δεν ειναι απο πετ σοπ παιδια,μου τον εδωσε ενας κυριος που δεν μπορουσε να τον κρατησει αλλο,η δεν ηθελε η δεν ηξερε,δεν ξερω...δεν ειναι ρατσα,απλα απ οτι ειπε ο κτηνιατροσ θα γινει 3-4 κιλα.ξερω οτι τα παιρνουν τοτε αλλα τι να εκανα?ποιος ξερει που θα κατεληγαν αν δεν τα παιρναμε εμεις οσοι πηραμε.δεν εχω θερμομετρο,αλλα και να ειχα δεν ξερω πως το βαζουν,ας μου πει καποιος αν θελει.τοση ωρα δεν απαντουσα γιατι το προσεχα.τωρα φαινεται πιο φυσιολογικος.αν και οταν ξυπνησρ ξυπνησε γιατι ηθελε να κανει εμετο,τελικα δεν εκανε και ξερω οτι ειναι κακο που δεν εκανε.ο κτηνιατρος δεν το σηκωνει,τον πηρα και στο κινητο και στο σταθερο.τα αυτοκολλητα στο βιβλιαριο λενε duramune puppy DP+C. το ονομα του δεν το εχει μαθει ακομα,ουτε και που να κανει κακα (τα οποια εκανε κανονικα αν και οπου βρηκε μιας και ουτε αυτο μπορω να του το μαθω ακομα,ειναι πολυ μωρο),εφαγε λιγο και νερο ηπιε λιγο αλλα ο κτηνιατρος μου ειπε οτι θα εχει ανορεξια απο το εμβολιο και οτι αν ανεβασει πυρερο να του δωσω ντεπον συροπι με συριγκα(εχω παρει). Συγνωμη παιδια που πανικοβαλομαι αλλα ειναι ο πρωτος μου σκυλακος και το πρωτο του εμβολιο και επειδη δε μου ειπε και πολλα ο κτηνιατρος φοβαμαι.