Κοιτα σε γενικες γραμμες ο τζουνιορ ειναι απο ηρεμος εως πολυ ηρεμος οσο ειναι διπλα σε καποιον απο οικογενεια δεν τον εχω ακουσει να γαυγισει αντε το πολυ πολυ κανα ρεψιμο να του ξεφυγει . Δεν φαινεται να φοβαται ευκολα γενικα με θορυβους απο βεγγαλικα και δυναμιτακια που σκανε τα πιτσιρικια τις γειτονιας , ουτε απο κομπρεσερια και ηλεκτρικες σκουπες , απλα καθεται συντονιζει τα αυτια προς το μερος του ηχου και παρακολουθει . Κοιμαται του καλου καιρου συνηθως οπου βρει εκτος απο το διαολομενο κρεβατι του που του αγορασα . Απο εχτες προσπαθω λιγο να τον κανω να συνηθησει το κρεητ αλλα μου αντιδραει λιγο και αρχιζει τα κλαψ κλαψ και το γαυγισμα το παραπονιαρικο. Απο τουαλετα θεμα πρεπει να πω οτι χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια απο το δευτερο βραδυ ( το πρωτο βραδυ ηταν που εφτασα στισ πεντε το πρωι) κιολας χτυπαει ποδαρακι στην μπαλκονοπορτα να παει να κατουροχεσει εξω , δεν μπορω να πω κυριος!! Αν και μερικα ατυχηματακια ρχουμε βεβαιως βεβαιως αλλα αυτο επειδη δεν τον προλαβα εγω . Δυστυχως δειχνει να ψιλοβαριεται στο σπιτι και τον καταλαβαινω αλλα εχουμε μια εβδομαδα ακομα για τα εμβολια και φουλ κοινωνικοποιηση και τις πρωτες βολτες και ειναι λιγο δυσκολο να τον εκτονωσω στο σπιτι . Ειναι προσεκτικος γενικα για κουταβι δεν ειναι σιφουνας και οδοστρωτηρας οπως αλλα κουταβια που εχω δει , ποτε δεν πεσει απανω σου και θα σε πλησιασει διακριτικα κουνωντας ουρα κτλπ . Εχτες τον πηγα βολτα με τα χερια πλατεια νεας σμυρνης , δεν εδειξε φοβο , ηταν περιεργος και μυριζε και επαιρνε χαδια απο ολους . Γενικα ειναι καλοβολο σκυλι , και οσο τον αφηνω στο δωματιο μονο χωρις να τον βαλω στο κρεητ ειναι ηρεμος και δεν κανει ζημιες( εχω φροντισει να εχω κρυψει καλωδια και οτι αλλομθα μπορουσε να μασησει βεβαιως βεβαιως ) αλλα οταν βαλω στο κρεητ αρχιζει τα κλαψ κλαψ κλαψ αουαυουυ κτλπ . Εχει μαθει μαλλον το ΟΧΙ γιατιμοταν παει να κανει καμια βλακειουλα τυπου να μασησει τιποτα περιεργο στο πρωτο αντε δευτερο σοβαρο ΟΧΙ σταματαει . Γενικα βλεπω οτι αυτα που λενε οτι τα ελβετακια ειναι ηρεμα και δεν ειναι γαυγιζουν για ψιλου πηδημα μαλλον αληθευει . Εχω να λυσω καποια θεματα βεβαια αλλα ολα με το σειρα τους οταν αρχισουνε σιγα σιγα την εκπαιδευση την αλλη εβδομαδα που θα ειμαστε ετοιμοι για τον εξω κοσμο