Η Σακίρα έχει αφηνιάσει γιατί έχει καταλάβει ότι θα βγούμε και άρα θα μείνει μόνη της, οπότε δεν κάθεται στα αυγά της. Θέλαμε κι εμείς φωτογραφία με τα καλά μας, τρομάρα μας.
Ο Κανέλλος αρνάκι. Γενικά την αποφεύγουν απ' ότι κατάλαβα και πλέον αποφεύγουν και το κουτάβι των δίπλα. Πολύ θα ήθελα να μου πει ο Millan τι σημαίνει αυτό. Και δεν τους έχει αγριέψει καν. Αυτή χαϊβάνι πάει να παίξει και καμιά φορά της αγριεύουν με αυτιά πίσω και μάτια γουρλωμένα, αλλά τα φωνάζω φιλικά και προτιμούν να φύγουν..Γενικότερα τα σκυλιά τη φοβούνται και της αγριεύουν και πάντα πέφτω σε μικρόσωμα. Δεν υπάρχει κανείς εδώ κοντά με ΚΑΝΟΝΙΚΟ σκύλο;
Να σας πω και τον πόνο μου; Θα σας τον πω. Επειδή η αρκούδα έχει θέμα με τον αποχωρισμό όπως είπα, όταν φεύγουμε μένει στο μπαλκόνι. Για λίγες ώρες πάντα. Κάποιες φορές και λιγότερο από ώρα. Και ποτέ ώρες κοινής ησυχίας. Όλα αυτά μέχρι να της πάρω crate γιατί δεν έχω όρεξη να δίνω τροφή για σχόλια από κομπλεξικούς γείτονες.
Ο ένας γείτονας μου είπε "Τι θα γίνει με το μπούφο;" ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΜΠΟΥΦΟ! Μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να απαντήσω ευγενικά "Το σκυλί δε μένει μόνιμα στο μπαλκόνι, την αφήνω για κάποιες ώρες και μεσημέρι 3-5 και βράδυ 11-7 δεν της δίνω πρόσβαση για να μην ενοχλεί. Τα αδέσποτα που γαυγίζουν δεν πειράζει;" Και μου απαντάει "Αυτά τουλάχιστον γαυγίζουν το βράδυ" !!##$%@@! Η λογική του παραλόγου λοιπόν.
Τώρα πριν λίγο γύρισα από μια δουλειά, 11-12 έμεινε έξω. Με πιάνει ένα βλάκας βρωμιάρης (κυριολεκτικά) που ευθύνεται κυρίως για την κατάσταση των αδέσποτων. Ακολουθεί ο διάλογος:
Βλάκας Βρωμιάρης: Το σκυλί σου υποφέρει.
Εγώ: Συγνώμη, αλλά όταν φεύγω μου καταστρέφει την πόρτα.
Β.Β: Βρες άλλη λύση.
Ε: Θα της πάρω κλουβί. (Τι το θέλα; )
Β.Β: Και είναι καλύτερο αυτό;
Ε: Σας παρακαλώ, (εμφανώς φορτισμένη) επειδή έχω διαβάσει και 5 πράγματα παραπάνω από σας αφήστε με να κρίνω εγώ το καλό του σκύλου μου.
Β.Β: Μη νευριάζετε, εγώ θέλω να σας πω μπλαμπλαμπλα...
Ε: Λοιπόν, υποδείξεις από εσάς δε δέχομαι. Μαζέψτε πρώτα το χάλι των αδέσποτων που έχετε δημιουργήσει και μετά τα λέμε.
[Σημείωση: Έχει δύο σκυλιά τα οποία μπαινοβγαίνουν μπαλκόνι ημιωρόφου-δρόμο και όπως έχω ξαναπεί ορμάνε μέχρι και σε μηχανάκια. Ενώ η δικιά μου η κυρία πάντα με το λουρί της]
Β.Β: Α Έτσι; Τότε θα επικαλεστώ τους νόμους..
Ε: Επικαλέσου και τον Αη-Βασίλη.
και μπαίνω σπίτι.
Α στο καλό πρωινιάτικα δηλαδή!