:-k:-k:-kΘυμαμαι ενα περιστατικο στον κτηνιατρο.
Ηρθε μια κοπελα μεσα στο πανικο το αστερι της εφαγε μιση πιατελα μελομακαρονα.
Εχω δει σκυλι να καταπινει ολοκληρο πουλι αμασητο.ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ονοματα δεν λεμε.....[-X
Ο σκύλος της κοπέλας έφαγε 300 γραμμάρια σοκολάτα με περιεκτικότητα σε κακάο κατά 70% αν θυμάμαι καλά.Εεεε δεν υποτίθεται ότι δεν κάνει να τρώνε σοκολάτα? Είχα διαβάσει και εδώ μέσα ένα θέμα που ο σκύλος μιας κοπέλας έφαγε σοκολάτα και τον έτρεχε μετά...
Εμένα πέρσυ τα Χριστούγεννα ένα βράδυ που κοιμόμασταν,έριξε μια φοντανιέρα με σοκολατάκια στο πάτωμα και τα έφαγε όοοοολα!οντως εχει να κανει με το βαρος.μισο κιλο σοκολατα,ενα σκυλι των 10 κιλων μπορει να το δηλητηριασει,μεχρι κ να το σκοτωσει.ο καπονε πριν κανα 2 χρονια,εφαγε 5 σοκολατες μιλκα με διαφορες γευσεις,αλλα λογω βαρους,μονο η απολαυση του εμεινε....το κακο ηταν οτι το εκανε μεσα στο αυτοκινητο....
α ,και κατι νουγκαδες μου τσαλακωσε,μαζι με το περιτυλιγμα....τα τσουρεκια απο τον τερκενλη δεν τα προλαβαινει!τα σκοτωνω εγω πρωτος!!!!
Να δω τον Ντιέγκο γοργόνα και θα τα έχω δει όλα πλέον"Ξεθαβω" το θεμα για να σας πω τη νεα λιχουδια που ανακαλυψε ο Ντιεγκο
Τις ταμπλετες σπιρουλινας που τρωνε τα ψαρια :eye: χτες εφαγε 2 κουτακιαλετε να βγαλει λεπια ?
![]()