rock βραδια

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Le Roix που παίζει τους μεγάλους κλασσικούς μήπως;
Ανοίγει και η οροφή για τους καπνίζοντες και μπορεί να ψήσω και τον johnk που είναι του έντεχνου!
όταν ήταν στο Γαλάτσι το LE roi, κάθε 2η μέρα ήμουν στάνταρτ εκεί, μια κ μενω Γαλάτσι. :)

Από τότε που πήγε Χαλάνδρι δεν έχω πάει, αλλά πολύ θα το'θελα ;)

Last edited:

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
EDIT :
Θα ειμαι Γερμανια εκεινο το Σαβ/κο ευτυχως!Το μονο που στεναχωριεμαι ειναι που θα χασω τη βραδια ροκ!!:D

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Το Σάββατο, που πήγα για καμιά ώρα στην arch beer house στο Περιστέρι, κάπνιζαν στο έξω μέρος της (μέσα στο μαγαζί) κανονικότατα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Ποιό είναι το νούμερο για τις καταγγελίες είπαμε;
Για μισό, να κάνω ένα τηλεφωνάκι...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
μιας και το θεμα το εχει αναλαβει η δημοτικη αστυνομια του καθε δημου ,ο δημαρχος περιστεριου σε συγκεκριμενη ερωτηση ειπε ,οτι οι δημοτες του εχουν αναγκη απο αλλα σοβαρα θεματα επιβλεψης και προστασιας και η δημοτικη αστυνομια δεν θα ασχοληθει με την απαγορευση του καπνισματος;)

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
μιας και το θεμα το εχει αναλαβει η δημοτικη αστυνομια του καθε δημου ,ο δημαρχος περιστεριου σε συγκεκριμενη ερωτηση ειπε ,οτι οι δημοτες του εχουν αναγκη απο αλλα σοβαρα θεματα επιβλεψης και προστασιας και η δημοτικη αστυνομια δεν θα ασχοληθει με την απαγορευση του καπνισματος;)
Ναι!!!
Σίγουρα!!!
Μετά τις δημοτικές θα τα "τσεπώνει" τα πρόστιμα. :-\"

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
ΕΕΕ κ εσύ τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές πάμε και καπνίζουμε,,,,, μπα.....
:D
Λίγο off αλλά σχετικό με το παραπάνω.
Το πάρκο που βγάζουμε τους σκύλους, ο δικός μας δήμαρχος, μέσα σε μια νύχτα το έστρωσε γκαζόν και έφτιαξε παιδική χαρά!!!

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει παιδάκια.
Μήπως μπερδεύομαι και είναι χώρος agility? :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
:D
Λίγο off αλλά σχετικό με το παραπάνω.
Το πάρκο που βγάζουμε τους σκύλους, ο δικός μας δήμαρχος, μέσα σε μια νύχτα το έστρωσε γκαζόν και έφτιαξε παιδική χαρά!!!

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει παιδάκια.
Μήπως μπερδεύομαι και είναι χώρος agility? :D
Αν βαλει τουνελ, εμποδια κλπ δεν μπερδευεσαι!!! Μας λες που ειναι να ερχομαστε και μεις:p (Να δεις μετα ποσα παιδακια θα ερχονται:rolleyes:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αααααααααααααααααα
πολύ κακώς δεν ήρθατε
απλά τέλεια
δεν προλαβαίνω για περισσότερα.....
χάσατε χάσατε

και οι σκληροπηρυνικοί της παρέας πήγαμε και revenge μετά...τέλεια

την επόμενη φορά θέλω μπούγιο

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ηταν εκει στο δημαρχειο πιο κατω σε ενα στενο πηγενοντας μπουρναζι παραλληλο της παναγης τσαλδαρη σε ενα οροφο ηταν 2-3 δε θυμαμαι σε μια πολυκατοικια.με μοκετα κατω και ξυλινα τραπεζια και παγκους διαμερισμα ουσιαστικα ητανε