SBT - The 'Real' Story

Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
Aυτο που λες ειναι αληθεια. Απλως εδω εχουμε καποιες περιπτωσεις που ο ιδιοκτητης ηταν πολυ σιγουρος για τον σκυλο. Συμφωνω, οτι δεν ειναι και πολυ λογικο να ψαχνουμε επι τουτου τα ορια υπομονης του σκυλου μας.
Τελος, ενα Staffy δεν χρειαζεται να εκπαιδευτει για να ειναι φιλικο με τους ανθωπους και τα παιδια. Θα χρειαζοταν εκπαιδευση αν θελαμε να δουμε, το αντιθετο...
Στο πρωτο βιντεο ο σκυλος δεν παιζει τοσο δυνατα οσο αν ειχε εναν ενηλικο. Παρατηρηστε οτι εχει κατεβασει την ενταση του ωστε να μην τρομαξει ή χτυπησει το παιδι. Το ιδιο κανει και ο δικος μου οταν παιζει με τον γιο μου, ενω οταν παιζει μαζι μου ειναι διαφορετικος και πιο δυναμικος. Τα σταφφακια τα θεωρω ως σκυλους για ολη την οικογενεια και για μεσα στο σπιτι.
Αξιοπιστα, ανθεκτικα και "ευκολα"σκυλια, μιας και μπορεις να τα εκπαιδευσεις πολυ ευκολα (προσωπικη μου αποψη).
Να υποθεσω οτι και για τα Amstaff πανω κατω ισχυουν τα ιδια?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Και τα θυληκά μπορούν να βγούν εκρηκτικοί χαρακτήρες. Μια κοπέλα είχε ένα θυληκό και όταν ήταν 3-4 μηνών της την έπεσε μια θυληκιά και τη δάγκωσε. Οταν το σκυλί ενηλικιώθηκε δεν περνούσε από δίπλα της θυληκό σκυλί, ήταν ικανή να το κομματιάσει. Και στα θυληκά ισχύει ότι εφόσον προκληθούνε ή δεχτούνε επίθεση από θυληκό κυρίως θα αρπαχτούν άγρια.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ναί φυσικά, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα αρσενικά (γενικά όχι τα σταφφ ειδικά) είναι πιο κυριαρχικά.
Σε γενικές γραμμές μιλάω, φυσικά και υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις!
Αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί από προσωπική παρατήρηση...μπορεί να είναι λάθος!

Και σταματώ διότι είμαι οφφ τοπικ :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να υποθεσω οτι και για τα Amstaff πανω κατω ισχυουν τα ιδια?
Νομιζω πως ναι. Εχω δει Amstaff που ειναι πραγματικοι ''άγγελοι''. Σε καθε περιπτωση, αν κοινωνικοποιησεις σωστα απο μικρο το σκυλακι θα εχεις κερδισει πολλα πραγματα, ακομα και στις σχεσεις με αλλα σκυλια. Εαν σε ενδιαφερει η καλη σχεση με τους ανθρωπους, δεν θα δυσκολευτεις και πολυ...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ναί φυσικά, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα αρσενικά (γενικά όχι τα σταφφ ειδικά) είναι πιο κυριαρχικά.
Σε γενικές γραμμές μιλάω, φυσικά και υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις!
Αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί από προσωπική παρατήρηση...μπορεί να είναι λάθος!

Και σταματώ διότι είμαι οφφ τοπικ :D
Ετσι ειναι. Κυριαρχικα σκυλια υπαρχουν σε ολες τις φυλες και στα δυο φυλα. Τα πραγματα γινονται πιο επιφοβα οταν εχεις φυλη που σε πιθανη εμπλοκη κανει μεγαλη ζημια και οχι μονο παιχνιδι κυριαρχιας μεχρι καποιο σημειο...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Οπότε εμένα θα μου προτείνατε να πάρω θηλυκό; (επειδή έχω και τον μικρό) ή και το θηλυκό με τον κύριο Ρούμπυ θα είχε πρόβλημα;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οπότε εμένα θα μου προτείνατε να πάρω θηλυκό; (επειδή έχω και τον μικρό) ή και το θηλυκό με τον κύριο Ρούμπυ θα είχε πρόβλημα;
Ναι, θηλυκο θα ηταν η καλυτερη επιλογη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eνα επισης ομορφο βιντεο, με ομορφες εικονες,ομορφο τραγουδι, και ενα πολυ ομορφο μηνυμα στο τελος...

Last edited by a moderator:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαλημερα! Πως κοιμηθηκες ; Μην σηκωνεσαι, νωρις ειναι ακομα...:p:cool:

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ωραιο βιντεο! Και απο οτι ειδα στο youtube ειναι θηλυκες και πολυ καλες φιλεναδες :D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Στο 01:53 και στο 02:15 νομιζω οτι παιζει το βιντεο αναποδα. Δεν μου φαινετε φυσιολογικη η κινηση του σκυλου.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στο 01:53 και στο 02:15 νομιζω οτι παιζει το βιντεο αναποδα. Δεν μου φαινετε φυσιολογικη η κινηση του σκυλου.
Xμ, θελει πολυ σκεψη και παρατηρηση...Χωρις να ειμαι απολυτος, νομιζω οτι δεν ειναι αναποδη αναπαραγωγη. Ειναι το ιδιο τρικ που γινεται και στο 0:45 με την αναποδη κινηση.
Στο 2:15 σημασια εχει να δουμε τα ποδια του σκυλου πως κινουνται και αν μαρτυρουν κινηση εμπρος, ή πισω.

Οποιος αλλος το βλεπει και θελει, ας μας πει την αποψη του.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Τα αυτοκίνητα που περνούν από τον δρόμο και φαίνεται η κίνηση τους από την είσοδο έχουν φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά.Αυτό συνεχίζεται καθ'όλη την διάρκεια του video και σε "επίμαχο" σημείο, στο 2:22...Αν έπαιζε reverse το αυτοκίνητο θα είχε φορά από δεξιά προς τα αριστερά.

Έτσι νομίζω...και το Staffie πάντα Staffie φυσικά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia