Enstranged παρισι αθηνα ειναι 2000κμ σε ευθεια γραμμη !! Αν το πας με αμαξι σιγουρα θα ειναι παραπανω!!
Συλβοσκυλο την δευτερα πεταω για παρισι
Συλβοσκυλο την δευτερα πεταω για παρισι
Οπως? Δεν γνωριζω συγκεκριμενα δρομολογια αν αυτο ρωτας μιας και δεν μενω εκει, αλλα μπορω με βεβαιοτητα να σου πω οτι ειναι απο τις πιο ευκολες πολεις να τις γυρισει ενας ανιδεος τουριστας.Ρε παιδια εχουμε κανενα που να ξερει τιποτα απο παρισι εδω ,να ρωτησω κατι για τα κωλοτρενα τους?
Εμένα όλες αυτές οι τιμές πολύ μεγάλες μου φαίνονται.. Ψιλοαλλιώς μου τα βγάζει εδώ αλλά τα βαλα random μέρες-ώρες Home | SNCF.comΤο βρηκα!!! Οπως ειπες,σιλβερ γραμμη β μεχρι το saint michel d notre dame kai apo ekei την γραμμη γ για μια σταση μεχρι το αουστεριλτζ . Το θεμα ειναι αμα φυγω απο το καλορο ντε γκολι για μπλουα οχι μονο θα κανω 3 αλλαγες αλλα θα πληρωσω και 160 ευρω πηγαινε ελα ενω απο αουστεριλτζ ειναι 65 ευρω πανω κατω ,
Ποιο κοντά δεν παίζει, δηλαδή, να τον δω?Το βρηκα!!! Οπως ειπες,σιλβερ γραμμη β μεχρι το saint michel d notre dame kai apo ekei την γραμμη γ για μια σταση μεχρι το αουστεριλτζ .
Να με διορθωσω ενστρεητζντ ηθελα να πωΤο βρηκα!!! Οπως ειπες,σιλβερ γραμμη β μεχρι το saint michel d notre dame kai apo ekei την γραμμη γ για μια σταση μεχρι το αουστεριλτζ . Το θεμα ειναι αμα φυγω απο το καλορο ντε γκολι για μπλουα οχι μονο θα κανω 3 αλλαγες αλλα θα πληρωσω και 160 ευρω πηγαινε ελα ενω απο αουστεριλτζ ειναι 65 ευρω πανω κατω ,