Shakira black edition

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Εστω και καθυστερημενα , συγχαρητιρια για την επιλογη σας και να το προσεχετε σαν τα ματια σας!!!!

Υ.Γ. Ειμαι περιεργος αν τωρα ο "Κανελλοςσ" σας κανει μαγκιες οταν βγαινετε για βολτα :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η Σακίρα έχει αφηνιάσει γιατί έχει καταλάβει ότι θα βγούμε και άρα θα μείνει μόνη της, οπότε δεν κάθεται στα αυγά της. Θέλαμε κι εμείς φωτογραφία με τα καλά μας, τρομάρα μας.

Ο Κανέλλος αρνάκι. Γενικά την αποφεύγουν απ' ότι κατάλαβα και πλέον αποφεύγουν και το κουτάβι των δίπλα. Πολύ θα ήθελα να μου πει ο Millan τι σημαίνει αυτό. Και δεν τους έχει αγριέψει καν. Αυτή χαϊβάνι πάει να παίξει και καμιά φορά της αγριεύουν με αυτιά πίσω και μάτια γουρλωμένα, αλλά τα φωνάζω φιλικά και προτιμούν να φύγουν..Γενικότερα τα σκυλιά τη φοβούνται και της αγριεύουν και πάντα πέφτω σε μικρόσωμα. Δεν υπάρχει κανείς εδώ κοντά με ΚΑΝΟΝΙΚΟ σκύλο;

Να σας πω και τον πόνο μου; Θα σας τον πω. Επειδή η αρκούδα έχει θέμα με τον αποχωρισμό όπως είπα, όταν φεύγουμε μένει στο μπαλκόνι. Για λίγες ώρες πάντα. Κάποιες φορές και λιγότερο από ώρα. Και ποτέ ώρες κοινής ησυχίας. Όλα αυτά μέχρι να της πάρω crate γιατί δεν έχω όρεξη να δίνω τροφή για σχόλια από κομπλεξικούς γείτονες.
Ο ένας γείτονας μου είπε "Τι θα γίνει με το μπούφο;" ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΜΠΟΥΦΟ! Μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να απαντήσω ευγενικά "Το σκυλί δε μένει μόνιμα στο μπαλκόνι, την αφήνω για κάποιες ώρες και μεσημέρι 3-5 και βράδυ 11-7 δεν της δίνω πρόσβαση για να μην ενοχλεί. Τα αδέσποτα που γαυγίζουν δεν πειράζει;" Και μου απαντάει "Αυτά τουλάχιστον γαυγίζουν το βράδυ" !!##$%@@! Η λογική του παραλόγου λοιπόν.

Τώρα πριν λίγο γύρισα από μια δουλειά, 11-12 έμεινε έξω. Με πιάνει ένα βλάκας βρωμιάρης (κυριολεκτικά) που ευθύνεται κυρίως για την κατάσταση των αδέσποτων. Ακολουθεί ο διάλογος:

Βλάκας Βρωμιάρης: Το σκυλί σου υποφέρει.
Εγώ: Συγνώμη, αλλά όταν φεύγω μου καταστρέφει την πόρτα.
Β.Β: Βρες άλλη λύση.
Ε: Θα της πάρω κλουβί. (Τι το θέλα; )
Β.Β: Και είναι καλύτερο αυτό;
Ε: Σας παρακαλώ, (εμφανώς φορτισμένη) επειδή έχω διαβάσει και 5 πράγματα παραπάνω από σας αφήστε με να κρίνω εγώ το καλό του σκύλου μου.
Β.Β: Μη νευριάζετε, εγώ θέλω να σας πω μπλαμπλαμπλα...
Ε: Λοιπόν, υποδείξεις από εσάς δε δέχομαι. Μαζέψτε πρώτα το χάλι των αδέσποτων που έχετε δημιουργήσει και μετά τα λέμε.
[Σημείωση: Έχει δύο σκυλιά τα οποία μπαινοβγαίνουν μπαλκόνι ημιωρόφου-δρόμο και όπως έχω ξαναπεί ορμάνε μέχρι και σε μηχανάκια. Ενώ η δικιά μου η κυρία πάντα με το λουρί της]
Β.Β: Α Έτσι; Τότε θα επικαλεστώ τους νόμους..
Ε: Επικαλέσου και τον Αη-Βασίλη.
και μπαίνω σπίτι.

Α στο καλό πρωινιάτικα δηλαδή!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Όπως είπες το κλουβί τι το θέλες;
Πάρτο άμεσα βρε Μαντώ και κόψε την βεράντα.
Επιπλέον, μην ρίχνεις ευθύνη στα αδέσποτα, μην λες δηλαδή γιατί τα αδέσποτα δεν σας ενοχλούν; Βρε Μαντώ τα αδέσποτα δεν έχουν προστασία από κανέναν ας μην τα χρησιμοποιούμε και σαν αποδιοπομπαίους τράγους από πάνω..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όχι, δεν τα χρησιμοποιώ σαν τράγους. Ίσα ίσα, έχω καταφέρει να έχω μια καλή σχέση μαζί τους, να τα χαϊδεύω, να τα ταΐζω, να κάνει το ίδιο κι ο Αλέξης παρ' ότι τον είχαν δαγκώσει με τη μηχανή και να πείσω και φίλους μου να μη φορτώνουν ευθύνες πάνω τους. Είχαν φτάσει σε σημείο να σκέφτονται τρόπους εξολόθρευσης και κάναμε άπειρες συζητήσεις για να το αποτρέψω. Δε ρίχνω ευθύνες στα ζώα, έχω συνείδηση του τι συμβαίνει.

Όταν όμως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος γι' αυτά προσπαθεί να με πείσει για το καλό του δικού μου σκύλου, ενώ τα δικά του κινδυνεύουν και το ίδιο του το σπίτι δεν πληροί καν τις βασικές συνθήκες υγιεινής, με πιάνουν τα διαόλια μου.
Μου λέει το βράδυ να μην την βάζω στο λουρί για να τρέχει ελεύθερη στη βόλτα. Από τέτοια μυαλά τι περιμένεις;

Το κλουβί θα το πάρω μόλις μαζέψω το ποσό και μακάρι να το είχα πάρει πριν έρθει σπίτι η Σακίρα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοιο θέμα. Πιστεύω μέχρι το τέλος της βδομάδας να λυθεί το θέμα..
Κακώς ασχολούμαι με άτομα που δεν πρέπει, αλλά μου έκοψε το δρόμο για να μου πει τι να κάνω. Μόνο μέσα στο σπίτι δε μπήκε. Άλλο να σας τα λέω κι άλλο να τα ζείτε.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ασχετο...καθε απογευμα μαζευομαστε στο παρκο διπλα απο τις στρατιωτικες κατοικιες (κατα τις 7:30 με 8 8), για να παιζουν και να κοινωνικοποιουντε τα δικα μας. Ειμαστε στο γκαζον διπλα απο την καφετερια που εχει εκει. Οποτε θελετε ελατε κι εσεις!!!
Το μεγαλυτερο (σε ηλικια) ειναι 13-15 μηνων και το μικροτερο 3.5 μηνων, οποτε λογω κουταβισιας συμπεριφορας, θα την ζαλισουν λιγο την δικια σου στο παιχνιδι. :D

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Στο Terra Verde λες ε; Θα έρθουμε :)

Δε μας πειράζει η ηλικία. Μέγεθος θέλω! Άσε που το τελευταίο κουτάβι που έπεσε στην υπόληψή της μαρτύρησε. Πολύ γλύψιμο και παιχνίδι ρε παίδι μου..

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ναι εκει :)
Οσο για τα μεγεθη.... εχουμε απο γ.π., husky, doperman, ελληνικο ποιμενικο και μονο ενα ειναι μικρο αλλα δεν θυμαμαι ρατσα :/

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα σας έρθω, μπορεί και σήμερα :D Έχω μέρες να τη βγάλω μεγάλη βόλτα.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πραγματικά θα την έφερνα χθες. Γυρνάω από το ιδιαίτερο και λέω άντε να πάρω το κορίτσι μου να ξεσκάσουμε.
Την είχα αφήσει σε ένα χώρο του σπιτιού με δροσιά, μεταξύ μπάνιου και διαδρόμου. Έφυγα μεσημέρι και λέω ας μην την αφήσω έξω και σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι. Για δοκιμή δύο ώρες πριν φύγω την έπαιζα μέσα έξω σ' αυτό το χώρο αυξάνοντας κάθε φορά τη διάρκεια. Αρνάκι. Πήγε να γρατζουνίσει 1-2 φορές την πόρτα, της είπα ΜΗ και τέλος.
Επί του θέματος όταν γύρισα μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω την γωνία του τοίχου γρατζουνισμένη και να έχει ξεφλουδίσει τη μπογιά σε ένα σημείο. Φρίκη. Συν άπειρους λεκέδες από τα πόδια της στην πόρτα και εύχομαι να βγαίνουν με σφουγγάρι και να μην είναι γρατζουνιές. Τελικός απολογισμός: ο τοίχος θέλει σοβάτισμα και βάψιμο. Οι πόρτες σώθηκαν. Btw, τρομερό υλικό, ούτε αυλάκια έκαναν.
Οπότε, όπως καταλαβαίνεις δεν ήμουν σε θέση να της κάνω τη χάρη.

Παρήγγειλα επιτόπου το crate και το περιμένω σήμερα. Κι αν έρθει στην ώρα του, θα σας έρθουμε μια βόλτα. Από περιέργεια τα αφήνετε ελεύθερα τα δικά σας;

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
1. Καλό θα ήταν η σκυλίτσα να εκτονώνεται αρκετά καθημερινα.
2. Μην σταματάς ξαφνικά να παίζεις μαζί της και μετά να φεύγεις. Καλό θα ήταν να μην της δίνεις καθόλου σημασία και 1 ώρα πριν φύγεις.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η σκύλα στη μισή ώρα περπάτημα πετάει γλώσσα έξω και πέφτει ξερή για ύπνο. Οι τρεις καθημερινές βόλτες της διαρκούν 20 λεπτά η μία. Τα βράδια ανεβαίνουμε ταράτσα και κυνηγιέται με το κουτάβι των δίπλα. Στα 10' βγαίνει off. Βόλτες μεγάλες χιλιομέτρων την πάω 2 φορές τη βδομάδα.
Ε δεν έχω και κανένα jack russel. Τα rottweiler δε φημίζονται για την αντοχή τους.

Το δεύτερο το είχα κάνει ήδη, αλλά μάλλον αισθάνθηκε την απουσία μου.