Uther Real Corte De Las Arcanas

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Enstranged παρισι αθηνα ειναι 2000κμ σε ευθεια γραμμη !! Αν το πας με αμαξι σιγουρα θα ειναι παραπανω!!

Συλβοσκυλο την δευτερα πεταω για παρισι :)

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Bon voyage!!
Μη ξεχάσεις μια αναμνηστική κάτω απο τον Πύργο του αιφελ με τον Ελβετο!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αντε με το καλο!Ηλπιζα και εγω σημερα που ενημερωσες το thread οτι ειχε ερθει ο μικρος και ειχατε την πρωτη σας φωτογραφια μαζι :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Πωπω είσαι σε φάση που περιμένεις κάτι πολύ όμορφο , απόλαυσε κάθε στιγμή!!
Με το καλό να μας τον συστήσεις και από κοντά!!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Άντε...τι έμεινε ακόμα? Να το χαίρεσαι το ομιχλόσκυλο:) θέλουμε πολύ να το δούμε από κοντά με το καλό:rolleyes:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ρε παιδια εχουμε κανενα που να ξερει τιποτα απο παρισι εδω ,να ρωτησω κατι για τα κωλοτρενα τους?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ρε παιδια εχουμε κανενα που να ξερει τιποτα απο παρισι εδω ,να ρωτησω κατι για τα κωλοτρενα τους?
Οπως? Δεν γνωριζω συγκεκριμενα δρομολογια αν αυτο ρωτας μιας και δεν μενω εκει, αλλα μπορω με βεβαιοτητα να σου πω οτι ειναι απο τις πιο ευκολες πολεις να τις γυρισει ενας ανιδεος τουριστας.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το θεμα ειναι να παω απο το καρολο ντε γκολ τερμιναλ 1 στο γκαρ ντ αουστερλιτζ , λογικα θα πηγαινει με το μετρο , αλλα στην επιτροφη θα μπορω να εχω τον ουθερακο στο μετρο?
Dat is ze question !

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
Δεν ξέρω αν μπορείς να τον έχεις, κάπου θα μπορείς να ρωτήσεις. Μην παίρνεις όρκο ότι είναι ένα μετρό. Κάτσε να δω κ να σου πω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
Δεν είναι ένα. Θα πάρεις το RER B από CDG (επίσης παίζει για να πας από το terminal σου στο σταθμό του τρένου να πρέπει να πάρεις εσωτερικό airport bus), και το πιο εύκολο που βλέπω είναι να κατέβεις st. michele de notre dame και να πάρεις το RER C (και δε βλέπω και προς ποια κατεύθυνση στο χάρτη που βρήκα) http://mappery.com/maps/Paris-Metro-Map-4.gif

edit: οι κατευθύνσεις του C είναι αυτές που είναι κάτω στο
κουτάκι f: http://www.ratp.fr/informer/pdf/orienter/f_plan.php?fm=pdf&loc=reseaux&nompdf=metro

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το βρηκα!!! Οπως ειπες,σιλβερ γραμμη β μεχρι το saint michel d notre dame kai apo ekei την γραμμη γ για μια σταση μεχρι το αουστεριλτζ . Το θεμα ειναι αμα φυγω απο το καλορο ντε γκολι για μπλουα οχι μονο θα κανω 3 αλλαγες αλλα θα πληρωσω και 160 ευρω πηγαινε ελα ενω απο αουστεριλτζ ειναι 65 ευρω πανω κατω ,

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
ψαξτο για όλα τα μεταφορικά μέσα αν επιτρέπονται σκυλιά ε

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
Το βρηκα!!! Οπως ειπες,σιλβερ γραμμη β μεχρι το saint michel d notre dame kai apo ekei την γραμμη γ για μια σταση μεχρι το αουστεριλτζ . Το θεμα ειναι αμα φυγω απο το καλορο ντε γκολι για μπλουα οχι μονο θα κανω 3 αλλαγες αλλα θα πληρωσω και 160 ευρω πηγαινε ελα ενω απο αουστεριλτζ ειναι 65 ευρω πανω κατω ,
Εμένα όλες αυτές οι τιμές πολύ μεγάλες μου φαίνονται.. Ψιλοαλλιώς μου τα βγάζει εδώ αλλά τα βαλα random μέρες-ώρες Home | SNCF.com

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Το βρηκα!!! Οπως ειπες,σιλβερ γραμμη β μεχρι το saint michel d notre dame kai apo ekei την γραμμη γ για μια σταση μεχρι το αουστεριλτζ .
Ποιο κοντά δεν παίζει, δηλαδή, να τον δω? :p

ΥΓ: Ζηλεύω το μετρό της Γαλλίας...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Οι απατεωνες στα tgv θελουν το μισο εισητηριο που θα πληρωσω εγω για τον σκυλο , συνολο 160 ευρω για να κανω διακοσιες στασεις και να τα παιξει ο ουθερακος . Μου φαινεται θα νοικιασω αμαξι και θα παω οταν θελω εγω οπως θελω εγω και με οτι ρυθμο θελω εγω .

Βρε σιλβερ τι εννοεις πιο κοντα να τον δεις?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
100ευρω συν τις βενζινες
Να με διορθωσω ενστρεητζντ ηθελα να πω :)

Last edited: