Swiss Shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ευχαριστώ παρα πολυ! Λοιπον τον πηρα απο Ιταλία αλλα
δενθέλω να πω ονομα εκτροφείου για δικούς μου λογους πάντως δεν λεω ψέματα ειναι απο εκτροφείο έξάλλου δεν υπαρχει λογος να αρχησω παλι τις βλακιες! Ο μικρος στις 3 του μηνός κλείνει τους 3 μήνες!
http://www.xe.gr/zoa/skyloi|ad-44649072.html

Ουτε πρωταθλητες ειναι οι γονεις..

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
ειχα πει στο αλλο θεμα με τα ακιτα και τους αντιπροσωπους οτι νεφελη και ιαπωνικο ακιτα ειναι εκτρηκτικος συνδυασμος !!! Επαληθευτηκα ο ατιμος !!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Για να πουμε και την αληθεια,για το Sakura No Sono kennel που ανεφερε για τα ακιτα,οντως τον ειχε φιλο τον ανθρωπο στο fb(ηταν ο μονος κοινος μας φιλος,στο προφιλ που υπηρχε απο το λινκ που εδωσε ο Sirkos).

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Τώρα σοβαρά..Είστε σίγουροι ότι είναι το ίδιο κουτάβι;
Το λινκ που εδωσε ο Σιρκος σιγουρα,αυτο που εδωσα εγω το εβαλα μετα απο ενα συντομο search σε αγγελιες της Χ.Ε. στην περιοχη της Θεσσαλιας(γιατι στα comments ανεφερε πως το πηρε απο Λαρισα).

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Ναι γτ ειναι φβ και γενικα το να πληρώσεις 1000 και για ενα κουταβι σηωνει κραξιμο. Οπως κι να χει, απο οπου και αν ειναι το κουταβι υπαρχει. Οσοι θελετε το πιστευετε, οσοι δεν θέλετε, απο δω παν και άλλοι!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Λοιπον ειναι απο Λαρισα. Τον βρηκα στην χε δεν εχει σημασια!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Ναι γτ ειναι φβ και γενικα το να πληρώσεις 1000 και για ενα κουταβι σηωνει κραξιμο. Οπως κι να χει, απο οπου και αν ειναι το κουταβι υπαρχει. Οσοι θελετε το πιστευετε, οσοι δεν θέλετε, απο δω παν και άλλοι!
Βρε κεητ δεν πας απου εκει που λες οτι παν οι αλλοι ?? :) αντε βρε πουλακι μου βρες κανα γκομενο/γκομενα τραβα για κανα καφεδακι με φιλους Και κοψε το τρολαρισμα :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Η ερωτηση ειναι αμα ειναι το ιδιο κουταβι ή ιδια η φωτογραφια ?? :)
το ίδιο κουτάβι..αν αυτό που έχει ανεβάσει είναι το ίδιο με αυτό που ανέβασες κι εσύ..εγω δεν έχω ιδέα από ελβετικά και μου φαίνονται πανομοιότυπα τα περισσότερα ούτως ή άλλως..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
το ίδιο κουτάβι..αν αυτό που έχει ανεβάσει είναι το ίδιο με αυτό που ανέβασες κι εσύ..εγω δεν έχω ιδέα από ελβετικά και μου φαίνονται πανομοιότυπα τα περισσότερα ούτως ή άλλως..
Βρε αμα ειναι η ιδια φωτογραφια λες να ειναι αλλο κουταβι ??? χιχιχιχι :p

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Λοιπον για να τελειωνουμε το ιδιο κουταβι ειναι οκ;Ευχαριστημενοι;Τουλαχιστον πιστήκατε οτι υπαρχει η νομιζετε οτι ειναι χαμστερ μεταμφιεσμένο για αποκρίες;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το κουτάβι υπάρχει, κατά πόσο είναι δικό σου είναι ένα άλλο θέμα όμως. Αντε ρε Νεφελάκι, πότε θα σου κάνουν μόνιμο μπανάκι, μπας κι ησυχάσουμε?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Βρε το κουταβι υπαρχει αυτο ειμαστε σιγουροι , το οτι ειναι στα χερια σου ομως ειναι μιααα αααααλλη υποθεση

Status
Κλειδωμένο θέμα