. τουλαχιστον ετσι μου εξηγησε οταν το συζητησαμε περισυ.

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Μολις ειδα την σελιδα μπηκα στον πειρασμο να την βαθμολογησω και να την σχολιασω για να αποτρεψω κοσμο, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μαλλον ετσι θα προειδοποιουσα εμμεσα τον ιδιοκτητη της, οποτε καλυτερα να του ερθει μια οργανωμενη "κεραμιδα" απο εσενα Ιωαννα.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Μολις ειδα την σελιδα μπηκα στον πειρασμο να την βαθμολογησω και να την σχολιασω για να αποτρεψω κοσμο, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μαλλον ετσι θα προειδοποιουσα εμμεσα τον ιδιοκτητη της, οποτε καλυτερα να του ερθει μια οργανωμενη "κεραμιδα" απο εσενα Ιωαννα.
Εγω παντως εκανα μια αναφορα της σελιδας.Οι λογοι που εχει για αναφορα το facebook παντως ειναι γελοιοι,απορω πως δεν υπαρχει κατι για κακοποιηση ζωου.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.310
patra
grdane.blogspot.com
αστο.. εκανα αναφορα βιντεο κυνομαχιας οπου το ένα σκυλι στο τελος πεθαινει
εκανα αναφορα ως βιαιο υλικο
η απαντηση που πηρα ηταν ότι ελεχθηκε η αναφορ αμου και ειδαν ότι δεν αντικατοπτριζει την αληθεια....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
αστο.. εκανα αναφορα βιντεο κυνομαχιας οπου το ένα σκυλι στο τελος πεθαινει
εκανα αναφορα ως βιαιο υλικο
η απαντηση που πηρα ηταν ότι ελεχθηκε η αναφορ αμου και ειδαν ότι δεν αντικατοπτριζει την αληθεια....
Πιθανολογώ ότι κάναμε αναφορά για το ίδιο βίντεο...
Είναι σίγουρο, όμως, ότι πήραμε την ίδια απάντηση!:(

• Like
Reactions: GRDANE

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.089
Νεότερο μέλος
Kons