Uther Real Corte De Las Arcanas

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ειναι πολυ cool τυπος ο ουθερ..η ψυχραιμια του τσακιζει νευρα!
αλλα ειναι και πολυ απαλο αγορι!!!!!!!!!!!

μπουαχαχαχα!! ζηλεψτε γατακια!!

(στραβωσε η μουρη μου απο τη γλυκα!)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ειναι πολυ cool τυπος ο ουθερ..η ψυχραιμια του τσακιζει νευρα!
αλλα ειναι και πολυ απαλο αγορι!!!!!!!!!!!

μπουαχαχαχα!! ζηλεψτε γατακια!!

(στραβωσε η μουρη μου απο τη γλυκα!)
;);)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτο ηταν χτύπημα κατω από τη μέση....

Θελω και εγώ χνουδωτο αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιι

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Σιρκο κοψε εισιτήρια θα βγάλεις την εκπαίδευση χωρίς να βάλεις φράγκο από την τσέπη σου

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
10 λεπτα,με τον ουθερ 5 ευρω
καθε λεπτο παραπανω 50 cents
Φωτογραφια με ουθερ αγκαλια + 5 ευρω
φωτογραφια ουθερ απλη 2 ευρω
φωτπγραφια ουθερ με υπογραφη πατουσας απο τον ιδιο τον ουθερ 5 ευρω

ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

εντιτ για παραγκελιες αφισας με ουθερ παρακαλω p.m

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Töοτε έχω δει κοντότριχα γι'αυτό.
Η διαφορά στα samoyed δεν είναι τόσο το μήκος της τρίχας όσο το τελικό βάρος. Στην ηλικία που είναι τώρα ο Ούθερ θυμίζει πολύ. Άσε που τα samoyed δεν βγαίνουν μόνο λευκά, βγαίνουν και μπισκοτί :p
Πολύ όμορφος γίνεται!
...και επίσης πολύ πολύ πιο compact σκύλοι!

Οι αναλογίες ύψους-μήκους είναι διαφορετικές!

Κώστα, τι αναλογία ύψους-μήκους έχουν τα Ελβετικά?Είναι όπως τα Γερμανικά, 10-17%?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
...και επίσης πολύ πολύ πιο compact σκύλοι!

Οι αναλογίες ύψους-μήκους είναι διαφορετικές!

Κώστα, τι αναλογία ύψους-μήκους έχουν τα Ελβετικά?Είναι όπως τα Γερμανικά, 10-17%?
- Moderately long rectangular shape : body length (from the point of shoulder to point of buttock) to height at withers = 12 : 10.

AΝ εννοεις αυτο ειναι 12-10 Ειναι πιο κομπακτ απο τα γερμανακια

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θες να σου φέρω το ΣΔΟΕ??? πού ειναι οι αποδειξεις κυριος?????? Μου θες και χρέωση για τον μικρο.... ετσι θα μας τον δινεις, επειδη μας συμπαθεις και ειμαστε καταπληκτικά ατομα!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Θες να σου φέρω το ΣΔΟΕ??? πού ειναι οι αποδειξεις κυριος?????? Μου θες και χρέωση για τον μικρο.... ετσι θα μας τον δινεις, επειδη μας συμπαθεις και ειμαστε καταπληκτικά ατομα!
Βρε για εσας,το εκανα να μην πληρωσετε ΦΠΑ !!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Βρε για εσας,το εκανα να μην πληρωσετε ΦΠΑ !!!!
Bρε δεν αφήνεις το φπα λέω εγώ να μας πεις ουσιαστικά πράγματα για τον χαρακτήρα, την συμπεριφορά του, την καθημερινότητα σας και γενικά την πρώτη σας εβδομάδα παρέα!?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοιτα σε γενικες γραμμες ο τζουνιορ ειναι απο ηρεμος εως πολυ ηρεμος οσο ειναι διπλα σε καποιον απο οικογενεια δεν τον εχω ακουσει να γαυγισει αντε το πολυ πολυ κανα ρεψιμο να του ξεφυγει . Δεν φαινεται να φοβαται ευκολα γενικα με θορυβους απο βεγγαλικα και δυναμιτακια που σκανε τα πιτσιρικια τις γειτονιας , ουτε απο κομπρεσερια και ηλεκτρικες σκουπες , απλα καθεται συντονιζει τα αυτια προς το μερος του ηχου και παρακολουθει . Κοιμαται του καλου καιρου συνηθως οπου βρει εκτος απο το διαολομενο κρεβατι του που του αγορασα . Απο εχτες προσπαθω λιγο να τον κανω να συνηθησει το κρεητ αλλα μου αντιδραει λιγο και αρχιζει τα κλαψ κλαψ και το γαυγισμα το παραπονιαρικο. Απο τουαλετα θεμα πρεπει να πω οτι χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια απο το δευτερο βραδυ ( το πρωτο βραδυ ηταν που εφτασα στισ πεντε το πρωι) κιολας χτυπαει ποδαρακι στην μπαλκονοπορτα να παει να κατουροχεσει εξω , δεν μπορω να πω κυριος!! Αν και μερικα ατυχηματακια ρχουμε βεβαιως βεβαιως αλλα αυτο επειδη δεν τον προλαβα εγω . Δυστυχως δειχνει να ψιλοβαριεται στο σπιτι και τον καταλαβαινω αλλα εχουμε μια εβδομαδα ακομα για τα εμβολια και φουλ κοινωνικοποιηση και τις πρωτες βολτες και ειναι λιγο δυσκολο να τον εκτονωσω στο σπιτι . Ειναι προσεκτικος γενικα για κουταβι δεν ειναι σιφουνας και οδοστρωτηρας οπως αλλα κουταβια που εχω δει , ποτε δεν πεσει απανω σου και θα σε πλησιασει διακριτικα κουνωντας ουρα κτλπ . Εχτες τον πηγα βολτα με τα χερια πλατεια νεας σμυρνης , δεν εδειξε φοβο , ηταν περιεργος και μυριζε και επαιρνε χαδια απο ολους . Γενικα ειναι καλοβολο σκυλι , και οσο τον αφηνω στο δωματιο μονο χωρις να τον βαλω στο κρεητ ειναι ηρεμος και δεν κανει ζημιες( εχω φροντισει να εχω κρυψει καλωδια και οτι αλλομθα μπορουσε να μασησει βεβαιως βεβαιως ) αλλα οταν βαλω στο κρεητ αρχιζει τα κλαψ κλαψ κλαψ αουαυουυ κτλπ . Εχει μαθει μαλλον το ΟΧΙ γιατιμοταν παει να κανει καμια βλακειουλα τυπου να μασησει τιποτα περιεργο στο πρωτο αντε δευτερο σοβαρο ΟΧΙ σταματαει . Γενικα βλεπω οτι αυτα που λενε οτι τα ελβετακια ειναι ηρεμα και δεν ειναι γαυγιζουν για ψιλου πηδημα μαλλον αληθευει . Εχω να λυσω καποια θεματα βεβαια αλλα ολα με το σειρα τους οταν αρχισουνε σιγα σιγα την εκπαιδευση την αλλη εβδομαδα που θα ειμαστε ετοιμοι για τον εξω κοσμο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ακούγεται πολύ καλόβολο και ήρεμο κουτάβι!!! Το αντίθετο ακριβώς από αυτό που βίωσα εγώ! Άλλη φυλή θα μου πεις.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοιτα ειναι και στο χαρακτηρα του , ο εκτροφεας μου τον διαλεξε γιατι ηταν ο πιο ηρεμος και ευγενικος απο ολα τα αδερφακια του και μου τονισε το ευγενικος , και οπως μου ειπε ηταν το καταλληλο κουταβι για εμενα σαν πρωταρης και που μενω σε πολυκατοικια και για αυτο και του ειχαν ιδιαιτερη αγαπη , αμα δεις πως εκανε η γυναικα του εκτροφεα οταν τον επλενε για να μου τον δωσουν θα καταλαβαινες την ιδιαιτερη αγαπη αλλα και γενικα την αγαπη που ειχαν για τα σκυλια τους

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Κοιτα ειναι και στο χαρακτηρα του , ο εκτροφεας μου τον διαλεξε γιατι ηταν ο πιο ηρεμος και ευγενικος απο ολα τα αδερφακια του και μου τονισε το ευγενικος , και οπως μου ειπε ηταν το καταλληλο κουταβι για εμενα σαν πρωταρης και που μενω σε πολυκατοικια και για αυτο και του ειχαν ιδιαιτερη αγαπη , αμα δεις πως εκανε η γυναικα του εκτροφεα οταν τον επλενε για να μου τον δωσουν θα καταλαβαινες την ιδιαιτερη αγαπη αλλα και γενικα την αγαπη που ειχαν για τα σκυλια τους
Μπράβο που τον άκουσες! Εγώ δεν άκουσα τον δικό μου :D
Τον επέλεξα εγώ και του είπα ότι είναι το πιο ήσυχο κουτάβι της ομάδας κι εκείνος μου είπε μην κρίνεις από ένα μισάωρο , και μου πρότεινε ένα θηλυκό :) , μόλις μπήκε σπίτι μας μεταμορφώθηκε σε βελζεβούλης!!!! Δεν θα τον άλλαζα με τίποτα, απλώς κουβέντα κάνουμε. :)

Eπίσης νομίζω ότι ο Ούθερ σου ταιριάζει και σαν προσωπικότητα από ότι καταλαβαίνω από τα γραπτά σου στο φόρουμ. Να σου ζήσει και πάλι!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ακουγονται ιδανικοι οι εκτροφεις του Ουθερ!
Στην Ελλαδα παιζουν αλλα ελβετακια?Εγω δεν εχω δει ποτε!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
κοιτα κυβελη δεν ειναι οτι ειχα σκοπο να διαλεξω εγω :cool: απλα τους εμπιστευτικα και μαλλον καλα εκανα , μαλιστα ειμαι και τυχερος γιατι ο ουθερακος ειναι το πιο ομορφο κουταβι απο ολα της γεννας και εχει και μερικα προτεινομενα χαρακτηριστικα για την φυλη οπως σκουρα νυχια κατι το οποιο δεν ειναι και συνηθισμενο , και τον ειχαν ζητησει τον ουθερακο αλλοι δυο αλλα φαγανε ακυρο :rolleyes:

ναι συλβοσκυλο παιζουν ελβετακια στην ελλαδα απλα πρεπει να ειναι μετρημενα στα δαχτυλα των δυο χεριων μας , στην εκθεση του κοε τον απριλη / μαρτη (δεν θυμαμαι ακριβως ) ειχε και 4 μαλιστα αμα δεις το εν λογω νημα θα βρεις και φωτογραφιες τους

εντιτ βρηκα τις φωτο την προηγουμενη εκθεσεη http://www.dogforum.gr/v3/κυνολογικ...7.28.απριλίου.2013.2xcacib-25820/index18.html

Last edited:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πιστευω οτι ο χαρακτηρας του φαινεται κι απο τις φωτογραφιες :) βεβαια ακομα ειναι πολυ μικρος, οταν μπει στην εφηβια θ αρχισει τα δικα του, αλλα με τοσο διαβασμα που ριχνεις δε νομιζω να χεις θεμα!

Οι βολτες θα του κανουν πολυ καλο, θα κουραζεται κιολας και μετα σπιτι θα ναι dead meat!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Kyveli, άστα, κι ο δικός μου ένας μικρός διάβολος της Τασμανίας ήταν. Ειδικά όταν τον έπιανε η υπερδιέγερση κι εφερνε σβούρες όλο το χώρο και πιδαγε πάνω από και σε ότι βρει. Πολύ θα ήθελα να ήταν κύριος όπως ο sir Uther..

Sirko, μπας και να του έδινες τα γεύματά του μέσα στο crate? Όσο για το κρεβατάκι, που δεν το προτιμάει, μην ξεχνάς, ξάνει και ζέστη... Προτιμάνε να απλωθούν όπου βρουν δροσιά.