Sly, το αλεπουδάκι

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
Μένουμε μαζί οποτε λιγο δύσκολο να παει στραβά κατι. Επίσης σε περίπτωση που δεν είμαστε μαζι δεμ θα αρνηθεί να τον κρατήσει. Θελει πολυ ενα σκυλάκι κ αυτός

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Μένουμε μαζί οποτε λιγο δύσκολο να παει στραβά κατι. Επίσης σε περίπτωση που δεν είμαστε μαζι δεμ θα αρνηθεί να τον κρατήσει. Θελει πολυ ενα σκυλάκι κ αυτός
Αχχχ αυτοι οι ρομαντισμόι της ηλικίας....

Last edited:

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Λέω, να κανεις υπομονή μέχρι να γυρίσεις μόνιμα, πίσω στη Θεσσαλονίκη που έχει σίγουρα πιο πολλά φιλοζωικά σωματεία και σίγουρα θα βρεις αυτο που πραγματικά θέλεις. Μέχρι τότε, ενημερώσου όσο μπορείς και σκέψου όλες τις παραμέτρους.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μακάρι να μη μεγαλώσει πάνω από έξι κιλά γιατί αλλιώς θα το γυρίσεις πίσω.
Μακάρι να μη σου φάει τα καλώδια γιατί αλλιώς δεν θα έχεις ούτε κουτάβι ούτε χόουμ σινεμα.
Μακάρι η σχέση σου με το αγόρι σου να μη χαλάσει ποτέ γιατί αλλιώς θα ανακαλύψεις ότι μια σχέση διαλύεται ακόμα κι όταν υπάρχουν μεγαλύτερες δεσμεύσεις, όπως γάμοι, παιδιά.
Μακάρι να βγει στα κιλά του πομ γιατί αλλιώς θα ανακαλύψεις ότι αφού δεν μοιάζει με πομ στη όψη, μπορεί να μην μοιάζει ούτε στα κιλά.
Μακάρι να τα πάει καλά με τη γάτα, αλλιώς θα ανακαλύψεις τη δυσκολια δυσκολία του να ζεις σε σπίτι με μόνιμα κλειστές πόρτες.

Ρε συ, σαν πολλά μακάρι δεν μαζεύονται. Βρε Αγάπη, αφού χασκυ γιοκ, γπ, επίσης, η σχολή κοντεύει να τελειώσει, δεν αφήνεις το τρολινγκ να ασχοληθείς με το αγόρι; Για όσο είστε μαζί;

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
Μακάρι να μη μεγαλώσει πάνω από έξι κιλά γιατί αλλιώς θα το γυρίσεις πίσω.
Μακάρι να μη σου φάει τα καλώδια γιατί αλλιώς δεν θα έχεις ούτε κουτάβι ούτε χόουμ σινεμα.
Μακάρι η σχέση σου με το αγόρι σου να μη χαλάσει ποτέ γιατί αλλιώς θα ανακαλύψεις ότι μια σχέση διαλύεται ακόμα κι όταν υπάρχουν μεγαλύτερες δεσμεύσεις, όπως γάμοι, παιδιά.
Μακάρι να βγει στα κιλά του πομ γιατί αλλιώς θα ανακαλύψεις ότι αφού δεν μοιάζει με πομ στη όψη, μπορεί να μην μοιάζει ούτε στα κιλά.
Μακάρι να τα πάει καλά με τη γάτα, αλλιώς θα ανακαλύψεις τη δυσκολια δυσκολία του να ζεις σε σπίτι με μόνιμα κλειστές πόρτες.

Ρε συ, σαν πολλά μακάρι δεν μαζεύονται. Βρε Αγάπη, αφού χασκυ γιοκ, γπ, επίσης, η σχολή κοντεύει να τελειώσει, δεν αφήνεις το τρολινγκ να ασχοληθείς με το αγόρι; Για όσο είστε μαζί;
το θεωρείς δλδ τρολαρισμα το γεγονός οτι εκανα το όνειρο μου να παρω σκύλο πραγματικότητα; το θεωρείς τρολινκ το γεγονός οτι εκτός απο σκυλια λατρεύω και τις γατες; Το θεωρείς τρολινγκ το γεγονός οτι εχω μια σοβαρή σχεση για την οποία δεν ξέρετε καν τι παίζει; το θεωρείς τρολινγκ το οτι χομ σινεμα; Εμενα δενε ενδιαφέρει αν,ειναι ράτσα η δεν ειναι και αν δεν ειχα το θεμα μεταφοράς και 50 κιλα σκύλος να ήτανε σκασίλα μου. Τι να πω δεν μπορω ακομα να καταλαβα την νοοτροπια σας. Τεσπα συγγνώμη που αναστάτωσα το φορουμ σας και τις αψογες σχέσεις με τα σκυλιά σας. Θα παω σε αλλο φορουμ να μοιραστώ την χαρα μου και τους φόβους μου. Θα φυγει το τρολ της τέλειας παρέας σας!

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Το πολυ πολυ εσν μεγαλώσει τον αφήνω για καποιο καιρο στο αγόρι μου Θεσσαλονίκη που και θελει και αυτός σκυλο και οταν γυρίσω τον έχουμε μαζι
Βρε κοπελιά, για ζωντανό μιλάμε, όχι για βιβλίο. Τι είναι το σκυλί να το δανείζουμε, επιστρέφουμε, να το ξεφορτωνόμαστε όταν βαρύνει; Αν έχεις αυστηρές προδιαγραφές βάρους, πάρε ένα ενήλικο, τόσα υπάρχουν. Αν θες σώνει και καλά κουτάβι ράτσας, μάζεψε χρήματα και βρες ένα κουτάβι που έχει όντως "εγγύηση" από το εκτροφείο ότι είναι αυτό που ψάχνεις. Αλλά μην μαζεύεις ημίαιμα έχοντας στο μυαλό σου να τα ξεφορτωθείς άμα δεν κάτσουν τα κιλά! Αν είναι δυνατόν ποτέ!
Και να δεν καταλαβαίνεις γιατί η ζωή του κουταβιού είναι πιο σημαντική από το home cinema, πάρε χαμστερ, που το περιορίζεις πιο εύκολα, καναρίνι, άλλο ένα γατί ή τελος πάντων, ένα λούτρινο που είναι και εγγυημένο!

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
το θεωρείς δλδ τρολαρισμα το γεγονός οτι εκανα το όνειρο μου να παρω σκύλο πραγματικότητα; το θεωρείς τρολινκ το γεγονός οτι εκτός απο σκυλια λατρεύω και τις γατες; Το θεωρείς τρολινγκ το γεγονός οτι εχω μια σοβαρή σχεση για την οποία δεν ξέρετε καν τι παίζει; το θεωρείς τρολινγκ το οτι χομ σινεμα; Εμενα δενε ενδιαφέρει αν,ειναι ράτσα η δεν ειναι και αν δεν ειχα το θεμα μεταφοράς και 50 κιλα σκύλος να ήτανε σκασίλα μου. Τι να πω δεν μπορω ακομα να καταλαβα την νοοτροπια σας. Τεσπα συγγνώμη που αναστάτωσα το φορουμ σας και τις αψογες σχέσεις με τα σκυλιά σας. Θα παω σε αλλο φορουμ να μοιραστώ την χαρα μου και τους φόβους μου. Θα φυγει το τρολ της τέλειας παρέας σας!
Η χαρά που θα μοιραστείς και το ονειρό σου είναι να έχεις ένα σκύλο που ή θα πάει από καλώδιο, ή θα ψάχνει άλλο σπίτι άμα παχύνει;;;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Οχι φιλε δεν τον αγόρασα μπορεις να δεις και την αγγελία της Φιλοζωικής. Αν θες στην στέλνω σε πμ. Ποτε δεν θα αγοραζα απο ιδιώτη. Χίλιες φορες να υιοθετήσω τα καθαρόαιμα αδέσποτα που υπάρχουν. Και ειδικα πομερανιαν. Ηταν μια φυλή που δεν με ενδιέφερε πολυ. Ομως ο μικρός μ αρεσε πολυ γτ δεν έμοιαζε με το κλασσικο πομ γι αυτο και ενδιαφέρθηκα
Όταν κατι δε μοιάζει καθαρόαιμο, δεν πωλείται από εκτροφέα, να σκεφτούμε, να σκεφτούμε... Α ναι, δεν είναι καθαρόαιμο :)

• Like
Reactions: mareco

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Ειναι σαν να μου λετε οτι δεν εχω αλλη Επιλογή απο το να δωσω ςνα σκυλί που μαλλον να βγει μικρόσωμο για να παρω ενα αλλο μεγαλύτερου μεγέθους (γιατι δεν υπάρχουν πουθενά μικρόσωμα) απλα για να ειμαι σίγουρη οτι δεν θα μεγαλώσει αλλο
Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλά μικρόσωμα σκυλιά που ψάχνουν σπίτι, στο φμπ υπάρχουν και ειδικά γκρουπ για όσους ψάχνουν σκυλιά ειδικών προδιαγραφών. Μην κρατάς το σκύλο παραπάνω αν σκοπεύεις στο βάθος του μυαλού σου να τον δώσεις μετά από λίγους μήνες, είναι κρίμα για το ζώο που θα δεθεί μαζί σου (και για την επόμενη οικογένειά του, που θα χάσει ότι απομένει από την κουταβοπερίοδο).

• Like
Reactions: archodea and genie

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
Κατ αρχας ποιος σας ειπα οτι τον εχω στο σπίτι μέσα αμολημένο για να πάει απο καλώδιο. Δευτερον ποιος σας είπε οτι δεν τον ταιζω και θα ψάχνει σπίτι να παχύνει; Τριτον έτσι κι αλλιως θέλαμε ΜΑΖΙ να υιοθετήσουμε ενα σκυλάκι με το αγόρι μου και σε περίπτωση χωρισμού ένας απο τους δυο τον παίρνει, αυτός που θα έχει τις προδιαγραφές για να προσφέρει καλύτερη ζωή στο σκυλί. Παντως στον δρόμο δεν θα μέινει. Επίσης ξαναλεω οτι στην αγγελία έγραφε 6 μηνων και όταν ρώτησα μου είπαν οχι οσο μεγάλωσε μεγάλωσε δεν θα μεγαλώσει άλλο. Μετα το σκύλι ξαναφνικά ξανάνιωσε και μας βγήκε 4 μηνών (ουτε και οι ιδιοι οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν πόσο είναι ο σκύλος τους, ακουσα απο 2 μεχρι 5). Εγω πριν πάρω τον σκύλο και το ψάξω δεν ήξερα οτι μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο!

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
Όταν κατι δε μοιάζει καθαρόαιμο, δεν πωλείται από εκτροφέα, να σκεφτούμε, να σκεφτούμε... Α ναι, δεν είναι καθαρόαιμο :)
Λες αν εβλεπα το σκυλί απο κοντά να μην καταλάβαινα οτι είναι πομεράνιαν και να τον έπερνα. Προφανώς εκείνοι ήταν ασχετι δεν ξέραν πως μοιάζουν τα πομ και τον πήραν. Και μου ειπαν κι ολας καθαρόαιμος είναι απο Αλεξανδρούπολη 350 ευρω τον πήραμε

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Λες αν εβλεπα το σκυλί απο κοντά να μην καταλάβαινα οτι είναι πομεράνιαν και να τον έπερνα. Προφανώς εκείνοι ήταν ασχετι δεν ξέραν πως μοιάζουν τα πομ και τον πήραν. Και μου ειπαν κι ολας καθαρόαιμος είναι απο Αλεξανδρούπολη 350 ευρω τον πήραμε
Απο φιλοζωική δεν το είχες πάρει το σκυλί;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
οταν είναι μέσα τον έχω δεμένο μέχρι να μάθει να μην κατουροχέζει παντού και το βράδυ κοιμάται στο μπαλκόνι και τα κάνει εκεί στην πάνα του.
Δεν είσαι έτοιμη για σκύλο, σίγουρα όχι για κουτάβι.
Τόσο απλά.
Δώσε στο καημένο το ζωντανό την ευκαιρια να βρει ένα σπίτι που μπορεί να το φροντίσει.

• Like
Reactions: dnassib and mareco

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Η φιλοζωική ξαναλέω τον προωθούσε. Με παρέπεμψαν στους ιδιοκτήτες του οι οποίοι λενε οτι είναι καθαρόαμο πομ
Η φιλοζωική προωθούσε σκυλί από BYB; Και ο ιδιοκτήτης που αγόρασε το κουτάβι, σε λίγες μόνο βδομάδες το χάρισε;

• Like
Reactions: mareco

ShinigamiEye

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2012
137
55
Θεσσαλονικη
Η φιλοζωική προωθούσε σκυλί από BYB; Και ο ιδιοκτήτης που αγόρασε το κουτάβι, σε λίγες μόνο βδομάδες το χάρισε;
Ναι γιατί το κουτάβι δάγκωνε το παιδί τους. Δεν είμαι έτοιμη για σκύλο γιατί δεν θέλω να μου καταστρέψει ένα σπίτι που δεν είναι δικο μου; Ωραια καλά δεν ασχολούμε άλλο πραγματικά.... Τόσοι ηλίθιοι υπαρχουν που μπορούν και έχουν σκυλιά και σας πείραξα εγώ που κοιμάται στο μπαλκόνι