rock βραδια

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
fear of the bark..jpg
Ας δούμε πρώτα ημερομηνία, συμμετοχές και μετά βλέπουμε μαγαζί.Εγώ ακούω τα πάντα (σχεδόν).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Παππάς είσαι?

λάθος διατύπωση εκμέρους μου αλλά αφού γελάσαμε χαλάλι
αν κανονίσουμε κυριακή θα φάω πακέτο γιατί δουλευω δευτέρα-και δεν μένω αθήνα-έχω και 200χλμ ταξίδι μετά τα σκυλοροκαρίσματα

όταν έβγαινα Αθήνα πήγαινα renegade next piranha texas μάγο και ριμπάουντ
αλλά αυτά πρέπει να είναι παρελθόν πλέον-έχω μιά δεκαετία και βάλε...
αν είναι σάββατο είμαι μέσα-και αν παίζει sabbath
α
και θα φέρω και την Αργώ βέβαια...αν δεν δέχεται σκύλους πείτε μου

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
εγώ (στην ηλικία των 26) ακολουθώ και πάω, όπου θέλετε... (εκτός από "Γονίδη σκηνή") είμαι μέσα!
αν κι από underground στα εξάρχεια... το γύρισα στο dark sun τα τελευταία 3 χρόνια... τα αυτιά μου ακολουθούν σε αυτά τα στέκια!
ψήνομαι ψήνομαι! :D:xD: ναι!!!!! να σας γνωρίσω κιόλας... γιατί σε σκυλοσυνάντηση δεν το βλέπω!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εγώ δηλαδή που από ..ελαφριά προτιμώ Maiden και από βαριά κάτι σε Cradle ή Dimmu, να μην ελπίζω;;!!:D:D:D:D:D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εγώ δηλαδή που από ..ελαφριά προτιμώ Maiden και από βαριά κάτι σε Cradle ή Dimmu, να μην ελπίζω;;!!:D:D:D:D:D
Εσύ μάλλον θα ακούσεις μόνο ελαφριά ;)
Για filth και Borgir δεν το κόβω, ασε που μερικοί μπορεί να μην αντέξουν!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
με εσενα να παμε και σε θραςς ,αλλα θα υποσχεθεις οτι θα μπεις να σε δουμε και στο λακκο να παρεις μαζι και τον Αρη (αληθεια που εχει χαθει ?) για να σε ρωταει πες μου πως να το κανω αυτο ,πια μεθοδο να χρεισιμοποιησω ,,δεν εχουν κανει κοινωνικοποιηση αυτοι ,αληθεια ειναι απο ακαταλληλους γενιτορες ? πως θα τους κανουμε διορθωτικη ?
Αρη μου συγνωμη το ξερεις οτι σου εχω αδυναμια ,αστειεομαι

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
By the way.....To Jasmine απλά έχει μεταφερθεί μερικά στενά πιο κάτω....Νatassa ίσως και να έχουμε συναντηθεί εν αγνοία μας.....για αρκετά χρόνια, πριν από αρκετά χρόνια και πάλι, ήμουν σχεδόν κάθε βράδυ εκεί.....
σιγουρα θα'χουμε βρεθεί τότε.
Κ εγώ σχεδόν κάθε βράδυ εκεί την άραζα :)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Le Roix που παίζει τους μεγάλους κλασσικούς μήπως;
Ανοίγει και η οροφή για τους καπνίζοντες και μπορεί να ψήσω και τον johnk που είναι του έντεχνου!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
16 του μήνα μέσα. Τέλεια. Είναι και η έκθεση το πρωί. Ένα ταξίδι λιγότερο .