Shakira black edition

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το δρόμο της θα τον βρει, το σπίτι μη μου γκρεμίσει μέχρι τότε χαχα!
Αλλά ευελπιστώ να έχω το crate σήμερα και να ηρεμήσουμε λίγο..

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Χαχαχαχαχα...εμενα ο δικος μου χτες, ειχε φαει το ενα ποδι απο το τραπεζακι του σαλονιου :(
Καθε φορα βρισκει και κατι διαφορετικο πραγμα να χαλασει ο ατιμος!!! :D
Δεν εχει να κανει με το αν του/της κανεις χαρες η οχι. Ισα ισα, που μετα την βολτα πεφτουν για υπνο και ειναι αγγελουδια :D Ασε που μπορεις να τα βουρτσισεις χωρις να σου βγαλουν το λαδι γιατι δεν εχουν κουραγιο να κουνηθουν απο το πολυ παιχνιδι :D
Εμεις τα αφηνουμε ελευθερα να τρεξουν , να παιξουν και να ξεσκασουν + εκπαιδευση. Το καλο ειναι οτι παιζουν ολα μαζι και δεν απομακρυνονται απο εμας.
Απλα εχουμε το νου μας γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει.
Σημερα εγω θα παω μετα τις 8:30 (λογω εκπαιδευσης), αλλα οι υπολοιποι/ες θα αρχισουν να μαζευονται απο τις 7:30 με 8 παρα...
Καλο θα ηταν να μην την αφησεις αμεσως ελευθερη μεχρι να μυριστουν και να αποκτησουν μια "καποια" οικειοτητα μεταξυ τους :D

Υ.Γ. Σημερα δεν θα τον αφησω ελευθερο, γιατι χτες εκει που ετρεχε με αλλα 3 γ.π, δεν τον πηρε η στροφη (μπηκε με τις παντες :D )κι επεσε μεσα σε κατι θαμνους και γρατζουνισε λιγο το ματι του (ευτυχως 2-3 χιλιοστα κατω απο το ματι). Οποτε λεω να το αφησω να επουλωθει πληρως (εχουμε και την εκθεση το Σαββατο , πρεπει να ειμαστε κουκλοι :p ), αλλα θα παιξει κρατωντας τον με το λουρι.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ετοιμαστείτε να γελάσουμε τότε. Όχι, δε θα την άφηνα ελεύθερη με τη μία, αλλά πιστεύω ότι θα με σύρει άπειρα στην προσπάθειά της να φτάσει τα σκυλιά που τρέχουν γύρω της. Προχθές παραλίγο να πάθω εξάρθρωση ώμου όταν διέφυγε της υπόληψής μου μια γάτα. Ουφ..σκυλομπελάδες.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ωραια...θα φερω και καμερα να ανεβασουμε το videaki στο youtube. Funniest mad00lini moments θα ειναι ο τιτλος :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Φίλε...πάλι καλά που δεν έφερες κάμερα. Κακώς δεν ήρθες βέβαια.

Πήγαμε χθες. Είμαι υπερχαρούμενη από την εμπειρία. Ήταν εκεί ο Δίας και η Μάιρα. Η Shakira παραλίγο να ρίξει 5 άτομα κάτω, όταν τύλιξε το λουρί της γύρω τους, στην προσπάθειά της να κυνηγήσει τη Μάιρα. Πήρα βαθιά ανάσα και έκανα το μεγάλο βήμα. Την άφησα ελεύθερη κι έκανα το σταυρό μου (που λέει ο λόγος).
Το παιχνίδι που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους μετά από ένα μήνα την είδα να παίζει με άλλα σκυλιά και να βγαίνει off από την κούραση. Και σήμερα εκείιιιι!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Φίλε...πάλι καλά που δεν έφερες κάμερα. Κακώς δεν ήρθες βέβαια.

Πήγαμε χθες. Είμαι υπερχαρούμενη από την εμπειρία. Ήταν εκεί ο Δίας και η Μάιρα. Η Shakira παραλίγο να ρίξει 5 άτομα κάτω, όταν τύλιξε το λουρί της γύρω τους, στην προσπάθειά της να κυνηγήσει τη Μάιρα. Πήρα βαθιά ανάσα και έκανα το μεγάλο βήμα. Την άφησα ελεύθερη κι έκανα το σταυρό μου (που λέει ο λόγος).
Το παιχνίδι που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους μετά από ένα μήνα την είδα να παίζει με άλλα σκυλιά και να βγαίνει off από την κούραση. Και σήμερα εκείιιιι!!
χαχαχαχαχαχαχα
Τα εμαθα!!! Νομιζες οτι δεν θα τα μαθαινα???? :p
Αυτη η Μαιρα.... duracell βρε παιδι μου..... μας εχει βγαλει ολα τα σκυλια off απο το τρεξιμο και το παιχνιδι και ακομα συνεχιζει οταν ολα γυρω της ειναι "ταβλα" χαχαχαχαχα (φαντασου σκηνικο...3 γ.π και ο δικος μου να την κυνηγανε, στο τελος να πεφτουν ξερα απο την κουραση και η Μάιρα να πηγαινει να τα "τσιγκλαει" να συνεχισουν :D )
Εμαθα και για τα "παιχνιδια" της με τον Δια :D :D
Δυστηχως δεν προλαβα να ερθω στην ωρα μου, γιατι ο εκπαιδευτης μας κρατησε 2 ωρες για να κανουμε και να εμπεδωσουμε ολο το σεναριο που θα παρουσιασουμε το Σαββατο....
Πηγα κατα τις 9¨15 αλλα δεν ηταν κανενας εκει. Να προσεχεις τα αδεσποτα των ΡΟΜΑ εκει, γιατι χτες ηταν ενα ζευγαρι με ενα σκυλο σαν του ICE, και οι ιδιοκτητες εκαναν το λαθος να το αφησουν να μυριστει με αυτα. Αποτελεσμα ηταν να αρχισει ενας αγριος σκυλοκαυγας με αιματα απο το σκυλακι του ζευγαριου. Ευτυχως ημασταν κοντα εγω κι αλλο ενα παιδι με τα δικα μας και τρεξαμε (καναμε ντου) στα αδεσποτα και αποφυγαμε τα χειροτερα (ηταν 3 αδεσποτα vs το σκυλακι του ζευγαριου).....
Σημερα θα ερθω 100% . Μου ειπε η Σοφια οτι εχετε δωσει και ραντεβου κιολλας :p

Υ.Γ. Χτες ηταν "ευκολα" τα πραγματα. 2 θηλυκα και ενα αρσενικο. Σημερα μαλλον θα ειναι περισσοτερα οποτε παρε μαζι σου και δυναμωτικα χαπακια να της δωσεις για να μην τα παιξει απο το πρωτο 10λεπτο:p

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
χαχαχα Τι ταχύτητα μετάδοσης νέων είναι αυτή!
Κοιμήθηκε σαν πουλάκι πάντως χθες. God bless Maira. Νά'ναι καλά η σκατούλα που τους δίνει αφορμή να τρέξουν.

Σήμερα θα έρθουμε οικογενειακώς κι ευελπιστώ να έρθουν οι φίλοι μας με το μπιγκλοκουτάβι τους. Άλλο duracell αυτό..
Με τα συγκεκριμένα αδέσποτα έχει ξαναμυριστεί. Δε φαίνεται να της κάνουν κάτι, πέρα από το να προστατεύουν το χώρο τους. Σ' εκείνο το σημείο άλλωστε την έχω πάντα στο λουρί, όσο κι αν τραβάει αυτή για να παίξει μαζί τους.

Το crate άλλη ιστορία. Μας ήρθε μεν χθες, αλλά σαν να παραγγείλαμε πολύ μεγάλο (XL). Χωρούσαμε μέσα δύο άτομα + ο σκύλος, αφού μου είπε ο Άλεξ να ξενοικιάσουμε και να μένουμε εκεί μέσα. ΧΑΧΑΧΑ. Σήμερα μάλλον θα έρθει το σωστό μέγεθος (M-L).

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Kαλη ιδεα!!!! Ετσι θα αναπτυξετε πιο ιδιαιτερες σχεσεις με την Sakira!!! χαχαχαχαχαχα
Καταλαβα.... αν ερθει και το Μπιγκλ.... δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους για κανα δυο μερες.... :p
Εκτος κι αν...η Μάιρα ασχοληθει με το κουταβι και αφησει τα δικα μας στην ησυχία τους!!!!! χαχαχαχαχαχα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μερικές φωτό από τη χθεσινή σκυλοβόλτα:

Λευκή-τσοπάνα, Shakira, Δίας-husky, Κίρκη-ΓΠ, Ben (ο γνωστός) και το χεσμένο κουτάβι είναι η Vodka που μάλλον έχει θέμα κοινωνικοποίησης με μεγαλύτερα/μεγαλόσωμα σκυλιά. Θα τη φτιάξουμε κι αυτήν όμως.

DSCN3884.jpgDSCN3881.jpgDSCN3882.jpgDSCN3880.jpg

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Παλι καλα που εβαλες τις φωτο που ειναι κυριος ο Ben :)
Οσο για τα υπολοιπα....ενα θα πω.... Γυναικες...πφφφφ αχαριστες και κομπλεξικες!!!! :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πρέπει να κανονίσουμε για πρωινά πάντως. Να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής. Να βρίσκω και που αφήνει τούρτες η δικιά μου..

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Πρέπει να κανονίσουμε για πρωινά πάντως. Να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής. Να βρίσκω και που αφήνει τούρτες η δικιά μου..
χαχαχαχαχαχα ναι οντως!!!!!! Δεν γινεται 3 ατομα να ψαχνουν τις τουρτες της Shakira χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
H Shakira μετά τη χθεσινή βόλτα. Μέγιστος αριθμός σκύλων ταυτόχρονα: 8 (μαζί μ' αυτήν), γνωριμία με άλλους σκύλους (10+κάτι αδέσποτα της περιοχής). Κοινωνικοποίηση στο φουλ και τα μυαλά στα κάγκελα. Υπάκουη στα πάντα, proud of her.

Κι εδώ παλεύει να μοιάσει με ντόπερμαν νομίζω. Τα πίσω πόδια ανεβασμένα στον καναπέ τα λένε όλα..

Attachments

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εγώ τη διεύθυνση στη δίνω. Μετά όμως θα με τρέχουν στα δικαστήρια για διαμελισμένη διαρρήκτρια :(
Δε με λυπάσαι τόσο δα;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Γαμώτο :(
Καλά :(
Έστω να την παίρνω μάτι να τρέχει; κάτι βρε παιδί μου;!

Φτου φτου μη σ'τη ματιάσω!
Πανέμορφη είναι!
στην τέταρτη φωτογραφία στην παρουσίαση που έκανες, έχει ένα αθώωωωωωο βλέμμααααα!!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πανέμορφη η σακίρα και τα σκυλούνια της παρέας,να τα χαίρεσται.:D

ghelly
αυτός πρέπει να μένει κοντά στο σπίτι μου με τον σκύλο(μετά απο λίγο καιρό που το είχες βάλει απάντησα)!

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά :)

Pintsie για χάρη σου θα σου βάλω και βίντεο να τη βλέπεις να τρέχει. Αφού τη μαγνητοσκοπήσω πρώτα.