Το ταξιδι μολις τελειωσε !!! Ο μικρος σε γενικες γραμμες ηταν ησυχος και γενικα στο μποξ καθοταν ανετα χωρις ιδιαιτερα παραπονα , στο τραινο κυριος οπως και στο ταξι αλλα δυστυχως τελικα ταξιδεψε καργκο γιατι λεει το μποξ ηταν μεγαλο ( μεταξυ μας του ηταν κουτι ) , εβαλα στον ουθερακο να φαει και να πιει , του εδωσα να τρωει απο το χερι μου και μονο οταν ηταν σε θεση κατσε και ο μικρος μαλλον το επιασε ( ακουω κατι κουκουβαγιες εξω απο το παραθυρο μουμκαι ειναι περιεργο αφου στην νεα σμυρνη δεν εχουμε ) προσπαθουσα να του δινω την κροκετα μια μια και υπολογιζα να κατουροχεσει μετα απο κανα δεκαλεπτο , ΑΜ ΔΕΕΕΕΕ! Πεντε λεπτα ηταν αρκετα να μας χεσει και να μας κατουρησει !! Καθαρησα και λεω θα εγκαινιασω το κρεβατακι του !!! ΑΜ ΔΕΕΕΕΕΕ ΤΙΠΟΤΑ AYTOS να μην καθεται με την καμια!!
Βρε καλε μου βρε χρυσε μου Τιποτα σε ολο το δωματιο γυρω γυρω ολοι και στην μεση το κρεβατι !! Ε λοιπον κατεφυγα στην λυση του ιερου μποξ/ κρεητ τωρα ειναι διπλα ησυχος με κοιταει μεσα απο το μποξ με μισανοιχτα ματια . Ωραια η θεωρια και η μελετη πως υποδεχεσαι ενα κουταβι αλλα αμα δεν το υποδεχτεις δεν εχεις παρει μυρωδια
Αυριο θα σας γεμισω με φωτος γιατι τωρα δεν την παλευω