SOS! Έφαγε τσουρέκι με σοκολάτα!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αααα, επίσης και τα δυο τα βλαστάρια μου, ανάλογα με την εποχή τρώνε ό,τι φρούτα πέφτουν από τα δέντρα της αυλής. Δηλ. την άνοιξη τρώνε ολημερις κι ολονυχτις μούσμουλα, ολοκληρα με τα κουκουτσια, νωρις το φθινοπωρο μηλα (επίσης ολόκληρα) και λίγο πιο μετά ρόδια (αυτά ευτυχώς τρώνε μόνο τα σπόρια, αφήνουν τη φλούδα). Από αυτά μόνο τα μούσμουλα τα επηρρεάζουν, από τρεις βόλτες την ημέρα πρέπει να τα πηγαίνουμε τέσσερις - πέντε για να τα προλαβαίνουμε! :D

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Θυμαμαι ενα περιστατικο στον κτηνιατρο.
Ηρθε μια κοπελα μεσα στο πανικο το αστερι της εφαγε μιση πιατελα μελομακαρονα.
Εχω δει σκυλι να καταπινει ολοκληρο πουλι αμασητο.:confused:ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ονοματα δεν λεμε.....[-X

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Θυμαμαι ενα περιστατικο στον κτηνιατρο.
Ηρθε μια κοπελα μεσα στο πανικο το αστερι της εφαγε μιση πιατελα μελομακαρονα.
Εχω δει σκυλι να καταπινει ολοκληρο πουλι αμασητο.:confused:ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ονοματα δεν λεμε.....[-X
:-k:-k:-k

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
μμμμ...
Το πιο πιθανό.....
μμμμ....
Το πουλόσκυλο της αλληνής?(sic)....το....γου-Ρουνι που τα τρώει όλα?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εεεε δεν υποτίθεται ότι δεν κάνει να τρώνε σοκολάτα? Είχα διαβάσει και εδώ μέσα ένα θέμα που ο σκύλος μιας κοπέλας έφαγε σοκολάτα και τον έτρεχε μετά...
Ο σκύλος της κοπέλας έφαγε 300 γραμμάρια σοκολάτα με περιεκτικότητα σε κακάο κατά 70% αν θυμάμαι καλά. :) Επίσης εξαρτάται και από το βάρος του σκύλου. Τα 300 γραμμάρια σοκολάτας θα αρρώσταιναν το Μουφ αλλά δε θα το σκότωναν. Πάντως για καλό και για κακό τον πήγα στην κτηνίατρό του να του δώσει οξυζενέ για να τα ξεράσει.

Μια μπουκιά κέηκ δεν κάνει κακό. Απλώς μη γίνει συνήθεια διότι η σοκολάτα είναι τοξική στους σκύλους.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
οντως εχει να κανει με το βαρος.μισο κιλο σοκολατα,ενα σκυλι των 10 κιλων μπορει να το δηλητηριασει,μεχρι κ να το σκοτωσει.ο καπονε πριν κανα 2 χρονια,εφαγε 5 σοκολατες μιλκα με διαφορες γευσεις,αλλα λογω βαρους,μονο η απολαυση του εμεινε....το κακο ηταν οτι το εκανε μεσα στο αυτοκινητο....

α ,και κατι νουγκαδες μου τσαλακωσε,μαζι με το περιτυλιγμα....τα τσουρεκια απο τον τερκενλη δεν τα προλαβαινει!τα σκοτωνω εγω πρωτος!!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
οντως εχει να κανει με το βαρος.μισο κιλο σοκολατα,ενα σκυλι των 10 κιλων μπορει να το δηλητηριασει,μεχρι κ να το σκοτωσει.ο καπονε πριν κανα 2 χρονια,εφαγε 5 σοκολατες μιλκα με διαφορες γευσεις,αλλα λογω βαρους,μονο η απολαυση του εμεινε....το κακο ηταν οτι το εκανε μεσα στο αυτοκινητο....

α ,και κατι νουγκαδες μου τσαλακωσε,μαζι με το περιτυλιγμα....τα τσουρεκια απο τον τερκενλη δεν τα προλαβαινει!τα σκοτωνω εγω πρωτος!!!!
Εμένα πέρσυ τα Χριστούγεννα ένα βράδυ που κοιμόμασταν,έριξε μια φοντανιέρα με σοκολατάκια στο πάτωμα και τα έφαγε όοοοολα!
Ξεχάστηκα και δεν τα πήρα από το τραπεζάκι του σαλονιού,και τα....κανόνισε ο "κύριος". Φυσικά με το περιτύλιγμα!
Την άλλη μέρα που το ανακάλυψα τρελλάθηκα και πήρα τη κτηνίατρο αμέσως.Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα γιατί σε διαφορετική περίπτωση
θα μπορούσε να τον πιάσουν σπασμοί απότι μου είπε!!!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μάλλον το είχα παρεξηγήσει το θέμα με τη σοκολάτα! :p
Θηρία πάντως τα δικά σας :D :D :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
"Ξεθαβω" το θεμα για να σας πω τη νεα λιχουδια που ανακαλυψε ο Ντιεγκο:cool:
Τις ταμπλετες σπιρουλινας που τρωνε τα ψαρια :eye: χτες εφαγε 2 κουτακια :rolleyes: λετε να βγαλει λεπια ?:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
"Ξεθαβω" το θεμα για να σας πω τη νεα λιχουδια που ανακαλυψε ο Ντιεγκο:cool:
Τις ταμπλετες σπιρουλινας που τρωνε τα ψαρια :eye: χτες εφαγε 2 κουτακια :rolleyes: λετε να βγαλει λεπια ?:D
Να δω τον Ντιέγκο γοργόνα και θα τα έχω δει όλα πλέον:p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καλά...ότι να'ναι...τάισέ το ρε το σκυλί.........:D
Καλα κοροιδευε εσυ... Πραγματικα αναρωτιεμαι μερικες φορες μηπως δεν τον ταιζω οσο θα πρεπε... μετα απο 1 λεπτο βεβαια το μετανιωνω γιατι και ενα κιλο τη μερα να τρωει παλι θα πειναει αυτος :cool:

Να δω τον Ντιέγκο γοργόνα και θα τα έχω δει όλα πλέον:p
:p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ο δικός μου Diego και τι δεν εχει φαει!!! προχθες έφαγε 2 κουραμπιέδες που είχα αφήσει πάνω στο γραφείο μου. Γύρισα και τον βρήκα να κάνει οτι δεν ξέρει τπτ και τη μουσούδα μέσα στην ζάχαρη αχνη.:D Δεν έπαθε τπτ ευτυχως